Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

herkesin
tüm yazdıklarımı okumasını ve yorum yapmasını istiyorum
ki bileyim okunmuş.
Kaptanım yarım saattir geçmişti okuyorum maşallah baya şey konuşulmuş hepsini okudum anladım kabul ediyorum
Sadece mesaj olayı biraz kafazorluyacak yaninherkese ayrı ayrı cevap yazınca hop bir sürü mesaj oluyor
Bende bu elbiseyı sıpars verdım nasıl sızce gobegmı cıkarr mı bu model
çok hoş bir elbise bence yakışır ki göbeğinizde saklar güzel günlerd kullan

Ay ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim bundan sonra ona göre dikkat edeceğim bende vücudu dinlemek gerekiyor galiba
kızlar ben düşündüm kim kimi istiyor biraz değişik oldu, alınanlar gücenenler olabilir
başka şekilde halledilmeli, bi süre rafa aldım bu konuyu en azından bu haftayı bi atlatalım.
bence kaptanım sen ayarla kişileri gruplara dağıt ve sabit olması daha iyi takk. İçindede veremeyen felan okursa ceza verilebilir

Menüm
Sabah
1 yk lor
7 siyah zeytin
Bir yumurtalı omlet
1 kk beyaz peynir
Domates salatlık
1 dilim ekmek

Ara
Sade Türk kahvesi
Bir avuç fındık
Akşam
Dışardaydık
Tavuk dünyasından önünü yedim beş gibi

Ara
Yeşil çay
Siyah çay
Bir avuç çerez
2,5 su olur yatana kadar
1000 adım attım sabah bir güzel yürüdüm
G gokce41 Zhre_

Cok sukur abartmadan geldim eve.

Menum

Sabah:
1 bardak kahve
2 dilim kepekli ekmek
3 kaşik soganli yumurta salatasi
1 kk peynir
3 yesil zeytin 2 siyah zeytin

Ara
500 ml su

Oglen
2 dilim ananas ve su

Ara yok

Aksam ( kuzenimin bohcasindan)
2 kaşik patatessalatasi
1 dilim ispanakli bisey vardi firinlanmis. Ustunde besamel sos vardi
3 kaşik yogurtlu salata ( koyu kivamli cacik)
1 ketenin dortte 1i ( bunuda israr uzerine yedim)
2bbardak sekersiz cay
1 kucuk dilim baklavanin yarisi 1 lokma yani diger yarisi kiz kardesime verdim oda diyette cunku

Ve son ara olarakta 1 bardak kahve icecegim.

Ah o masada daha neler vardi neler, anca bu kadariyla kurtarabildim.

Su yatana kadar: 3 lt tamamliyacam
Spor: 10 dkk egzersiz ve temizlik yaptim. Yarin inshallah 1 saat bodystepe gidecegim.

Toplam mesaj: suan 26 yatana kadar kesin daha cogalir bide haftalik listeyi yapip gondercem daha yandiniz

Aksam yediklerimle ilgili ne dusunuyorsunuz, yorumlarinizi bekliyorum :))) herseye acigim buyrun..

Tesekkur ederım inşallah saklar gobegımı ya zaten korsede gıymeyı dusunuyorum

Elinden gelenı yapmışsın çeşitlerın içinde bu kadar yemek kendıne engel olmak bile guzel bşey bence ben senın kadar sınır koyamam herlde

Elinden gelenı yapmışsın çeşitlerın içinde bu kadar yemek kendıne engel olmak bile guzel bşey bence ben senın kadar sınır koyamam herlde
Evet soyle dusundum, herkez evine gectimi unutacak ve ben yedigim aldigim kalorilerle kalcam verdigim kilolar ziyan olacak diye dusundum. Bayagi zorlandim ama icten ice kendimi motive ettim. Bide buyuklerimiz israrci olmayaydi daha bi iyi olacaktida neyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…