Kaptanım yarım saattir geçmişti okuyorum maşallah baya şey konuşulmuş hepsini okudum anladım kabul ediyorumherkesin
tüm yazdıklarımı okumasını ve yorum yapmasını istiyorum
ki bileyim okunmuş.
çok hoş bir elbise bence yakışır ki göbeğinizde saklar güzel günlerd kullanBende bu elbiseyı sıpars verdım nasıl sızce gobegmı cıkarr mı bu model
Ay ne güzel yazmışsınBazal metabolizmamizin bir hızı var. Bizim yatar yada oturur vaziyette vücudumuzun çalışması için gerekli olan enerji. Bu genelde kadınlarda 1500-2000 arası. Diyelimki bizim bazal metabolizma hızı 1500. Günlük 1200 kalorilik bir diyet yaparsak bunun eksik 300kalorilik kısmının da yağ depolarindan yada kaslarımızdan karşılayacak. Bu da bizim kilo vermemiz demek. Buna sporuda eklersek daha çok kalori harcamamız demek. Vücutta bu 300 kaloriyi çok önemsemeyecek. Ama sen 700-800 kalorilik diyetler yaptığın da 2-3gun kilo vereceksin. Vücut bakacak depolar hızla tükeniyor hemen acil durum. Kıtlık yakın depolara ve giriş yok. Ihtiyacimiz olan enerjide karşılanmıyor diyecek. Sonuç olarak ilk yapacağı şey metabolizma hızını düşürecek. Sonra senin aldığın tüm besinleri depolamaya başlayacak. Normalde biz günlük yediklerimizden aldığımız enerjiyi kullanır, fazlasini depolarız. Günlük ihtiyaçtan fazlasını kullanırsak da bunu depodan karşılarız. Kıtlık modu ise aldığımız enerjiyi kullanmayıp depolamak demek. Böyle durumlardan kurtulmak için de dengeli beslenme, bol su ve bol hareket etmemizi tavsiye ediyorlar.
bence kaptanım sen ayarla kişileri gruplara dağıt ve sabit olması daha iyi takk. İçindede veremeyen felan okursa ceza verilebilirkızlar ben düşündüm kim kimi istiyor biraz değişik oldu, alınanlar gücenenler olabilir
başka şekilde halledilmeli, bi süre rafa aldım bu konuyu en azından bu haftayı bi atlatalım.
Play store de var da canim app bilmiyorumBen mi yanlış anladım bulamadım uygulamayı app yok mu yoksa
Telden girisi daha kolay yeni kesfettim bendeBn hep Safariden giriyordum kk meğer app varmış ne cahilim
App Store bulamadım yaa gözlerim şaşı olduTelden girisi daha kolay yeni kesfettim bende
nasıl kolayınıza geliyorsa kuzumKaptanım mesaj sayısını gece mi yazalım yoksa menü ile birlikte mi
Tesekkur ederım inşallah saklar gobegımı ya zaten korsede gıymeyı dusunuyorumKaptanım yarım saattir geçmişti okuyorum maşallah baya şey konuşulmuş hepsini okudum anladım kabul ediyorum
Sadece mesaj olayı biraz kafazorluyacak yaninherkese ayrı ayrı cevap yazınca hop bir sürü mesaj oluyor
çok hoş bir elbise bence yakışır ki göbeğinizde saklar güzel günlerd kullan
Ay ne güzel yazmışsınçok teşekkür ederim bundan sonra ona göre dikkat edeceğim bende vücudu dinlemek gerekiyor galiba
bence kaptanım sen ayarla kişileri gruplara dağıt ve sabit olması daha iyi takk. İçindede veremeyen felan okursa ceza verilebilir
Bu çok iyi oldu valla sagolGecmiste soran oldu mesajlari nerden bulcaz diye.
Profilinize girip mesajlara tiklayin saat 00.00 dan sonra sayin
Valla cok iyi oldu buGecmiste soran oldu mesajlari nerden bulcaz diye.
Profilinize girip mesajlara tiklayin saat 00.00 dan sonra sayin
Elinden gelenı yapmışsın çeşitlerın içinde bu kadar yemek kendıne engel olmak bile guzel bşey bence ben senın kadar sınır koyamam herldeCok sukur abartmadan geldim eve.
Menum
Sabah:
1 bardak kahve
2 dilim kepekli ekmek
3 kaşik soganli yumurta salatasi
1 kk peynir
3 yesil zeytin 2 siyah zeytin
Ara
500 ml su
Oglen
2 dilim ananas ve su
Ara yok
Aksam ( kuzenimin bohcasindan)
2 kaşik patatessalatasi
1 dilim ispanakli bisey vardi firinlanmis. Ustunde besamel sos vardi
3 kaşik yogurtlu salata ( koyu kivamli cacik)
1 ketenin dortte 1i ( bunuda israr uzerine yedim)
2bbardak sekersiz cay
1 kucuk dilim baklavanin yarisi 1 lokma yani diger yarisi kiz kardesime verdim oda diyette cunku
Ve son ara olarakta 1 bardak kahve icecegim.
Ah o masada daha neler vardi neler, anca bu kadariyla kurtarabildim.
Su yatana kadar: 3 lt tamamliyacam
Spor: 10 dkk egzersiz ve temizlik yaptim. Yarin inshallah 1 saat bodystepe gidecegim.
Toplam mesaj: suan 26 yatana kadar kesin daha cogalirbide haftalik listeyi yapip gondercem daha yandiniz
Aksam yediklerimle ilgili ne dusunuyorsunuz, yorumlarinizi bekliyorum :))) herseye acigim buyrun..
Evet soyle dusundum, herkez evine gectimi unutacak ve ben yedigim aldigim kalorilerle kalcam verdigim kilolar ziyan olacak diye dusundum. Bayagi zorlandim ama icten ice kendimi motive ettim. Bide buyuklerimiz israrci olmayaydi daha bi iyi olacaktida neyse :)Elinden gelenı yapmışsın çeşitlerın içinde bu kadar yemek kendıne engel olmak bile guzel bşey bence ben senın kadar sınır koyamam herlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?