Tamamdır kaptanımnasıl kolayınıza geliyorsa kuzum
Çok iyi etmişsin ki ayarında olmuş akşam yediklerinCok sukur abartmadan geldim eve.
Menum
Sabah:
1 bardak kahve
2 dilim kepekli ekmek
3 kaşik soganli yumurta salatasi
1 kk peynir
3 yesil zeytin 2 siyah zeytin
Ara
500 ml su
Oglen
2 dilim ananas ve su
Ara yok
Aksam ( kuzenimin bohcasindan)
2 kaşik patatessalatasi
1 dilim ispanakli bisey vardi firinlanmis. Ustunde besamel sos vardi
3 kaşik yogurtlu salata ( koyu kivamli cacik)
1 ketenin dortte 1i ( bunuda israr uzerine yedim)
2bbardak sekersiz cay
1 kucuk dilim baklavanin yarisi 1 lokma yani diger yarisi kiz kardesime verdim oda diyette cunku
Ve son ara olarakta 1 bardak kahve icecegim.
Ah o masada daha neler vardi neler, anca bu kadariyla kurtarabildim.
Su yatana kadar: 3 lt tamamliyacam
Spor: 10 dkk egzersiz ve temizlik yaptim. Yarin inshallah 1 saat bodystepe gidecegim.
Toplam mesaj: suan 26 yatana kadar kesin daha cogalirbide haftalik listeyi yapip gondercem daha yandiniz
Aksam yediklerimle ilgili ne dusunuyorsunuz, yorumlarinizi bekliyorum :))) herseye acigim buyrun..
Teşekkürler şekerim işte takım olmak buGecmiste soran oldu mesajlari nerden bulcaz diye.
Profilinize girip mesajlara tiklayin saat 00.00 dan sonra sayin
O ısrarı hiç söyleme valla bende cok çekıyorum o ısrardan ye de ye ye de yeEvet soyle dusundum, herkez evine gectimi unutacak ve ben yedigim aldigim kalorilerle kalcam verdigim kilolar ziyan olacak diye dusundum. Bayagi zorlandim ama icten ice kendimi motive ettim. Bide buyuklerimiz israrci olmayaydi daha bi iyi olacaktida neyse :)
begendim menünü . yesil fasulyeye cok inaniyorum diyette :)
Kozlar tarçınlı su yapılan nasıl oluyor akşamdan mı koymam lazım suya
Begnmene sevındımbegendim menünü . yesil fasulyeye cok inaniyorum diyette :)
bemde öyle yaptım o zaman
Ben 5 10 dk toz tarçın demleyip sıcak çay gibi içiyorum.
Normal içme suyuna yapacak isem de şişeye kabuk tarçın atıp ayran yapar gibi sallıyorum 3-5 kere öyle gün içinde içiyorum.
Begnmene sevındımyesil fasulyenın zayflamaya etkısı var mı bende sdece sebze dıye katkısı var sanıyordum
Canım haftada 30 mesaj olması lazım galiba yanlış mı okumusmyyum3 mesajım kaldı 30 olmasına .eee daha daha nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?