Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bu arada ayranı tercih et kefiri daha az iç, niye hatırlamıyorum ama sibel kefiri vermemişti
banuş hatırlar @oynakbasi34 banuşşş sibel bize kefiri niye vermemişti kuzum

niyeee yaaaa niyeee sevdigim seyler niye diyettee yoook

sibele inanmiyorum sibeli reddediyorum

38 mii maşşallah o zaman senınde spor yapman sar bendede gobek var benımkı genetık gbı dgumdan oncede vardı çok öncede vardı zaten gobegım olmasa kılolu drmuyorum

Kızlar plates lastiği aldım,hareketler çok zevkli, televizyon izlerken bile yapıyorum...
Gaza gelip abartma azar azar yap yoksa bi bakmışsın yarın hamlamışsın elin kolun kalkmıyor
Ben plates lastiğinin en hafif olanını bisikletin direksiyonuna taktım
Bisiklet sürerken kollarımı calistiriyorum

Çok zorlamıyorum, galiba ne kadar çok yaparsam tekniği o kadar iyi kavriyorum

aaaaageçmiş olsun kuzum neden olmuş?

Benim ihmalim yüzünden.
Acayip derecede ödem attırdı bana.
Bende düşünemedim. Pek su içmedim, hatta hiç su içmedim. Nasıl olsuysa anlamadım vücut suyum bitmiş. artık lavaboya gide gide mi ne anlamadım.
Baya ellerim falan küçüldü.
En son kardeşim çözdü durumu. Serum falan verdiler. Ama gidiyordum öteki taraflara, attalara.
Kendi mayaladığım kefirdi, sağlamdı. Market işi olsa belki bu kadar olmazdı
Aman yinede normalde suyu 1 içeceksen 1.5 iç.

59 kg ile gobek var diyorsan umudumuzu kiriyorsun ama :))
gerci ben 58 e falan dustugumde bi benze de olsa vardı . ama aman aman dikkat ceken bir gobek degildir. 75leri gordukten sonra keske o söylendigim gobek olsa simdi diyordum :)
Valla ben lısedeyken gobeklıydım dıordum 50 kıloyla ve smdı ahh keske o gobek olsa dıorum 57yım suan

Haklısın canım herkesi vücut tipi farklı ya o açıdan :)
Ben de bundan 1 ay önce ki halimi hatırlamak istemem tabi , 3 ay oldu doğum yapalı o kadar sıkı değil vücudum bu yüzden mutsuzum galiba :)
Anca toparlanır vucudn canım canını skma ay benımde karnım bıngıl bıngıldı dogrunca ne komıkk

Deniz havasıysa verebilirsin
Tuzlu su oluyor ya makinaya koyuyorsun buhar yapıyor
Benim torunlarda her öksürükte kullanıyor

Bak severim aslında ama kilo verimini yavaşlatır diye yemiyorum
Deniz suyu degıl sanırım oncekı hastalndgnda vermstı dktr ventolın cortla başlayan bişey daha

Ay allahim oldum oldumm 1 saat bodystep yaptim neydi o yaa pesindende yarim saat zumba dersine katildim kardesimle gittim isi var diye tamamlamadik.

Bodystepin turkcesi ne bilmiyorum onun icin video attim

Allah korumuş kuzum çok geçmiş olsun

Ayy gecmis olsun vucut kurulugu cok tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…