- 25 Şubat 2016
- 7.687
- 12.747
- 248
- 31
Allah korumuş kuzum çok geçmiş olsun
Ayy gecmis olsun vucut kurulugu cok tehlikeli
Bn yarın sınava gıdecegım sıvasa sabah erken kalkacagımız ıcın akşamdan kaynanama gıdecz benım mınıgı ona bırakacam telimde net yok ve yarınkı tartı işi ne olacak yarn tartlmasam sıkıntı olur mu. Kimoni
Gecms olsn.Allah korumus
Benim ihmalim yüzünden.
Acayip derecede ödem attırdı bana.
Bende düşünemedim. Pek su içmedim, hatta hiç su içmedim. Nasıl olsuysa anlamadım vücut suyum bitmiş. artık lavaboya gide gide mi ne anlamadım.
Baya ellerim falan küçüldü.
En son kardeşim çözdü durumu. Serum falan verdiler. Ama gidiyordum öteki taraflara, attalara.
Kendi mayaladığım kefirdi, sağlamdı. Market işi olsa belki bu kadar olmazdı
Aman yinede normalde suyu 1 içeceksen 1.5 iç.
Kardio kalp ritmini hızlandırmak aslında. Tempolu yürüyüş, koşu, zumba, bisiklet, hoplayıp zıplayıp kalp ritmini hızlandıran herşeyi kardio sayabiliriz. Evde çocuklarla top oynamakKardio sporlara ornek verir misin
Basarilar canim simdidenBn yarın sınava gıdecegım sıvasa sabah erken kalkacagımız ıcın akşamdan kaynanama gıdecz benım mınıgı ona bırakacam telimde net yok ve yarınkı tartı işi ne olacak yarn tartlmasam sıkıntı olur mu. Kimoni
Gecms olsn.Allah korumus
Hii anladm.cok tsk ederim.ben biran agirlik kaldirmali sandimKardio kalp ritmini hızlandırmak aslında. Tempolu yürüyüş, koşu, zumba, bisiklet, hoplayıp zıplayıp kalp ritmini hızlandıran herşeyi kardio sayabiliriz. Evde çocuklarla top oynamak, dans etmek bile sayılabilir. Ilk 10dk da kh yakmaya başlıyoruz. Daha sonra yağ yakımı başlıyor. Antremanların en az 30dk olmasının istenmesinin sebebi bu. Yağ takımının başlaması. Günlük diyetimizde kh olmalı demelerinin sebebi de bu.
Mesela sporcular antreman öncesi mutlaka kh tüketmiyorlar. Antreman sonrası da protein. Protein kas oluşmasına yardım ediyor.
Amiinn bana bol bol dua edın olur mu ezber ezber kafam şişti
Sağolun canlar, çok korkutucuydu ondan kefiri herkese dikkatle kullanmasını söylüyorum.
Allah zihin açıklığı versin canım.
Çook teşekkur ederımBasarilar canim simdiden
Benim ihmalim yüzünden.
Acayip derecede ödem attırdı bana.
Bende düşünemedim. Pek su içmedim, hatta hiç su içmedim. Nasıl olsuysa anlamadım vücut suyum bitmiş. artık lavaboya gide gide mi ne anlamadım.
Baya ellerim falan küçüldü.
En son kardeşim çözdü durumu. Serum falan verdiler. Ama gidiyordum öteki taraflara, attalara.
Kendi mayaladığım kefirdi, sağlamdı. Market işi olsa belki bu kadar olmazdı
Aman yinede normalde suyu 1 içeceksen 1.5 iç.
Bugun hicbirsey yapasim yok.esimin babanesi felc gecirdi.kaynanamlarla yasiyor daha dun gorduk hic birseyi yoktu.sabah kalkmislar ki felcli.biranda nasil oldu anlamadik.cok uzgunum birde korku dustu saglamken biranda saglik nasil gidiyor oyle
Gecmis olsun canimBugun hicbirsey yapasim yok.esimin babanesi felc gecirdi.kaynanamlarla yasiyor daha dun gorduk hic birseyi yoktu.sabah kalkmislar ki felcli.biranda nasil oldu anlamadik.cok uzgunum birde korku dustu saglamken biranda saglik nasil gidiyor oyle
Gemiş olsun canım evet saglıklıyken saglıgımıxn kıymetını bilmemız lazım bazen insana bır korku düşüyor evet heleki sapasaglamken pat die ölenleri görünce .Rabbım hepimize saglıklı uzun ömrler nasıp etsın hayırlı tabı bideBugun hicbirsey yapasim yok.esimin babanesi felc gecirdi.kaynanamlarla yasiyor daha dun gorduk hic birseyi yoktu.sabah kalkmislar ki felcli.biranda nasil oldu anlamadik.cok uzgunum birde korku dustu saglamken biranda saglik nasil gidiyor oyle
Bugun hicbirsey yapasim yok.esimin babanesi felc gecirdi.kaynanamlarla yasiyor daha dun gorduk hic birseyi yoktu.sabah kalkmislar ki felcli.biranda nasil oldu anlamadik.cok uzgunum birde korku dustu saglamken biranda saglik nasil gidiyor oyle
Naci diye tuzlu suDeniz suyu degıl sanırım oncekı hastalndgnda vermstı dktr ventolın cortla başlayan bişey daha
Malesef evde yok ondan . sprey olarak tuzlu su var ama burnuna elltmio kı sıksamNaci diye tuzlu su
Makinaya 2 gr koyuyorsun buhar yapıyor
Maskesi var 5 dakika kadar çocuğa bununla nefes aldırıyorsun
Sivasa selam söyle keşke bende gitsemBn yarın sınava gıdecegım sıvasa sabah erken kalkacagımız ıcın akşamdan kaynanama gıdecz benım mınıgı ona bırakacam telimde net yok ve yarınkı tartı işi ne olacak yarn tartlmasam sıkıntı olur mu. Kimoni
Oda faydalı oyuna daldırıp yapmaya çalışMalesef evde yok ondan . sprey olarak tuzlu su var ama burnuna elltmio kı sıksam
Allah şifa versin canımBugun hicbirsey yapasim yok.esimin babanesi felc gecirdi.kaynanamlarla yasiyor daha dun gorduk hic birseyi yoktu.sabah kalkmislar ki felcli.biranda nasil oldu anlamadik.cok uzgunum birde korku dustu saglamken biranda saglik nasil gidiyor oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?