Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah korumuş kuzum çok geçmiş olsun

Ayy gecmis olsun vucut kurulugu cok tehlikeli

Sağolun canlar, çok korkutucuydu ondan kefiri herkese dikkatle kullanmasını söylüyorum.

Allah zihin açıklığı versin canım.

Gecms olsn.Allah korumus

Kardio sporlara ornek verir misin
Kardio kalp ritmini hızlandırmak aslında. Tempolu yürüyüş, koşu, zumba, bisiklet, hoplayıp zıplayıp kalp ritmini hızlandıran herşeyi kardio sayabiliriz. Evde çocuklarla top oynamak, dans etmek bile sayılabilir. Ilk 10dk da kh yakmaya başlıyoruz. Daha sonra yağ yakımı başlıyor. Antremanların en az 30dk olmasının istenmesinin sebebi bu. Yağ takımının başlaması. Günlük diyetimizde kh olmalı demelerinin sebebi de bu.
Mesela sporcular antreman öncesi mutlaka kh tüketmiyorlar. Antreman sonrası da protein. Protein kas oluşmasına yardım ediyor.

Hii anladm.cok tsk ederim.ben biran agirlik kaldirmali sandim

heee şu mesele :) e yani suyu bol icmek lazim o durumda :) benimki market kefiri yaa boyle cilekli.milekli tadina doyum olmuyo bugun sisenin dibinde vardi biraz bi bardak cikar cikmaz onu ictim de bikac gun icmicem
en azindan vucut bagisiklik kazanmasin icince ise yarasin :)

Bugun hicbirsey yapasim yok.esimin babanesi felc gecirdi.kaynanamlarla yasiyor daha dun gorduk hic birseyi yoktu.sabah kalkmislar ki felcli.biranda nasil oldu anlamadik.cok uzgunum birde korku dustu saglamken biranda saglik nasil gidiyor oyle
Gecmis olsun canim

Bugun hicbirsey yapasim yok.esimin babanesi felc gecirdi.kaynanamlarla yasiyor daha dun gorduk hic birseyi yoktu.sabah kalkmislar ki felcli.biranda nasil oldu anlamadik.cok uzgunum birde korku dustu saglamken biranda saglik nasil gidiyor oyle
Gemiş olsun canım evet saglıklıyken saglıgımıxn kıymetını bilmemız lazım bazen insana bır korku düşüyor evet heleki sapasaglamken pat die ölenleri görünce .Rabbım hepimize saglıklı uzun ömrler nasıp etsın hayırlı tabı bide

İnsanoğlunun sağlığı da aklı pamuk ipliğinde.
Allah şifa versin geçmiş olsun.

Sivasa selam söyle keşke bende gitsem
Sınavın sivasin neresinde
Allah zihin açıklığı versin

Allah şifa versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…