Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen canim belki rahatsizlansa ne biliym dun tansiyonu ciksa bir derece hazirlikli olurduk.dun gece birsey yok sabaha felcli.Allah sevduklerimzle ve sagligimzla sinamasn.sagolsin canim

Bugun hicbirsey yapasim yok.esimin babanesi felc gecirdi.kaynanamlarla yasiyor daha dun gorduk hic birseyi yoktu.sabah kalkmislar ki felcli.biranda nasil oldu anlamadik.cok uzgunum birde korku dustu saglamken biranda saglik nasil gidiyor oyle
Çok geçmiş olsun,insan 1 dk sonrasını bile bilmiyor,hakkımızda hayırlısı...

o toparlar kendini daha. ama spor yap.bol bol

konyayi cok severim bu arada :) yazin uc bes gun meram ogretmen evinde kaldim sessiz sakindi, zafer vs gbi kalabalik degilddi
bu yaz hafta sonu da olsa gitmeyi dusunuyorum

Ben de kvler ile 2 yıl yaşadım Konya da sonra İzmit e annemin yakınına taşındık :)) Kız kardeşim de orda Lojistik okuyor şuan :) Çok sakin gerçekten kendi halinde bir yer

G gokce41

Napunuzz sulari hazirladinizmi 1 bucukdan asagi kabul etmiyom soylimm.
Hattankilonuza bakip ne kadar icmenizi kac lt (gram ) icmenize bakicam helebi az icinnnn
Tatlım yeri gelmişken yazayım. Kilo x 30ml günlük metabolizmamizin ihtiyacı olan su miktarı. Kilo vermek için bunun fazlasını içmek gerekiyor.
Umarım arkadaşlar bu bilgiyi dikkate alırlar

Sende bendesin demek ki.
Ben libyada çalıştığım zaman da arapça türkçe ingilizce hepsi karışmıştı. Bir gün bizim mühendis arkadaş (sürekli ingilizce konusurduk) bana "abla, senin oğlan büyük?" dedi. Bende 15dk düşündüm bu ne dedi diye. Zavallı sürekli aynı şeyi tekrarlıyor. Benim devreler yanmış düşünüyorum ingilizceye benzemiyor. Arapça da değil. Acaba nece konuşuyor diye. En sonunda anladı benim kısa devre yaptığımı. Bu sefer "türkçe konusuyorum" dedi. Ben hâlâ olaya japon gibi bakıyordum. 3. Şahısların müdahelesi ile olay çözüldü

Ben de kvler ile 2 yıl yaşadım Konya da sonra İzmit e annemin yakınına taşındık :)) Kız kardeşim de orda Lojistik okuyor şuan :) Çok sakin gerçekten kendi halinde bir yer

hayır ya merkez çok kalabalık kaldigimiz yer sakindi.
az cok konya gecmisim vardir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…