Benim eşimde kilo verdiBir kere tartida cok kilo vetmesemde goren herkes aaa nasil zayiflmissin diyor.bebisden dolayi gece sik sik uyandigimdan enerjimi aliyor ama artik ogunler arasi acikmiyorum.ve bizim aksam tv izlerken tatli merasimimiz vardi.hergun tatli yapip aksam tv karsisinda yerdik.artik o yok esim bile kilo vermis
sana kolayı ve gazozu bıraktığım günü görebilecekmiyim acaba
Sayemizde sagliklarini koruyoruz ama anlayan kim.benimkisi gobekli falan hemde. tesvik olsun diye gobegin kuculdu bi yasiklandin diyorum gelip gidip tartiya cikiyorBenim eşimde kilo verdi
Esim diyor ki şisman zayıflayana kadar zayifin canı cikarmis
diyet yapmıyorumki ben sagliksiz gıdalara karsiyim diyorum bende
Akşam cay demlesene icelim diyor boşver yeşil cay var,form cayi var bogurtlen cayi var onlardan icelim diyorum:) bazen kabul ediyor mecburSayemizde sagliklarini koruyoruz ama anlayan kim.benimkisi gobekli falan hemde. tesvik olsun diye gobegin kuculdu bi yasiklandin diyorum gelip gidip tartiya cikiyorama ona ragmen sebze agzina vurmaz cok yemek secer.ona ragmen boyle menuler cikariyorm dusun
Ay ne güzel bizimkiler ful börek sarma felan oluyorAy sonuna kadar kv lerde kalıcam ama panik yok onlar öyle ağır yağlı yemekler kızartmalar hamur işleri yemezler
Ay ne güzel bizimkiler ful börek sarma felan oluyor
Inshallahhhh bende bekliyorum kendimden bugun kabaga sardim gene
Aynen katılıyorum.
Yavaş yavaş değiştiriyoruz Allah'ın izniyle.
Yaa abla Allah affetsin ama üstüne kuş da kondursak olmaz gibime geliyor.
Ortiiiii
Haydi bu hafta senden de bi atak bekliyorum.
Yesil cayi ben bile icemiyorum ki. bir anda yuklenmemek lazim narin yaratiklarAkşam cay demlesene icelim diyor boşver yeşil cay var,form cayi var bogurtlen cayi var onlardan icelim diyorum:) bazen kabul ediyor mecbur
Evet yazikYesil cayi ben bile icemiyorum ki. bir anda yuklenmemek lazim narin yaratiklar
Ay ne güzel bizimkiler ful börek sarma felan oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?