geçmiş olsun kuzumGunaydin kilom 101 kg.
Bende rahatsizim biraz, oksuruk bogaz agrisibide aksam caliscam yaa.
Günaydın kızlar;
geçean haftadan beri migren nöbeti geçiriyorum başımı tutamıyorum dün de boynum ve kollarım tutuldu bengay sürdük bakalım inşallah bir an evvel geçer,benim bugün regl olmam lazım karnım davul gibi şiş o yüzden sabah tartıldığımda 87,3 geldim ona bağlıyorum çünkü bişey yemedim(diyeti bozacak)
cuma menüm:
sabah:1 yumurta.3 zeytin domates salatalık bi dilim peynir
öğlen:new york steak(yanında bi kaşık patetes püresi ve haşlanmış sebze az)
ara:1 bardak süt 5 badem
akşam:çorba bir kase ve yoğurt
cumartesi:
sabahmlet zeytin peynir domates salatalık bir dilim ekmek
ara.10 tane badem
akşam16,00)
köfte ayran salata
ara:5 badem 5 fındık bir tane hurma
pazar günü:
sabaheynir bir kaşık ahududu reçeli domates salatalık çay
ara:5 badem 5fındık
akşam:ızgara çinokop ve salata
ara:5 badem 5 fındık
3 litre su içtim standart, her gün türk kahvesi içtim, birde cumartesi ikeaya gittik ikeanin zencefilli bisküvisinden yedim 2 adet, birde bu hafta sonu fındık fıstığı biraz fazla kaçırdım pişmanım artık onlardan 3 taneden fazla yemiceem.
kilom:87,3
iyi haftalar diliyorm kızlar
orta karar bakalım sibelde ne çıkcak
Gunaydin kilom 101 kg.
Sanada geçmiş olsun canımGünaydın kızlar;
geçean haftadan beri migren nöbeti geçiriyorum başımı tutamıyorum dün de boynum ve kollarım tutuldu bengay sürdük bakalım inşallah bir an evvel geçer,benim bugün regl olmam lazım karnım davul gibi şiş o yüzden sabah tartıldığımda 87,3 geldim ona bağlıyorum çünkü bişey yemedim(diyeti bozacak)
cuma menüm:
cumartesi:
ara.10 tane badem
akşam16,00)
köfte ayran salata
pazar günü:
3 litre su içtim standart, her gün türk kahvesi içtim, birde cumartesi ikeaya gittik ikeanin zencefilli bisküvisinden yedim 2 adet, birde bu hafta sonu fındık fıstığı biraz fazla kaçırdım pişmanım artık onlardan 3 taneden fazla yemiceem.
Artık kendi mesajlarımı okuduğuma göre bitmiş biriken mesajlar demek ki.
Kızlar,
Sizinle bugüne kadar pek çok bilgi paylaştım. Size motivasyon olsun diye nazarlıklar dağıttım. Ama dengeli beslenme adına birkaç kişi haricinde bir girişim göremiyorum. Burası bir zayıflama yarışması olabilir. Bu demek degilki kilo verin de nasıl verirseniz verin. Sağlıksız, düşük kalorili beslenme şekli ile kilo verirsiniz. Sonra yine aynı şekilde alırsınız. Bir beslenme şekli oluşturmanız ve bunu yaşam tarzınız haline getirmeniz gerekiyor. Bazı şeyleri hayatınızdan zararlı olduğu için çıkarmanız gerekiyor. Bazı şeyleri de kısıtlamanız gerekli. Yoksa hep birlikte elma diyeti ile 1 ayda 10 kilo verelim bitsin. Diyet demek sağlıklı beslenmek demek. Sözlük anlamı olarakta bu. Bizim yapmaya çalıştığımız da. Şimdi her ne kadar farklı yaş grupları olsak da hepimiz şimdilik genç ve sağlıklıyız. Yarın ne olacağını bilmiyoruz. Bunun önlemini ancak sağlıklı yiyip sağlıklı yaşayarak alabiliriz.
Hafta sonu ara ara uğramaya sizi takip eğmeye çalıştım ama hızınıza yetişemedim. Uykum kaçtı ve 1den beri mesajlarınızı okuyup menülerinize bakıyorum. Hala sıfır kalorilik menüler görmek beni üzüyor.
Benim amacım burada size yol göstermekti ama belli kişiler hariç buna dikkat eden yok. Sanıyorum o belli kişilerde diyetisyen kontrolünde. Burada size yol gösteremeyeceksen bu kadar zaman harcamanın ne anlamı var çözemedim.
Sabah oldu sayılır.
Hepinize günaydın.
Bende akşam yorgunluktan yapamadığım ütümü yapayım
ayy 4 den beri ayaktayım, eşim cenaze için memlekete gidecekti.uçağı sabah 5,30 du, rötar mesajı geldi 3 saatlik uçuş 8,30 a alınmış, tabii bizim burdan havaalanına gitmek için 6 da çıkmak gerek yoğun trafik sebebiyle.
6 da eşimle oğlum çıktı, bırakıp geldi oğlum. eve girdi eşim aradı uçak iptalmiş.tekrar almaya gitti, trafik saati başladı artık 2 saate anca gider 10 dakikalık yolu.
trabzona tüm uçuşlar iptal şu an, cenazeye de gidemiyor
Grip oldum dün ya o yüzden yazamadım pek kızlar çok kötüyüm oğlum da öksürüyor :/ Bebişe geçmese bari maske takıyorum bebeğe geçmeşin diye karnını doyurup sallıyorum uyutup beşiğine koyuyorum yakın temas kurmamaya çalışıyorum :/
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bu hafta hepimiz için bol eksilerle devam eder de cuma herkes çok güzel sonuçlar görür
Benim maalesef telefonum bozulduelimdeki takozla da giremiyorum nete
Büyük kızımın çizimleri yüzünden de laptopa elimi süremiyorum bileCadı okula giderken de çizim dersi olduğunda Laptobu götürüyor yoksa o okula gidince damlardım buraya da
Ayşem başınız sağ olsun
Rabbim mekanını cennet etsin sizlere de sabırlar versin ....Aminnnn
Çok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin ....Aminnnnn
Benim beslenmem günde iki defa erken kahvaltı yaparsam öğlem birşeyler yiyorum ki haftasonu eşim evde olunca dışarda oluyoruz bazen bende bu şekilde dengeliyorum. Nazar boncuğu için
G gokce41 Cumartesi’ndede nazar boncuğum var canım
Zhre_ sayesinde bende kaptım bilgiyi
O zaman azaltmaya çalışayım
Allah rahmet eylesin. Su İstanbul’un sıkıntısı bitmiyor
Geldin boncuklar :))
ay geçmiş olsun kendine bitki çayları yap bolbol canım. Zencefil bal iç bol bol elini yıkamayı unutma
Günaydın kızlar;
cuma menüm:
cumartesi:
ara.10 tane badem
akşam16,00)
köfte ayran salata
pazar günü:
Gunaydin kilom 101 kg.
PAZARTESİ TARTISI 9 NİSAN
CUMA/P.TESİ
Nurciloji >> 64,4>>
gokce41 >>59,2>>
EFfatmagul >> 57>>
Alemin delisi >> 65,800>>65,400
Ezgi osman >>77,5>
gezegenfeza >>72>>
miyaww__ >>89>>
Zhre_ >> 101,2>>
Dino1isi >>69,2>>68,7
gokyuzundekiturna >>86,3>>
hayal114 >>82,5>>
Sekerportakalimm >>65,8>>
guziss35 >> 76,2>>
Monişim canım kuzum seni ne çok severim bilirsin .ayşem, günaydın
kuzum, eline emeğine sağlık , ne kadar yararlı ve faydalı bilgiler edindik yine her zamanki gibi
Allah razı olsun bitanem
seni ne çok yoruyoruzhakkını nasıl öderim inan hiç bilmiyorum
o kadar işin gücün arasında, sana kalan kısacık zamanından da çalıp bize vakit ayırıyorsun ve hala düzelmeyen bir şeyler varsa ne denir bilemedimçok haklısın kuzum, çok ama çok teşekkür ediyorum
Gecen hafta düzenli ve dengeli beslendigin için olmasın oAllahım.
1 kilo vermişim. Şaka mı bu yaaa??
Onca saçma sapan yeme içmeye rağmen nasıl oluyor?
❤❤❤❤❤Cuma: 89
Bugün / Pazartesi : 88 ❤❤❤❤
CUMA/P.TESİ
Nurciloji >> 64,4>> 64.2
gokce41 >>59,2>>
EFfatmagul >> 57>>
Alemin delisi >> 65,8>> 65.4
Ezgi osman >>77,5>
gezegenfeza >>72>>71,9
miyaww__ >>89>> 88
Zhre_ >> 101,2>>101
Dino1isi >>69,2>>68,7
gokyuzundekiturna >>86,3>>87,3
hayal114 >>82,5>>
Sekerportakalimm >>65,8>>65,5
guziss35 >> 76,2>>75,9
Ben herkese nazarlık verebilsem keşke herkes; her besin grubunu sağlıklı olarak tüketse.Benim beslenmem günde iki defa erken kahvaltı yaparsam öğlem birşeyler yiyorum ki haftasonu eşim evde olunca dışarda oluyoruz bazen bende bu şekilde dengeliyorum. Nazar boncuğu için
ay geçmiş olsun kendine bitki çayları yap bolbol canım. Zencefil bal iç bol bol elini yıkamayı unutma
Cuma günü gayet iyi. Patates puresinin içindeki yağı görmezden gelip cuma günü için bir nazarlık veriyorum. G gokce41Günaydın kızlar;
cuma menüm:
cumartesi:
ara.10 tane badem
akşam16,00)
köfte ayran salata
pazar günü:
Yok canım veda değil sitem diyelim:)
Ayşe abla bu nasıl konuşma böyle.
Veda eder gibi.
Çokta güzel şeyler öğreniyoruz sende, hepimiz adına konuşuyorum. Hepimizin menüleri güzelce ilerleme yolunda. Öğreniyoruz yavaş yavaş tamam sen kız bize ama öyle boşuna falan deme.Boşuna olur mu emeğin çok. ❤❤
Hakkını helal et. ❤❤❤
Başınız sağolsun abla, mekanı cennet olsun.
En kötüsü de bu ulaşımın böyle zamanlarda sıkıntılı olması.
Çok geçmiş olsun canım aman Defneyi kolla.:*
Oooy içim bi fena olduu.
Ve aleyküm selam Banu abla.
Hoşgeldin sefalar getirdin.
Çok geçmiş olsunnnn. Migren çok fenadır Allah yardım etsin.
Ayrıca; çinekop ❤ benÇok severim hele ki ızgarasına 2 kalp. ❤❤
Aay geçmiş olsun Zehra.
Vallahi hastalık havası herkes hasta.
Gecen hafta düzenli ve dengeli beslendigin için olmasın o
Hafta sonuda şaşırtma gibi olmuş. Tekrar düzene girersen devam edecektir.
Yok canım veda değil sitem diyelim:)
Ben kendime de bazen böyle ayarlar veriyorum. Sağlıklıyken birşey anlamıyoruz ve hep böyle devam edecek sanıyoruz.
Bir laf var ya "ne yiyorsan o'sun" biz iyi şeyler yersek çevrenizdekilere de yediririz. Kamu spotu gibi oldum bende
Sagol, senin dedigin gibi ml carpip hesapladim suyu.Bunlar min. olmalı. Bundan daha az içtiginiz takdirde vücut ihtiyacı olan suyu kemiklerden çekecek. Önleri yaşlarda kemik erimesine neden olacak. 25 yaşından sonra kemiklerinizi guclendiremiyorsunuz. Sadece var olanı koruyabiliyorsunuz. Süt, yoğurt, peynir tuketmeniz direkt olarak kemiklerinizi korumaz. Bu besinleri tükettikten sonra en azından yürüyüş yapmak gerekli. Kalsiyumun kemiğe yapışması için egzersiz gerekli. Kola ve türevi içecekler vücuttaki kalsiyumu azaltıyor. Lütfen sağlıklı olmak prensibimiz olsun. Şimdi yediklerimiz yaşlılıkta bizi karşılayacak.
1 bardak kolanın kemikler üzerinde oluşturduğu hasarı onlemek icin 1lt süt içmek gerekiyormuşDino1isi bu da senin için. Aklıma gelmişken.
geçmiş olsun tatlım inş bebişe geçmez, bol sıvı al çabuk atlatırsın inş
Çok geçmiş olsun canım
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bu hafta hepimiz için bol eksilerle devam eder de cuma herkes çok güzel sonuçlar görür
Benim maalesef telefonum bozulduelimdeki takozla da giremiyorum nete
Büyük kızımın çizimleri yüzünden de laptopa elimi süremiyorum bileCadı okula giderken de çizim dersi olduğunda Laptobu götürüyor yoksa o okula gidince damlardım buraya da
Ayşem başınız sağ olsun
Rabbim mekanını cennet etsin sizlere de sabırlar versin ....Aminnnn
Çok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin ....Aminnnnn
Benim beslenmem günde iki defa erken kahvaltı yaparsam öğlem birşeyler yiyorum ki haftasonu eşim evde olunca dışarda oluyoruz bazen bende bu şekilde dengeliyorum. Nazar boncuğu için
Harikasın yineAllahım.
1 kilo vermişim. Şaka mı bu yaaa??
Onca saçma sapan yeme içmeye rağmen nasıl oluyor?
❤❤❤❤❤Cuma: 89
Bugün / Pazartesi : 88 ❤❤❤❤
CUMA/P.TESİ
Nurciloji >> 64,4>> 64.2
gokce41 >>59,2>>
EFfatmagul >> 57>>
Alemin delisi >> 65,8>> 65.4
Ezgi osman >>77,5>
gezegenfeza >>72>>71,9
miyaww__ >>89>> 88
Zhre_ >> 101,2>>101
Dino1isi >>69,2>>68,7
gokyuzundekiturna >>86,3>>87,3
hayal114 >>82,5>>
Sekerportakalimm >>65,8>>65,5
guziss35 >> 76,2>>75,9
6-12 Mart | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| + | + | + | ||||
G gokce41 | + | + | + | ||||
@EFfatmagul | + | + | + | ||||
| + | + | + | ||||
| - | + | + | ||||
| + | + | + | ||||
| + | + | + | ||||
| + | + | + | ||||
G Gncgl_555 | - | - | - | ||||
| + | + | + | ||||
G guziss35 | - | - | + | ||||
G gokyuzundekiturna | + | + | + | ||||
| + | + | + | ||||
@Sekerportakalimm | + | + | + | ||||
@s_eyan | - | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?