Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende ne cevherler varda hepsi birden çıkmıyor. İşlemek lazım. Yavaş yavaş. Süprizler artarak devam edecek
Bu arada Banuşum'un donsurma tarifide süpermiş tuttum bunu

Tabiki duruyor kalp. 2 lokma değil 2dilim de olsaydı duracaktı

Geçmiş olsun canım

Bi hamile kalsam sadece süt yoğurt yumurta kayısı ve suyla beslenecem ayda bir lahmacun hamilelikte kilo en zorlayıcı şey en yakın yasayanda benim.
Ben ilk hamilelikte 10 kilo vermiş biriyim. Sadece bebeğe faydalı şeyleri yiyebilirsen kendiliğinden gidiyor. 2.de de 10kilo aldım. Ama kilolu hamileydim zaten. O aldıklarım doğumdan sonra gitmedi.
Işın sırrı şu. Sağlıklı ve dengeli beslenmek. Cok degisik geldi degil mi? Ben hamileyim canım çekti yok.

G gokce41
Şekerim o akşam yemeğinden sonra yiyeceğin 1 avuç cerezi;
1- gündüz ara öğünlerde yemelisin
2-çiğ badem, çiğ fındık gibi kavrulmamış tuz ilavesi olmayanlardan seçersen iyi olur
3-akşam yemeğimizi geç yemek zorunda kalıyorsak (benim gibi) yemek sonrası ara öğününüz salatalık, kıvırcık olabilir. Ve yine sınırsız

G gokce41
Kızlar harikasınız

Bende ne zaman sabitlenip,kalacam diye bekliyorum,korkuyorumda
Tatlım sen birşey yemiyorsun ki bu aralar. Sabitlendigin zaman ne yapacaksın?
Yeri geldi demek ki.
Arkadaşlar kilo vermemiz durdu dediğimiz zaman ne yapacağız?
2-3gunluk sebze yada sebze protein detoksu. 1 haftalık vs detoksları boşverin. O detoksla 700-800 kalorilik olur anı kilo değişimi yapar ve bitiminde tekrar eski dengeli beslenme şekline dönmek gerek.
"Detoksla güzel kilo verdim" diye sürekli yapmak yanlış. Kilo verme yavaşladığı yada durduğu zaman yapılmalı.
Unutmayın hızlı verilen kilo hızlı alınır.
Bunu tecrübe etmiş biriyim. O zaman 60 kiloyu beğenmeyip şok diyetlerle 86ya çıktım. Hamilelik ile 97ye. Aynı yolları birde siz yürümeyin. Geri dönüşü yolu çok daha zor.

G gokce41

Miyaw miyaw miyawww
Sabah 1-2 dilim tb ekmeği ye. Onu yemek istemiyorsan 1-2 kaşık yulaf ezmesi Yada 2tane ceviz ici ye.
Senin kahvaltin Lpg'li aracı benzinsiz çalıştırmaya benzemiş.
Öğlen iyi ama akşam patates yada pilav birini seçseydin.
Gün içinde alman gereken kaloriyi akşama bırakmışsın. Oysa sabah iyi bir kahvaltı akşam hafif olsaydı daha iyi olurdu. Aldığımız enerjiyi harcaması için fırsat verelim bedenimize

Yağsız derken light değil değil mi?
Light ürünler yerine yağı azaltılmış ürünleri tercih edin.

Canım yaa.. senin menülere yorum dahi yapamıyorum kusura bakma. Sonuçda içinde bulunduğun kültür farklı. Beslenme şeklin belki o kültüre uygun. Yada ne bileyim bizim yemek ve kahvaltı kültürümüze uygun herşeyi bulamıyor olabilirsin diye düşünüyorum. Birde yaşam tarzları beslenme şeklini etkiliyor malesef. Ben mesela saat 6da hiçbir zaman akşam yemeği yiyemedim.

Benim dun menumde kola vardi ben suan kendimi suclu hissettim ya, oysaki ben senin yazdiklarindan cok sey ogreniyorum. Her yazdiklarini okudugumda ne kadar bilgili mashallahhh diyorum icimden. Benim yuzumdense kusura bakma noluyyyyy
Tek tek kimse suçlu değil. Hatta suçlu yok. Sadece biraz üzüldüm sitem ettim. Ama listeye bakıp bir sürü nazarlığı görünce mutlu oldum hepsi geçti bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…