MagnummuuuTabi ki HAYIR... Gerçekten. Hatta h.sonu öğlen yemeği yerine bir magnum olabilir
Miyaw miyaw miyawww
Sabah 1-2 dilim tb ekmeği ye. Onu yemek istemiyorsan 1-2 kaşık yulaf ezmesi Yada 2tane ceviz ici ye.
Senin kahvaltin Lpg'li aracı benzinsiz çalıştırmaya benzemiş.
Öğlen iyi ama akşam patates yada pilav birini seçseydin.
Gün içinde alman gereken kaloriyi akşama bırakmışsın. Oysa sabah iyi bir kahvaltı akşam hafif olsaydı daha iyi olurdu. Aldığımız enerjiyi harcaması için fırsat verelim bedenimize
Aksam yemegini bende 5 en gec 6da yiyorumCanım yaa.. senin menülere yorum dahi yapamıyorum kusura bakma. Sonuçda içinde bulunduğun kültür farklı. Beslenme şeklin belki o kültüre uygun. Yada ne bileyim bizim yemek ve kahvaltı kültürümüze uygun herşeyi bulamıyor olabilirsin diye düşünüyorum. Birde yaşam tarzları beslenme şeklini etkiliyor malesef. Ben mesela saat 6da hiçbir zaman akşam yemeği yiyemedim.
Hahahahahazezeozge geliyooyoooorrr beğeniler başladıııı.
Ehepinizi çok beğeniyorumzezeozge geliyooyoooorrr beğeniler başladıııı.
Gunaydin sugarorange :)))))))Günaydın kızlar
Yine rengini unutmussun
Teşekkür babyimGunaydin sugarorange :)))))))
Ben alırım bir fincanVarmi yesil cay istiyen kokoslu, hazir mutfaga gidiyom bak bidaha gitmem mutfaga hee
Elinden zehir olsa bana getir ben içerimVarmi yesil cay istiyen kokoslu, hazir mutfaga gidiyom bak bidaha gitmem mutfaga hee
Günaydın canımBen alırım bir fincan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?