- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Kilo aldığımı düşünüyorum adette oldum çok sukurEveet yarina dusunceleriniz nedir efemm mikrofonu uzatiyorum buyrun soz sizde
hoşgeldin canım, evet maalesef izne ayrılanı kurt kapıyoMerhaba kızlar ben 8takimindan izinliyim aldığım kiloyu veremeyip bı turlu listeye giremedim
Siz siz olun izne ayrilmayin bana iyi gelmedi
ben görene kadar sabah oldu, biri cevap vermiştir diye umuyorumBu saatte katkısı olacak ne yıyebılırım kayısı faln iyı olur mu yemelımıyım yoksa hıc bısey yememlımıyım
82.5 başladım 73.2izne ayrıldım 5_6kilo almis olabilirimSormasi ayip kac kilo
Tum gun kh tuketmedim.zaten durum kismini degil icini yedim disinin yarisini biraktim ve 6 bin adimida aksam yemeginden sonra yurudm.ordan dengeledm diye dusunuyormet dürüm, ve persembe bide akşam. alkısi bulamadim yok herhalde.
Tum gun kh tuketmedim.zaten durum kismini degil icini yedim disinin yarisini biraktim ve 6 bin adimida aksam yemeginden sonra yurudm.ordan dengeledm diye dusunuyorm
açım sinirler gerginyatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcz hoooop tartıdayim
noldu kız anarşist:))))
sev bizi:))persembe aksamları sevecen olamıyorum
Bişey yemedim abla hayrlısı bakalımben görene kadar sabah oldu, biri cevap vermiştir diye umuyorum
Haklisn malesef disardaydkhi dışını yemediysen tamam. bide aksam olmasi endiselendirdi persembe olmasi double endiselendirdi. bi pazartesi falan yesen mesela durumuyle yesen yadirgamam. :)
sev bizi:))
ben seviyim gel
su iç bari kıyamam kuzummmHaydin iyi geceler iyi uykular ödem olmasın
Bişey yemedim abla hayrlısı bakalım
Uyy listeyi gorunce beni bi heycan basti niyeyse***10.Takım 565.ETAP ***
Nurciloji ( 64,4///% )
gokce41 (59,2///% )
Effatmagul (57,0///% )
Alemin Delisi (65,8///% )
Ezgi Osman ( 77,5///% )
gezegenfeza (72,0 ///% )
miyaww_ (89,0///% )
zhre_ (101,2///% )
dino1isi (69,2///%)
gokyuzundekiturna (86,3/// % )
hayal114 (82,5///% )
Sekerportakalimm (65,8///% )
bluedolphin ( 86,0/ / /% )5.Takımdan transfer olan üye.
10.Takım %:
10.takım liste dışı üyeler
guziss35 (75,8///% )Yeni üye Baş. Kilosu: 78,6 Baş. Tar: 28.02.2018 Hedef: 65
s_eyan (62,5///% )2. kez kilo bildirmedi.Yeni üye Baş. Kilosu: 64,5 Baş. Tar: 05.03.2018 Hedef: 57
10.takım %:
açım sinirler gerginyatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcz hoooop tartıdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?