Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ama bu sağlıklı. Bunu çekmiyor ki canım.
Arasına nutella sürülen şu unla yapılanı çekiyor.

Şaka şaka bu tarifin ekran görüntüsünü aldım yapacağım. Sağol abla. ❤❤

Bende onun icin cizz yazmistim can man ceker felan diye ama pisman degilim cunku en saglikli cis dondurma geldi gozume o an hahah cezami cekmeye raziyimmmm (hem suclu hem guclu misali )

Yaptıklarımdan pişman değilimm, aklım hala yapamadıklarımda diyorsun heee.

Suyunu icecem , yapraklarini sardim, sararken o ortadaki sert yerinide ayirdim yarin kapuska yapmak icin. Bol lahanali haftasonu benimmmm yihhoeeee

Ooohhh şifa olsunnn gitsin kilolarrrr.

Hemn kaydettım bu tarıfı ben hiç krep yapn bırısı deglmdr ama bu trfıdenycegm

Sabah : 4 kasik menemen 2 dilim kepek ekmek peymir zeytin 2 fincan sekersiz cay
Öğle haslanmis tavuk salata
Aksam 2 kepçe kuru fasulye bir kase yoğurt
@gokce41
Perşembe günü kuru fasulye. Bir yerde karnıbahar gördüm. Sabaha şiş uyanmak için mi bunlar?

Kızlar su miktarları her ne kadar kilonuza göre hesaplansa da bu min.su miktarıdır. En az içmeniz gereken su 2,5lt olmalıdır. 1-1,5lt kilo vermeyi bırakın vücudunuz için bile yeterli değil

Ya benim anlamadigim birsey var hala
Daha az kg verip yuzdesi cok olan var nasil oluyir o tontislige bagli birseyminbu
Kilona göre yüzde hesaplandığı için canım Kilon ne kadar fazlaysa yüzden o kadar düşük oluyor. Şöyle bir örnek vereyim 100kilo olan birinin %1 kilosu 1 iken; 50 kilo olan birinin %1'i 0,5

lydznp

Kızlar süpersiniz
Şu ana kadar kilo veremeyen kimseye rastlamadım listede. Sağlıklı güzel menüler vardı bu hafta. Hepiniz hakettiniz nazarlıkları ve
Kandil mesajlarınızda çok güzeller. tek tek alıntılayamadım. Hepimizin kandili mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…