Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

G gokyuzundekiturna canım takımda yeterince paylaşım yapmıyorsun, 1 nisan dan beri toplam mesajın 18 oysa yeni kararlar alıp haftada en az 30 mesaj zorunluluğu getirmiştik
bu durumda kurallar gereği diskalifiye olman gerekiyor ama kıyamadım o yüzden izne ayıracağım seni.
takımda listede olmayacaksın ama aynı şekilde paylaşıma devam edebilirsin, her zaman yanındayız.
İnşallah iyiisndir ve bir sorun yoktur.

Kızçelerim
genel bir konuşmadır
kurallları takımın iyiliği için sıkı tutmam gerekiyor çünkü bir kişinin eksi gelmesi ya da bildirim yapmaması herkesin emeğinden çalınması anlamına geliyor ve ben buna çok üzülüyorum.
takımda her şey ilmek ilmek işlenen emek...en ufak bir aksaklık tüm emeklerin heba olması demek. Buna izin vermem.
Bu sebeple kurallara sıkı sıkı uyulması gerekiyor, her hafta takımı sırtlayan kişiler ve her hafta takımı sırtlayanların sırtına binen kişiler olmasın lütfen. Herkes çaba göstersin.
bunun her şeyden önce bir yarışma ortamı olduğu ve sorumluluklarının ciddiyet getirdiği asla unutulmasın.
Farkındaysanız her hafta bir iki kişi kural ihlalinden eleniyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar kardeşimin askerliği Amasyaya çıktı. Güzel yer çok şükür. Benim şimdi elim kolum bıraktı kendini, biraz müsade bana. Görüşmek üzere. ❤❤
Canım çok sevindim kardeşin ve sizler için.
Amasya'yı birkaç kere görmek nasip oldu. Her seferinde çok sevdim. Çok etkileyici, tarihsel olaral köklü ve nostaljik eski evleri olan huzur dolu bir yerdi.
Hayırlı tezkereler diliyorum kardeşine şimdiden.

Ablammm. Çok sağol Allah razı olsunn. ❤❤❤❤

Canim cok guzel bir yere cikmis.kazasiz belasiz gidip gelsin.Allahim tum askerlerimiz korusun.

Amiin canım amiin..
Çok sağol.

Kizlar yarin yolculuk var ins.samsuna annemlere gidiyorum.annem tam bir sebzeci orda daha iyi beslenecegim umarimbir hafta 10 gun kalabilirim ordaki tartida hassas olanlardan ins fark olmaz bebegi birakip bol bol da yuruyum.

Oohh hayırlı yolculuklarr gelsin özlem gidermeceler.

Kizlar yarin yolculuk var ins.samsuna annemlere gidiyorum.annem tam bir sebzeci orda daha iyi beslenecegim umarimbir hafta 10 gun kalabilirim ordaki tartida hassas olanlardan ins fark olmaz bebegi birakip bol bol da yuruyum.
hayırlı yolculuklar, iyi tatiller canım
haftaya kilo bildirimini nasıl yapacaksın?

Ne güzel annenler beraber bolbol zaman geçirirsin
Tartıyı ilk gün aç karnına bak fark varmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…