Canım çok sevindim kardeşin ve sizler için.Arkadaşlar kardeşimin askerliği Amasyaya çıktı.Güzel yer çok şükür. Benim şimdi elim kolum bıraktı kendini, biraz müsade bana. Görüşmek üzere. ❤❤
Canım çok sevindim kardeşin ve sizler için.
Amasya'yı birkaç kere görmek nasip oldu. Her seferinde çok sevdim. Çok etkileyici, tarihsel olaral köklü ve nostaljik eski evleri olan huzur dolu bir yerdi.
Hayırlı tezkereler diliyorum kardeşine şimdiden.
6-12 Mart | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| + | + | + | + | + | + | + |
G gokce41 | + | + | + | + | + | + | + |
@EFfatmagul | + | + | + | + | + | + | + |
E Ezgi osman | - | + | + | + | + | + | + |
G guziss35 | - | - | + | + | - | + | + |
@bluedolphin | + | + | + | + | + | + | + |
Canim cok guzel bir yere cikmis.kazasiz belasiz gidip gelsin.Allahim tum askerlerimiz korusun.
Aminn canım çok sağol.
İnşallah.
Canim cok guzel bir yere cikmis.kazasiz belasiz gidip gelsin.Allahim tum askerlerimiz korusun.
Kizlar yarin yolculuk var ins.samsuna annemlere gidiyorum.annem tam bir sebzeci orda daha iyi beslenecegim umarimbir hafta 10 gun kalabilirim ordaki tartida hassas olanlardan ins fark olmaz bebegi birakip bol bol da yuruyum.
Gelsiiiinn gelsiiinnnAmiin canım amiin..
Çok sağol.
Oohh hayırlı yolculuklarr gelsin özlem gidermeceler.
Ellerine emegine saglik.hersey cok guzelO kadar acele hesaplayıp yazıyorum ki inşallah karışmamıştır
hayırlı yolculuklar, iyi tatiller canımKizlar yarin yolculuk var ins.samsuna annemlere gidiyorum.annem tam bir sebzeci orda daha iyi beslenecegim umarimbir hafta 10 gun kalabilirim ordaki tartida hassas olanlardan ins fark olmaz bebegi birakip bol bol da yuruyum.
Ellerine emegine saglik.hersey cok guzel
Ne güzel annenler beraber bolbol zaman geçirirsinKizlar yarin yolculuk var ins.samsuna annemlere gidiyorum.annem tam bir sebzeci orda daha iyi beslenecegim umarimbir hafta 10 gun kalabilirim ordaki tartida hassas olanlardan ins fark olmaz bebegi birakip bol bol da yuruyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?