tamam tatlım izinli yazıyorumMonican bildirimi yaparim ama evde ki gibi cok aktif olamayabilirm.istersen izne ayrilayim donunce devam ediyim hem tarti farkida olmaz
Yağ oranı azaldıkça galiba kilo vermek zorlaşıyor
aradığım kannnnnnmoni abla sporu kim tutuyor? Onuda listelemek lazimmi?. Eger gerekirse ben su listesine ekliyeyimmi ? Takip edebildigim kadar tabii malum dakika saniye milim gram benim isim hahaha
Tsk ederm canimNe güzel annenler beraber bolbol zaman geçirirsin
Tartıyı ilk gün aç karnına bak fark varmı diye
Sdece kaynatıp suyunu içiyruz demı ama bende dondrucuda var ya kaynatlmş tekrar kaynatsam olur mu kıHarika selülit savar canım
Geçen hafta 5 gün yaptim
3 gün ara verdim
Bugün yine yapacam
6-12 Mart Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Nurciloji + + + + + + + G gokce41 + + + + + + + Candysisters + + + + + + + @Alemin delisi + + + + + + + @Ezgi osman - + + + + + + @gezegenfeza + + + + + + + @miyaww__ + + + + + + + Zre_ + + + + + + + @Dino1isi + + + + + + + @guziss35 - - + + - + + @hayal114 + + + + + + + @Sekerportakalimm + + + + + + + @bluedolphin + + + + + + +
kuzum izinlisin, kuralları hatırlatayım.No noins vermis olarak donerim
Sen emzirirkerde böyle beslediysen sütünün azalması gayet doğallydznp canım bnm sütüm çok azalmıştı ve sonra hepten bitti emmiyoruz artık sadece mama ile besleniyoruz :)
Tartı farkı olmaması için tartınızla gezebilirsiniz örnek: ben
Listeleri sen tutuyorsun tatlım. 3 öğün dengeleri beslenenler ne güzel kilo veriyor görüyorsun. Sende güzel sağlıklı yiyorsun ama biraz da öğlen yesen bence daha iyi olacak.İnşallah görürüz canım daha çok çok vermek istiyorum ama anca bu kadar oluyor son haftalar 200-300 gr verebiliyordum sadece bu hafta 700 gr verebilmişim :)
Ooo ağırmiş şartlar bende annmlere gdnce iznemı ayrlsam dedımde vaz gectım zaten salı gdp pazartesı dönecez bı aksılık olmazsa 24 nisandakuzum izinlisin, kuralları hatırlatayım.
izne ayrılan üye 2 hafta listeye dönemiyor, izin süresi en az 2 hafta.
izindeki üye eğer kilo alırsa aldığı kiloyu verene kadar listeye giremiyor.
o yüzden sakın kilo alma :)
Yessssssss cok sagollll bu hafta icinde yicem yememmi yaa :)))))Zre_ ödülün olan 2 top dondurma ara öğün olarak dün yenmişti ama bu sefer benden 1 dondurma ye
3 nazarlık olanlara da benden 2 top dondurma
Akşam üstü ara öğün olarak yemek üzere bu ödül. Eğer magnum gibi birsey düşünüyorsanız öğlen öğün yerine yiyebilirsiniz
Sporu arttır. Hergun yap mesela. Yemek azaltarak son kilolari veremezsinOlabilir canım zaten 55 olmak istiyordum 3,5 kilo kaldı ama gıdım gıdım ilerliyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?