Bundan sonra düşük kalorili, içerisinde cıs olan, sağlıksız menülere devereceğim. Böylelikle idare eder dediğimiz menülerde belirlenmiş olacak.
Özlenmez mi yaaBelli değil canım kv deler ile beraber dönebiliriz belki 10 gün sonra .. Torunları özlemişler bayağı :))
yok daha nelerTartı farkı olmaması için tartınızla gezebilirsiniz örnek: ben
Bende merak içindeyimUyyy kacinci olduk daaa hele bi yazin baaa
Istedigin zamantüm hafta sallanan kafalar olcak yani bende
Istedigin zamande alabiliyorsun ama
son an a kadar birinciydik
çok üzgünüm kızlar % 1 gibi minik bi farkla 2. olduk
kızçelerim
hepiniz harikasınız ve müthiş kilolar verdiniz
herbirinizi tek tek kutluyor ve kocamann öpüyorum
Hayırla gitsin hayırla dönsün İNŞALLAHİN""":Arkadaşlar bu son paylaştığım liste güncel olandır. Tüm oranlar alt ya da üste yuvarlanmış haldedir. Lütfen bildirimleri son mesajımdan alarak yapınız yoksa sonradan paylaşılan kilolar karışıyor. Hepinizi yirim.Bana dua okuyun şans dileyin kardeşimin bugün nereye askerlik yapacağı belli olacak yerde miyim gökte miyim belli değil.""""
kuzucuklarım, sakın 2. olduk diye enerjiniz düşmesin
ben hepinizden razıyım,
bu haftaki 2. liğimiz sizden kaynaklanmıyor.
sizler benim birincimsiniz
listemizde kilo bildirimi yapmayan bir üyemiz olduğu için bu şekilde.
ve her hafta aynı şeyi yaşıyoruz, emeklerinizin boşa gittiğini görmek beni üzüyor
o sebeple, bundan sonra kilo bildirmeyen, mazeretsiz paylaşım da bulunmayan ve kilo alan üyelerimi izne ayırıcam bilginize.
çünkü, bir kişinin yükünü tüm takım çekiyor.buna izin vermeyeceğimi söylemiştim zaten.
seviliyorsunuz
Bizde seni seviyoruz kaptanımkuzucuklarım, sakın 2. olduk diye enerjiniz düşmesin
ben hepinizden razıyım,
ve her hafta aynı şeyi yaşıyoruz, emeklerinizin boşa gittiğini görmek beni üzüyor
o sebeple, bundan sonra kilo bildirmeyen, mazeretsiz paylaşım da bulunmayan ve kilo alan üyelerimi izne ayırıcam bilginize.
çünkü, bir kişinin yükünü tüm takım çekiyor.buna izin vermeyeceğimi söylemiştim zaten.
seviliyorsunuz
kuzucuklarım, sakın 2. olduk diye enerjiniz düşmesin
ben hepinizden razıyım,
seviliyorsunuz
Hayırla gitsin hayırla dönsün İNŞALLAHİN
❤❤❤❤❤❤❤❤Arkadaşlar olsun varsın 2. Olalım.
Hepimize teker teker helal olsun.
Harikayızzzzzz. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
"""10 numara takım: 10. Takım ""'
Bu da sloganımız.
döverimmmsıralama da 10 olmasin da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?