Allah şifa versin canım çabucak iyileşsin bebişin inş şOfff hiç sormayın tam mutlu olmamam lazım mutluluk bana gelmiyor dıyecektım kiii kızım hastalndı uyuttum kuranın basına gectım aglayarak uyandı karnı agrıyo herlde dedım masaj faln yaptm rahatladı sonra baktm atesı cıkmş ıyıce hyszlanmaya basladı en sonda bas bas aglıodu saglık ocagına gtrduk antbıytk verdı bogazı ıltıhaplanmıs of off hala atesı dsmedı 38.7 suan ılık dus aldrdım ates dusurucu verdım uyuyo suandua edın ne olur rabbim şifa bekleyen tüm hastalarına şifa versın . biraz kuran okyumda gecmısı okuyacagım iyi akşamlar
Valla benmı çagırıom omu gelio bilmiorum ama gelio mutlu olsam arkası hüzün bide kocamla tartstık uzun surmedı ama yınede sınır bozucu
Sagol bu arada a kusura bakma
Gecmis olsun canim rabbim sifa versin.çocuklar hasta olmasinİnşallahda atesını duşuremıyorum ya 9.30 da ates dsrucu verdım hala ilerleme yok
ay yavrum nasıl kapmış şifayı çok çok geçmiş olsun ateş çabucak düşer inşallahOfff hiç sormayın tam mutlu olmamam lazım mutluluk bana gelmiyor dıyecektım kiii kızım hastalndı uyuttum kuranın basına gectım aglayarak uyandı karnı agrıyo herlde dedım masaj faln yaptm rahatladı sonra baktm atesı cıkmş ıyıce hyszlanmaya basladı en sonda bas bas aglıodu saglık ocagına gtrduk antbıytk verdı bogazı ıltıhaplanmıs of off hala atesı dsmedı 38.7 suan ılık dus aldrdım ates dusurucu verdım uyuyo suandua edın ne olur rabbim şifa bekleyen tüm hastalarına şifa versın . biraz kuran okyumda gecmısı okuyacagım iyi akşamlar
Bende oyle giizz
Anneannem hep ağlamak ağlamak getirir der.
Bizimkiler de aay çok güldük kesin bişey olcak der ve kesin olur.
Ben rahatımdır hiçde bişey olmaz. ❤❤
Ne kusuru bitanemm aşk olsun.
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum. Dilerim kızının ateşi çabucacık düşer, bu gece güzelce uyur, çabucacık iyileşir inşallah.Offf hiç sormayın tam mutlu olmamam lazım mutluluk bana gelmiyor dıyecektım kiii kızım hastalndı uyuttum kuranın basına gectım aglayarak uyandı karnı agrıyo herlde dedım masaj faln yaptm rahatladı sonra baktm atesı cıkmş ıyıce hyszlanmaya basladı en sonda bas bas aglıodu saglık ocagına gtrduk antbıytk verdı bogazı ıltıhaplanmıs of off hala atesı dsmedı 38.7 suan ılık dus aldrdım ates dusurucu verdım uyuyo suandua edın ne olur rabbim şifa bekleyen tüm hastalarına şifa versın . biraz kuran okyumda gecmısı okuyacagım iyi akşamlar
Allah şifa versin canım çabucak iyileşsin bebişin inş ş
Gecmis olsun canim rabbim sifa versin.çocuklar hasta olmasin
amiin çok sagolun valla okadarda dıkkat edıyoruz aman terlemesın aman üşümesın yınede hasta oluo. Valla kaynanamlara her gtmemızde bu konu sobayı çok yakar kızımda terler yıne kaynana kaynana .Ama tabı kadın kötülüğünden yapmıor kı üşümesin dieay yavrum nasıl kapmış şifayı çok çok geçmiş olsun ateş çabucak düşer inşallah
İnşallah çok sagolasınnÇok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum. Dilerim kızının ateşi çabucacık düşer, bu gece güzelce uyur, çabucacık iyileşir inşallah.
kızçelerim
hepiniz harikasınız ve müthiş kilolar verdiniz
herbirinizi tek tek kutluyor ve kocamann öpüyorum
Canim bogaz iltihabi terlemeden dolayi olmazki, havada jcusan bakteriler viruslerden. Ben cocuklari aman usumrsinler diye giydirip terletmekten yana degilim, oyle daha cok hasta oluyorlar canim.amiin çok sagolun valla okadarda dıkkat edıyoruz aman terlemesın aman üşümesın yınede hasta oluo. Valla kaynanamlara her gtmemızde bu konu sobayı çok yakar kızımda terler yıne kaynana kaynana .Ama tabı kadın kötülüğünden yapmıor kı üşümesin die
zumba mumba neymis buyrunbinnazin tip manidar.
Evet öuhakkah ilk bahar dolaysyla olmusda olabılır belkı bı toz bısey dedgn gbı ama oncesndede burun akntsıda vardı alerjk gbı bısey sanırım bu donmde hastalıklar ayaklanıor aa doktr cıkarken üşütme dıkkat et de deı ozamn baska bıseydemı var acepCanim bogaz iltihabi terlemeden dolayi olmazki, havada jcusan bakteriler viruslerden. Ben cocuklari aman usumrsinler diye giydirip terletmekten yana degilim, oyle daha cok hasta oluyorlar canim.
Ay su hollandalilari bi gorsen karda kista hep bisiklette cocuklarida bisiklette yanaklari kirmizi kirmizi, bunlar hasta olmuyorsaaa ohoo.
Ama uzme sen kendini kimsedede suc arama bence. Oda iyiliginden soba yakiyordur, gitmeden konusup anlasabilirsin. Allah acil sifalar versin canim, cocuklar cok gucludur hemmen atlatirlar.
Canım yaa, Binnaz da çok tatlı.
zumba mumba neymis buyrunbinnazin tip manidar.
Ne ne ne uhuuuu ben demiştim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?