Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah şifa versin canım çabucak iyileşsin bebişin inş ş

Valla benmı çagırıom omu gelio bilmiorum ama gelio mutlu olsam arkası hüzün bide kocamla tartstık uzun surmedı ama yınede sınır bozucu

Sagol bu arada a kusura bakma

Anneannem hep ağlamak ağlamak getirir der.
Bizimkiler de aay çok güldük kesin bişey olcak der ve kesin olur.
Ben rahatımdır hiçde bişey olmaz. ❤❤
Ne kusuru bitanemm aşk olsun.

ay yavrum nasıl kapmış şifayı çok çok geçmiş olsun ateş çabucak düşer inşallah

Anneannem hep ağlamak ağlamak getirir der.
Bizimkiler de aay çok güldük kesin bişey olcak der ve kesin olur.
Ben rahatımdır hiçde bişey olmaz. ❤❤
Ne kusuru bitanemm aşk olsun.
Bende oyle giizz
Biz yoksa ayri dusmus ikizlermiyiz
Ben cok guldummu cok sukur allahim gulmeyi eksik etme bizden derim.

Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum. Dilerim kızının ateşi çabucacık düşer, bu gece güzelce uyur, çabucacık iyileşir inşallah.

Allah şifa versin canım çabucak iyileşsin bebişin inş ş

Gecmis olsun canim rabbim sifa versin.çocuklar hasta olmasin

ay yavrum nasıl kapmış şifayı çok çok geçmiş olsun ateş çabucak düşer inşallah
amiin çok sagolun valla okadarda dıkkat edıyoruz aman terlemesın aman üşümesın yınede hasta oluo. Valla kaynanamlara her gtmemızde bu konu sobayı çok yakar kızımda terler yıne kaynana kaynana .Ama tabı kadın kötülüğünden yapmıor kı üşümesin die

Canim bogaz iltihabi terlemeden dolayi olmazki, havada jcusan bakteriler viruslerden. Ben cocuklari aman usumrsinler diye giydirip terletmekten yana degilim, oyle daha cok hasta oluyorlar canim.
Ay su hollandalilari bi gorsen karda kista hep bisiklette cocuklarida bisiklette yanaklari kirmizi kirmizi, bunlar hasta olmuyorsaaa ohoo.
Ama uzme sen kendini kimsedede suc arama bence. Oda iyiliginden soba yakiyordur, gitmeden konusup anlasabilirsin. Allah acil sifalar versin canim, cocuklar cok gucludur hemmen atlatirlar.

Evet öuhakkah ilk bahar dolaysyla olmusda olabılır belkı bı toz bısey dedgn gbı ama oncesndede burun akntsıda vardı alerjk gbı bısey sanırım bu donmde hastalıklar ayaklanıor aa doktr cıkarken üşütme dıkkat et de deı ozamn baska bıseydemı var acep

zumba mumba neymis buyrun binnazin tip manidar.
Canım yaa, Binnaz da çok tatlı.

Öncesinde Binnaz börekler, çörekler, pastalar yapar ailesine, kendi de bunları yedikçe tombik tombik olur.... Ciguli kara kara düşünür, bu kilolar nasıl gider diye...

Ve sonrası... Binnaz diyet ve egzersizle kilo vermeye başlar, ideal kilosuna kavuşur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…