kolestrolum yukseldiii ayaklarim yanıyoo bidaha yiiimicem
Canım yaa, Binnaz da çok tatlı.
Öncesinde Binnaz börekler, çörekler, pastalar yapar ailesine, kendi de bunları yedikçe tombik tombik olur.... Ciguli kara kara düşünür, bu kilolar nasıl gider diye...
Ve sonrası... Binnaz diyet ve egzersizle kilo vermeye başlar, ideal kilosuna kavuşur...
Tebrik ederimmm
Teşekkür ederimmmm canlarrrr. ❤❤❤❤
Haftaya ilk 3 de bizden çıksın inşallah.
2. İle aynıymış oranımız.
Ne yedin kuzum?
kuzum, genel bir blgi: meyvelerin yanında ya 1 bardak sıcak su, ya 2 kaşık yoğurt ya da 1 ç,b süt ve ya ayran içmeyi/yemeyi alışkanlık haline getirelimMenüm:3 brd su
Sabah peynir,biber ,2 dilim ekmek,domates,çay
Öğlen çorba,yeşil fasulye
Ara muz
Akşam balık ,salata
Yeşilçay
Sporumu yatmadan yapacağım
2 litreden 1 brd eksik su
Zre_ @ gokce41
kuzum , yavruşuna çok geçmiş olsunOfff hiç sormayın tam mutlu olmamam lazım mutluluk bana gelmiyor dıyecektım kiii kızım hastalndı uyuttum kuranın basına gectım aglayarak uyandı karnı agrıyo herlde dedım masaj faln yaptm rahatladı sonra baktm atesı cıkmş ıyıce hyszlanmaya basladı en sonda bas bas aglıodu saglık ocagına gtrduk antbıytk verdı bogazı ıltıhaplanmıs of off hala atesı dsmedı 38.7 suan ılık dus aldrdım ates dusurucu verdım uyuyo suandua edın ne olur rabbim şifa bekleyen tüm hastalarına şifa versın . biraz kuran okyumda gecmısı okuyacagım iyi akşamlar
Tebrik ederimmm
çok minik farkla 2. olduk kuzumTakip edemiyorum yetiştirmem gereken el isiler var kim birinci grubumuz birinci oldumu
ah ahhkolestrolum yukseldiii ayaklarim yanıyoo bidaha yiiimicem
Sagol abla suan atesı 37.3 zor nefes alıo uyuyo ama bakalım gce nasıl gceckkuzum , yavruşuna çok geçmiş olsunşu an nasıl daha iyidir umarım
Sagol abla suan atesı 37.3 zor nefes alıo uyuyo ama bakalım gce nasıl gceck
düşmüş ateşi iyi maşallahSagol abla suan atesı 37.3 zor nefes alıo uyuyo ama bakalım gce nasıl gceck
Gtrduk antıbıyotık verdı bıde evdekı ates dsuruvçulerden içir dedı
Doktora mı götürseniz kuzum ya.
Amiiin inşallahdüşmüş ateşi iyi maşallahinşallah geceyi rahat geçirir
Kiyamam yaa. Atesi yokmus sukur. Doktor nefes acici verdimi ??Sagol abla suan atesı 37.3 zor nefes alıo uyuyo ama bakalım gce nasıl gceck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?