Ben de çok mutluyum sizlerle tanıştığım için, takımınızın bir parçası olduğum ve sizlerle birarada olduğum için. Öpüyorum. Sevgilerimle.
Cansın iyi ki geldin. ❤❤❤
Vardıda düstü şükür yok öyle bısey vermedı boğazı hırıltılıKiyamam yaa. Atesi yokmus sukur. Doktor nefes acici verdimi ??
Gtrduk antıbıyotık verdı bıde evdekı ates dsuruvçulerden içir dedı
Tmm miyawcim :)
Ben de çok mutluyum sizlerle tanıştığım için, takımınızın bir parçası olduğum ve sizlerle birarada olduğum için. Öpüyorum. Sevgilerimle.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinOfff hiç sormayın tam mutlu olmamam lazım mutluluk bana gelmiyor dıyecektım kiii kızım hastalndı uyuttum kuranın basına gectım aglayarak uyandı karnı agrıyo herlde dedım masaj faln yaptm rahatladı sonra baktm atesı cıkmş ıyıce hyszlanmaya basladı en sonda bas bas aglıodu saglık ocagına gtrduk antbıytk verdı bogazı ıltıhaplanmıs of off hala atesı dsmedı 38.7 suan ılık dus aldrdım ates dusurucu verdım uyuyo suandua edın ne olur rabbim şifa bekleyen tüm hastalarına şifa versın . biraz kuran okyumda gecmısı okuyacagım iyi akşamlar
Aynen katiliyorum canım
İnşallah yarına geçer canım yaa.
Miyaavvvvvv.Mıırr (mutluluk sesi )
Her arkadaşımın adına konuşabilirim ki bizler de çok mutluyuz geldiğin için. ❤❤❤
Hahahahahahah miyaw yaa
İnşallah yarına geçer canım yaa.
Miyaavvvvvv.Mıırr (mutluluk sesi )
Her arkadaşımın adına konuşabilirim ki bizler de çok mutluyuz geldiğin için. ❤❤❤
Hahahahahahah miyaw yaa
Vardıda düstü şükür yok öyle bısey vermedı boğazı hırıltılı
Tatlim telâş yapmaİnşallahda atesını duşuremıyorum ya 9.30 da ates dsrucu verdım hala ilerleme yok
Diyomki keske herkez istanbulda.olsaydida takim 10 olarak toplasip tonbalikli salata yiyeydik
Efemmm beybiisiii.
Yemlikmi@gokce41
Sabah aç limonlu su
Kahvaltı
Bıber salatalık
Peynır
Yumurta
Ara
Yarım muz
Öğlen
Kabak detoksa devam
Ygrtlu kabak
Ara
Kahve
Çilek
Cıss üzülerek söylüorum kiii kızım yerken bende aldım
Akşam.
Aynen kabaklı yoğurt
Bide kocama kızartma yaptım dayanamadım 2 parca bıverle pattes tadımlık sadece
Ara
Yemlik dıolar burda ot kaynanam toplamış ondan yedım
Zre_ şuan tam 2 lt eger yatana kadar içersem bılsrrım ki şuankı halıme bakılırsa içerim susadım cunkııı
Spor yapamadımm kızımla ugrastım
Mesaj sayım 26
Diyomki keske herkez istanbulda.olsaydida takim 10 olarak toplasip tonbalikli salata yiyeydik
Suan evdeyim
Aaayyyy şahane olurdu yaa
Sen nerdeydinn?
Ben sizi cok merak ediyommmmmm hepinizii
Suan evdeyim
Temmuz basında 3 gün istanbuldayımDiyomki keske herkez istanbulda.olsaydida takim 10 olarak toplasip tonbalikli salata yiyeydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?