Cok gecmis olsun abla , bizde 2016da kaza yapmistik. Arabada ben esim bide oglum vardi ozamani 1 yasina girmesine 2 ay vardi. Kuyruktaydik biz arkadaki geldi carpti bize. Esim ve oglumun kemeri vardi ben takmamistim arka koltuktaydim diye, bayagi sure boyun agrisi cektim ama ucuz atlattik.Kızlar 2 hafta önce kızıma giderken büyük kaza atlattım.baya korkmuşum.dun kızımla markete giderken kızıda tedirgin ettim yavaş sür dikkat et diye.sanki arabalar üstümüze geliyor gibi hissettim.
Bugünde kına gecemiz vardı.yarim saatlik uzaklıkta ve ben ilk defa o salona gittim.
Kadınları topla dağıt baya vaktimi aldı .yolun çoğu otobanda geçti.cok tedirgin ve acemi gibi araba sürdüm.acaba bunu nasıl aşarım
Çok teşekkür ederim canım. Sizler de çok candansınız, sağolasın.Canım ne kadar sevgi dolusun
geçmiş olsun kuzumCok gecmis olsun abla , bizde 2016da kaza yapmistik. Arabada ben esim bide oglum vardi ozamani 1 yasina girmesine 2 ay vardi. Kuyruktaydik biz arkadaki geldi carpti bize. Esim ve oglumun kemeri vardi ben takmamistim arka koltuktaydim diye, bayagi sure boyun agrisi cektim ama ucuz atlattik.
Ve o gun bu gundur senin gibi cok korkuyorum, normalde arabada gozu kara olan ben korktum. Esime cok karisiyorum araba surerken, yavas git bisikletliye yaklasma, burasi 30luk yol, kemerini tak, ara yoldan gidemezmiyiz gibi gibi.
Halen oyleyim yani bilen varsa bende okuyorum.
çok geçmiş olsun gülümKızlar 2 hafta önce kızıma giderken büyük kaza atlattım.baya korkmuşum.dun kızımla markete giderken kızıda tedirgin ettim yavaş sür dikkat et diye.sanki arabalar üstümüze geliyor gibi hissettim.
Bugünde kına gecemiz vardı.yarim saatlik uzaklıkta ve ben ilk defa o salona gittim.
Kadınları topla dağıt baya vaktimi aldı .yolun çoğu otobanda geçti.cok tedirgin ve acemi gibi araba sürdüm.acaba bunu nasıl aşarım
Çok geçmiş olsun canımCok gecmis olsun abla , bizde 2016da kaza yapmistik. Arabada ben esim bide oglum vardi ozamani 1 yasina girmesine 2 ay vardi. Kuyruktaydik biz arkadaki geldi carpti bize. Esim ve oglumun kemeri vardi ben takmamistim arka koltuktaydim diye, bayagi sure boyun agrisi cektim ama ucuz atlattik.
Ve o gun bu gundur senin gibi cok korkuyorum, normalde arabada gozu kara olan ben korktum. Esime cok karisiyorum araba surerken, yavas git bisikletliye yaklasma, burasi 30luk yol, kemerini tak, ara yoldan gidemezmiyiz gibi gibi.
Halen oyleyim yani bilen varsa bende okuyorum.
Sanki benimki çok olmuş kaptanım 200 gr düşürsekmi20 NİSAN
HAFTALIK HEDEFLER
gokce41( 58,5>> 57,5)o 1 kg gidecek
Effatmagul(56,3>> 55,3) gitmeli
Alemin Delisi( 65>> 64 )1 kg gider mi gider
Ezgi Osman( 76,8>>75,8)1 dedim gider o
gezegenfeza( 70,9 >> 69,9 ) 6 lar çok yakışcak
miyaww_( 86,6>> 85 ) pisiciğime ne ki
zhre_( 100,5 >> 99,5 )nee 9 lar mıı
dino1isi( 68,1 >> 66,9 )yapar benim dinoşum
hayal114 ( 81,8 >> 80,8 )olmalı
Sekerportakalimm ( 65,1>> 64 )güzel olur
bluedolphin (85,5>>84,5 )mis miss
guziss35 ( 75,5 >>74,5 )olmalı
kızlar,
hedeflerinizi belirledim.
sizden en az bu rakamları bekliyorum
bu hafta.
Çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun gülüm
rabbim kmseye yaşatmasın inşallah..amin.
üstüne gitmen lazım bitanem , korkma ama dikkati de elden bırakma
camideki yardımların içinse Allah kabul etsin, sağlık sıhhat versin
InshaAllahhhhhh20 NİSAN
HAFTALIK HEDEFLER
gokce41( 58,5>> 57,5)o 1 kg gidecek
Effatmagul(56,3>> 55,3) gitmeli
Alemin Delisi( 65>> 64 )1 kg gider mi gider
Ezgi Osman( 76,8>>75,8)1 dedim gider o
gezegenfeza( 70,9 >> 69,9 ) 6 lar çok yakışcak
miyaww_( 86,6>> 85 ) pisiciğime ne ki
zhre_( 100,5 >> 99,5 )nee 9 lar mıı
dino1isi( 68,1 >> 66,9 )yapar benim dinoşum
hayal114 ( 81,8 >> 80,8 )olmalı
Sekerportakalimm ( 65,1>> 64 )güzel olur
bluedolphin (85,5>>84,5 )mis miss
guziss35 ( 75,5 >>74,5 )olmalı
kızlar,
hedeflerinizi belirledim.
sizden en az bu rakamları bekliyorum
bu hafta.
geçmiş olsun kuzum
sagol abla, aynenÇok geçmiş olsun canım
Kelin ilacı hesabı desene
Dengesiz menu olmus biraz canim, aksami sadece activiaylami gecistirdin?Sabah geç uyandığım için 12 de kalktım
1 litre ılık su
6 kuru kayısı
Bir yumurta
Ikı dilim ekmek
Bir sarma
Bir biber dolma
Akşam
Aktiva yoğurt
1saat 15 dk yürüyüş
3 litre su
1 kilocuk gülüm halledersin sen diye düşünüyorumÇok teşekkür ederim
Inşallah
TKTSB = Turkiye Kadinlarkulubu Takim10 Spor , logodami yapsam
ay cok guzel olurdu abla benim yerimede gez
Gül ablam. Ayşe ablama katılıyorum kesinlikle üstüne gitmelisin. Bizim bu şimdi askere giden oğlan yazın kaza yaptı. Köpek çıkmış önüne. O da o hızla kırmış üstüne. (Kızlar 2 hafta önce kızıma giderken büyük kaza atlattım.baya korkmuşum.dun kızımla markete giderken kızıda tedirgin ettim yavaş sür dikkat et diye.sanki arabalar üstümüze geliyor gibi hissettim.
Hayirli yolculuklar canim, sag saglim gidin gelin insaAllahKizlar yarin yolculuk var ins.samsuna annemlere gidiyorum.annem tam bir sebzeci orda daha iyi beslenecegim umarimbir hafta 10 gun kalabilirim ordaki tartida hassas olanlardan ins fark olmaz bebegi birakip bol bol da yuruyum.
minnak ejderyalayım
Aylık hedeflerinizi belirleyin
11 MAYIS
AYLIK HEDEFLER
Nurciloji =63,8>>?
G gokce41 =58,5>>?
Alemin delisi = 65>>?
Dino1isi = 68,1>>?
G guziss35 = 75,5>>?
hayal114 =81,8>>?
@Sekerportakalimm=65,1>>?
@EFfatmagul=56,3>>?
E Ezgi osman =76,8>>?
gezegenfeza = 70,9>>?
miyaww__ =86,6>>82
Zre_ =100,5>>97
@bluedolphin = 85,5>>?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?