Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cok gecmis olsun abla , bizde 2016da kaza yapmistik. Arabada ben esim bide oglum vardi ozamani 1 yasina girmesine 2 ay vardi. Kuyruktaydik biz arkadaki geldi carpti bize. Esim ve oglumun kemeri vardi ben takmamistim arka koltuktaydim diye, bayagi sure boyun agrisi cektim ama ucuz atlattik.
Ve o gun bu gundur senin gibi cok korkuyorum, normalde arabada gozu kara olan ben korktum. Esime cok karisiyorum araba surerken, yavas git bisikletliye yaklasma, burasi 30luk yol, kemerini tak, ara yoldan gidemezmiyiz gibi gibi.
Halen oyleyim yani bilen varsa bende okuyorum.

20 NİSAN

HAFTALIK HEDEFLER

gokce41( 58,5>> 57,5)o 1 kg gidecek
Effatmagul(56,3>> 55,3) gitmeli

Alemin Delisi( 65>> 64 )1 kg gider mi gider

Ezgi Osman( 76,8>>75,8)1 dedim gider o

gezegenfeza( 70,9 >> 69,9 ) 6 lar çok yakışcak
miyaww_( 86,6>> 85 ) pisiciğime ne ki

zhre_( 100,5 >> 99,5 )nee 9 lar mıı
dino1isi( 68,1 >> 66,9 )yapar benim dinoşum

hayal114 ( 81,8 >> 80,8 )olmalı

Sekerportakalimm ( 65,1>> 64 )güzel olur
bluedolphin (85,5>>84,5 )mis miss
guziss35 ( 75,5 >>74,5 )olmalı

kızlar,
hedeflerinizi belirledim.
sizden en az bu rakamları bekliyorum
bu hafta.

geçmiş olsun kuzum

çok geçmiş olsun gülüm
rabbim kmseye yaşatmasın inşallah..amin.
üstüne gitmen lazım bitanem , korkma ama dikkati de elden bırakma
camideki yardımların içinse Allah kabul etsin, sağlık sıhhat versin

Çok geçmiş olsun canım
Kelin ilacı hesabı desene

Sanki benimki çok olmuş kaptanım 200 gr düşürsekmi

Çok teşekkür ederim
Inşallah

InshaAllahhhhhh
geçmiş olsun kuzum
sagol abla
Çok geçmiş olsun canım
Kelin ilacı hesabı desene
sagol abla, aynen

Sabah geç uyandığım için 12 de kalktım
1 litre ılık su
6 kuru kayısı
Bir yumurta
Ikı dilim ekmek
Bir sarma
Bir biber dolma

Akşam
Aktiva yoğurt

1saat 15 dk yürüyüş
3 litre su
Dengesiz menu olmus biraz canim, aksami sadece activiaylami gecistirdin?

TKTSB = Turkiye Kadinlarkulubu Takim10 Spor , logodami yapsam

ay cok guzel olurdu abla benim yerimede gez

Logo mu? Sen şahanesin yav.

Gül ablam. Ayşe ablama katılıyorum kesinlikle üstüne gitmelisin. Bizim bu şimdi askere giden oğlan yazın kaza yaptı. Köpek çıkmış önüne. O da o hızla kırmış üstüne. ( moni abla sen bilirsin şu cebecideki cadde var ya cafeler olan cadde orası kim market falan var )
Refüj diyorlarmış yol ayrımı, Allah ne verdiyse geçirdi. Arabası 2 kapılıydı teke düştü öyle bi geçirdi. Bu buz kesmiş direk verdik o kullandı. Sırf içinde korku kalmasın diye babam onu olmadık yerlerde trafiğe soktu. Araba kurdu çocuk kireç gbi kesildi. Çıka çıka atlattı korkusunu. Hatta o kadar atlattı ki olaydan 2_3 hafta sonra alkollü araba kullanıp polise atar yaptığı için 2 sene ehliyetini kaptırdı. Arabayı bağladılar bunu da karakola kapattılar gittik ikisini de kurtardık.

Kizlar yarin yolculuk var ins.samsuna annemlere gidiyorum.annem tam bir sebzeci orda daha iyi beslenecegim umarimbir hafta 10 gun kalabilirim ordaki tartida hassas olanlardan ins fark olmaz bebegi birakip bol bol da yuruyum.
Hayirli yolculuklar canim, sag saglim gidin gelin insaAllah

Su bildirimi yapmasi gerekenler:
  • Nurciloji
  • guziss35
  • gokyuzundekiturna
Arkadaslar Hergun spor bildiriminide bekliyorum, bu yuruyus olur, bu gunluk adim olur, temizlik olur hesaplayin yazin buraya neyi ne kadar yaptiginizi. simdiden tskler ve Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…