var aslinda dondurulmuş gıdalar pizzasi carti curtu :))
ahh ah ogretmenim.. amin.
1 simit 4 dilim ekmeğe eş değer. Çeyrek yada yarim yiyebilirsinKahvaltida simit yiyebilirmiyim
Pizza ciss
Kızlar net gidik geceden beri.yol çalışması var kopmuş , ne zaman gelir bilmiyorum.cepten bakıyorum ama yetermi bilemedim. Arıza da sürcek gibi. Korkum, ya bi kaç gün sürerse diye
1 simit 4 dilim ekmek, gün içinde dengelerim üstüne spor da yaparım dersen ye
Ayşeyle boncuğunuza karışmam
Çok biliyorsun da neden yapmıyorsun örtmenimtanidigim kadariyla o simidi yarim yiyip yanina domates salatalik falan yersen aksama da bi cacık sıkıştırırsan boncuk alirsinama oglende tavuk yemen lazim. ya da sebze yemegi yanina salata
Çok biliyorsun da neden yapmıyorsun örtmenim
Kafaya bitane çakacağım
ama örtmem diyince yapamadım
Olabilir. Zaten çok yükselmemiş. Dış ateşi olabilir. 38.5a kadar diş ateşi sayabiliyor dr.larÇok şukur ıyı gbı suan öğlen uykusuna yatırıyorum bıraz atesı ilacın etkısı gecnce artıo bıde baktımda alttan ıkı diş daha cıkıyor uçları cıkmış galıba onlarında etkısı var
Bol su içeceksin. Bol yürüyeceksin. Salmak falan yok. Bak bu hafta 2.oldunuz 0.001lik bir kayıpla. Belki 100gr daha verilmiş olsa 1.ydiniz:)biliyorum ben saldım dunden beri nolcaksabah da krep yedim
en azindan telafi icin yuruyim diyorum.. totoyu kaldirip disari cikasim da yok. bu ara bi haller var bende napcam..
Şiddetin her türlüsüne karşıyız.ali desidero hesabi :)
" teoride desen zehir gibi, pratik dersen sallanmakta.." :))
aaaa egitimciye karşı şiddete hayiiirr, lutfeeen
Bol su içeceksin. Bol yürüyeceksin. Salmak falan yok. Bak bu hafta 2.oldunuz 0.001lik bir kayıpla. Belki 100gr daha verilmiş olsa 1.ydiniz:)
21 yillik arkadasima temizlik yapmam gelsin yapsinAaay temizlik yap yap yap yoruldumm.
Kahve molası verdim şimdi. Sonra yeniden devam.
Gelen de 21 yıllık arkadaşım. Nişanlısı da eşimin üniversiteden oda arkadaşı. Baş göz ettimiz çift, haftaya düğünleri var çok mutluyum.❤❤❤❤
78 olsunminnak ejderyalayım
Aylık hedeflerinizi belirleyin
11 MAYIS
AYLIK HEDEFLER
@Nurciloji =63,8>>?
G gokce41 =58,5>>?
@Alemin delisi= 65>>?
Dino1isi = 68,1>>?
@guziss35 = 75,5>>?
hayal114 =81,8>>?
@Sekerportakalimm=65,1>>?
@EFfatmagul=56,3>>54
@Ezgi osman =76,8>>?
@gezegenfeza = 70,9>>?66
miyaww__ =86,6>>?
Zre_ =100,5>>?
@bluedolphin = 85,5>>?
Güldencim senden ayrıca, 14 Haziran Ramazan Bayramı hedefini de alayım>>?
C.tesi günleri izin almakla çok iyi etmişsin canım.Benimde pazar günüm temizlik ve yemek yapmakla geçiyordu. Neyse c.tesi günleri izin alıyorum artık temizlik vs.. pazar dinlen gez yapıyorum. Iyi oldu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?