Allah mutlu mesut etsin inshaAllahAaay temizlik yap yap yap yoruldumm.
Kahve molası verdim şimdi. Sonra yeniden devam.
Gelen de 21 yıllık arkadaşım. Nişanlısı da eşimin üniversiteden oda arkadaşı. Baş göz ettimiz çift, haftaya düğünleri var çok mutluyum.❤❤❤❤
Hosgeldin, yeni yaşi kutlu olsun. Allah uzun saglikli basarili yaşlar nasip etsin canim.Merhaba kızlar
Ancak geldik şükür güzel geçti Doğum günü ben ufaktan geçmişi okumakta başlıyım ancak okurum baya birikmiş
Bir litre su olsun 6 kayısı var bide başkada yokYazmak zorundasin canim, yoksa 0 lt yazcam oda direk cezaya donusebilir.
Metabolizman imdaaat diye bağırıyor sen duymuyormusunSa
Bir litre su olsun 6 kayısı var bide başkada yok
ozaman bi dal daha şarkı al :)
Allah mutlu mesut etsin inshaAllah
Sa
Sen neyaptiginin farkindamisin, bu 1 ara ogun icin bile az. Neden yemedin bugun istahin neden yok sebep nedir?Sa
Yutamıyorumsebep??
Yutamıyorum ki heray birkere oluyo bana öyle sonra bi iştahım açılıyo ki Allah korusun nnn yarın alış verişe cikacam ne alacağımı bilmiyorum vallah@ezgiosman ben endiselenmeye basladim senin icin boyle olmaz. Istersen yardimci olabilirim, mesela buzdolabindaki malzemeleri yaz ben sana yarin yiyecegin listeyi cikarim.
grip?Yutamıyorum
Yok ya psikolojik bi kaç gün önce üst üste karbonhidratli ve cizli ıkı gün geçirdim vicdan azabı gibi çöktü üstüme arada oluyo bana bünyeyle ilgili evde kız kardeşim var o seviyo diye evi aburcubur doldurdum onun için yaptığım yemeklerde bana göre değil iştahım tamamen kesildi
Yutamıyorum
Ya iki gün önceki menulerimde pilav var yarım ekmek falan var beklediğim gibi kilo veremedim moralim bozuk galiba ondan diye düşünüyorum
Nasıl yutamıyorsun boğazların mı şiş?
Ne gibi yemekler mesela? Kendine ayri pisirme durumun varmi?Yok ya psikolojik bi kaç gün önce üst üste karbonhidratli ve cizli ıkı gün geçirdim vicdan azabı gibi çöktü üstüme arada oluyo bana bünyeyle ilgili evde kız kardeşim var o seviyo diye evi aburcubur doldurdum onun için yaptığım yemeklerde bana göre değil iştahım tamamen kesildi
Ya iki gün önceki menulerimde pilav var yarım ekmek falan var beklediğim gibi kilo veremedim moralim bozuk galiba ondan diye düşünüyorum
Benimde moralim bozuluyor hedefime ulasamadim mesela, ama bu demek degilki yolumdan doncem, bu hatalardan ders cikarmak knrmliYa iki gün önceki menulerimde pilav var yarım ekmek falan var beklediğim gibi kilo veremedim moralim bozuk galiba ondan diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?