Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Valla ne bılım ates dusuruculere hiç dikkat etmıyrdum antıbıyotıklerın gunu varda o zaman en sonkı aldgm ilaçtan mı versem .off .. Benım kız sureklı oksrmuyorda aglayıp bunalınca oksuruge donuyor gecseydı ya gecen senede bu aylarda oldu yıne aynı yıne aynı havaya aldanıoz galıba bıde ınsan bılemıokı gunes yakıo golge donduruo bayadr dısarıda cıkmıorz en son salı mıydı çarsambamı ne cıktk

Yok canım ya kp filan evde oluyor çocuklarla ilgileniyoruz kv ile bütün günüm böyle geçiyor misafir filan
He tabii siz dince sizin için gelen misafir bırakıp gidemiyorsunda canım sizin için nasıl uygunsa öyle yap yani çocuklara değişiklik oluyor sosyalleşiyorlar

Candysisters canım çok geçmiş olsun zor oluyor biliyorum bnmkilerden inşallah düşer ateşi çabucak iyileşir
Amiiinnn bide bugun bi kötü haber aldık eşim işini kaybedebılır zaten esnaflıktı tek gelır kaynagımz onada engel çıkıyor bakalım ne olacak esımınde canı skkın zaten ccukda hasta benımde canım iyice sıkıldı off off bundada vardr bı hayr bakalım

Canım özellikle bebek ve çocuk ilaçlarında dikkat et kullanım süresine açıldıktan sonra kimi bir ay içinde bitiyor süresi onuüzden etki etmiyor rüzgar yememesine dikkat et mek lazım birde hasta olunca oluyorlar Oerişan oluyor çocuklar o zaman

He tabii siz dince sizin için gelen misafir bırakıp gidemiyorsunda canım sizin için nasıl uygunsa öyle yap yani çocuklara değişiklik oluyor sosyalleşiyorlar
Evet canım arada bnm oğlan anneanneyi sayıklıyor onlara çok alışkın olduğu için özlüyor herhalde 1 hafta kalırız en fazla bakalım :)

Evet canım arada bnm oğlan anneanneyi sayıklıyor onlara çok alışkın olduğu için özlüyor herhalde 1 hafta kalırız en fazla bakalım :)
Bence önemli onların bilinçaltının sekillenmesinde aile kavramı için çok iyi yapıyorsun

Allah Allah yaa noldu bu çocuğa
Soğuk mu aldı naptı.
Bende bılmıyorum valla dişlerındede ılerleme var ya ondan ya bogazdan bende anlamadım burnunun akması durdu kuru oksurugu vardı oda gectı sayılır aglaynca oksuruo bi .Ates kaldı halsızlık faln

Ayy gelince hep üst üste geliyor ya zaten canım vardır her şerde bir hayır kısmetiniz nerde bakalım Allah büyük canım belki yolunda gider herşey

Tamam verdıgın bilgi için tesekkr ederım bakayım ben ılaçlarına .saglık ocagndakıler de hıç bısey demıo evde ates dsurucj var mı var tamm pazartesıde asısı var bakalım ne olacak

Allah hayırlı kapılar açsın size canım bazen öyle oluyor Allah sabır versin
Tamam verdıgın bilgi için tesekkr ederım bakayım ben ılaçlarına .saglık ocagndakıler de hıç bısey demıo evde ates dsurucj var mı var tamm pazartesıde asısı var bakalım ne olacak
zaten öyle demelerine hastayım bir bilgilendir dimi bak onlara carpol ise iki sekrol tarzı bakgam sökücüler iki ay ventolin bir ay felan olması lazım

Sabır canım geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…