Bizim Doğum günü olduğu için yazmayayım ben bir hafta nazar boncuğu v etmez bana üstat valla
Yok canım ya kp filan evde oluyor çocuklarla ilgileniyoruz kv ile bütün günüm böyle geçiyor misafir filanİnsanın en rahat ettiği yer kendi evi valla yatağını özlüyorum ben öyle uzağa gidincespor felan yapabiliyor Musun
Aramızda amaHee anladım canım sınırsız kaçamak diyon :)) Tamam madem zorlamayayım
Valla ne bılım ates dusuruculere hiç dikkat etmıyrdum antıbıyotıklerın gunu varda o zaman en sonkı aldgm ilaçtan mı versem .off .. Benım kız sureklı oksrmuyorda aglayıp bunalınca oksuruge donuyor gecseydı ya gecen senede bu aylarda oldu yıne aynı yıne aynı havaya aldanıoz galıba bıde ınsan bılemıokı gunes yakıo golge donduruo bayadr dısarıda cıkmıorz en son salı mıydı çarsambamı ne cıktkanım balgaö varsa ya yutuyor yada kusuyorlar bizim kızda öyle geceleri bir başlıyor o kusana kadar öksürüyor atıyor ama kustugu balğam oluyor birde ateş düşürücüler açılınca en fazla iki ay kullanabilirsin sonra etki etmiyor carpol felan dikkat et üzerine not düşüyorum ben mesela Allah şifa versin tez zamanda iletir ılık ıhlamur papatya çayı içir belki daha önce öneren vardır ben daha geçmişi okumadım canım çok şok geçmiş olsun
He tabii siz dince sizin için gelen misafir bırakıp gidemiyorsunda canım sizin için nasıl uygunsa öyle yap yani çocuklara değişiklik oluyor sosyalleşiyorlarYok canım ya kp filan evde oluyor çocuklarla ilgileniyoruz kv ile bütün günüm böyle geçiyor misafir filan
Tamam canım şurda bir sen benAramızda ama
Amiiinnn bide bugun bi kötü haber aldık eşim işini kaybedebılır zaten esnaflıktı tek gelır kaynagımz onada engel çıkıyor bakalım ne olacak esımınde canı skkın zaten ccukda hasta benımde canım iyice sıkıldı off off bundada vardr bı hayr bakalımCandysisters canım çok geçmiş olsun zor oluyor biliyorum bnmkilerden inşallah düşer ateşi çabucak iyileşir
Canım özellikle bebek ve çocuk ilaçlarında dikkat et kullanım süresine açıldıktan sonra kimi bir ay içinde bitiyor süresi onuüzden etki etmiyor rüzgar yememesine dikkat et mek lazım birde hasta olunca oluyorlar Oerişan oluyor çocuklar o zamanValla ne bılım ates dusuruculere hiç dikkat etmıyrdum antıbıyotıklerın gunu varda o zaman en sonkı aldgm ilaçtan mı versem .off .. Benım kız sureklı oksrmuyorda aglayıp bunalınca oksuruge donuyor gecseydı ya gecen senede bu aylarda oldu yıne aynı yıne aynı havaya aldanıoz galıba bıde ınsan bılemıokı gunes yakıo golge donduruo bayadr dısarıda cıkmıorz en son salı mıydı çarsambamı ne cıktk
Evet canım arada bnm oğlan anneanneyi sayıklıyor onlara çok alışkın olduğu için özlüyor herhalde 1 hafta kalırız en fazla bakalım :)He tabii siz dince sizin için gelen misafir bırakıp gidemiyorsunda canım sizin için nasıl uygunsa öyle yap yani çocuklara değişiklik oluyor sosyalleşiyorlar
Aynen öyle yani kimse yok nasılsaTamam canım şurda bir sen benKim okuyacak başka
Bence önemli onların bilinçaltının sekillenmesinde aile kavramı için çok iyi yapıyorsunEvet canım arada bnm oğlan anneanneyi sayıklıyor onlara çok alışkın olduğu için özlüyor herhalde 1 hafta kalırız en fazla bakalım :)
Bende bılmıyorum valla dişlerındede ılerleme var ya ondan ya bogazdan bende anlamadım burnunun akması durdu kuru oksurugu vardı oda gectı sayılır aglaynca oksuruo bi .Ates kaldı halsızlık faln
Allah Allah yaa noldu bu çocuğa
Soğuk mu aldı naptı.
Ayy gelince hep üst üste geliyor ya zaten canım vardır her şerde bir hayır kısmetiniz nerde bakalım Allah büyük canım belki yolunda gider herşeyAmiiinnn bide bugun bi kötü haber aldık eşim işini kaybedebılır zaten esnaflıktı tek gelır kaynagımz onada engel çıkıyor bakalım ne olacak esımınde canı skkın zaten ccukda hasta benımde canım iyice sıkıldı off off bundada vardr bı hayr bakalım
Doğru canım babaanne dede filan çok alışkın ve bağlı değil eşimin tarafına alışmış olur buraya da en azından bilir yani :)Bence önemli onların bilinçaltının sekillenmesinde aile kavramı için çok iyi yapıyorsun
Tamam verdıgın bilgi için tesekkr ederım bakayım ben ılaçlarına .saglık ocagndakıler de hıç bısey demıo evde ates dsurucj var mı var tamm pazartesıde asısı var bakalım ne olacakCanım özellikle bebek ve çocuk ilaçlarında dikkat et kullanım süresine açıldıktan sonra kimi bir ay içinde bitiyor süresi onuüzden etki etmiyor rüzgar yememesine dikkat et mek lazım birde hasta olunca oluyorlar Oerişan oluyor çocuklar o zaman
İnşallah bakalım yarın ola hayrolaAyy gelince hep üst üste geliyor ya zaten canım vardır her şerde bir hayır kısmetiniz nerde bakalım Allah büyük canım belki yolunda gider herşey
Hakkınız da en hayırlısı olsun canımİnşallah bakalım yarın ola hayrola
Allah hayırlı kapılar açsın size canım bazen öyle oluyor Allah sabır versinAmiiinnn bide bugun bi kötü haber aldık eşim işini kaybedebılır zaten esnaflıktı tek gelır kaynagımz onada engel çıkıyor bakalım ne olacak esımınde canı skkın zaten ccukda hasta benımde canım iyice sıkıldı off off bundada vardr bı hayr bakalım
zaten öyle demelerine hastayım bir bilgilendir dimi bak onlara carpol ise iki sekrol tarzı bakgam sökücüler iki ay ventolin bir ay felan olması lazımTamam verdıgın bilgi için tesekkr ederım bakayım ben ılaçlarına .saglık ocagndakıler de hıç bısey demıo evde ates dsurucj var mı var tamm pazartesıde asısı var bakalım ne olacak
Sabır canım geçecekAksam olana kadar iyiydı iyi dedıgım yemek faln yedıremıyorum sdece tarhana corbası oda bı kaç kaşık .aksam atesı cıktı yuzunu yıkayım dedım aglamaya bi başladı oksure oksure kustu.biraz gecnce ats dusurucu verdım onuda kustu .uyuynca içirdım mecbur ondada uyandı agladı ama kusmadı şükür suan uyuyo bende bez koyuyorum yuzune atesının dsmesını beklıyorum başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?