- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Pirinç pilavı ve kızartma turu şeyler Bugün fırsatım olmadı ama yarın yapacam bu gün 300 merdiven ve 200 squat var şu iki buçuk litre olduNe gibi yemekler mesela? Kendine ayri pisirme durumun varmi?
Yarın duzelticem diyet yaparken oluyo daha önceki diyetlerimdede hep karşılaştığım birşey
Böyle hiç veremezsin amaa.
Yememek asla doğru bi yol değil.
Kesinlikle ev yapimi yogurdun tadi baska birseyde yok.alisinda disardakilerin tadini begenmiyorsun ve daha saglikli canim.cok iyi yapmissin evde kendin yapmakla
Iyi misin.moralin bozuk keyfinde yok gibi mesajlarinYok ya psikolojik bi kaç gün önce üst üste karbonhidratli ve cizli ıkı gün geçirdim vicdan azabı gibi çöktü üstüme arada oluyo bana bünyeyle ilgili evde kız kardeşim var o seviyo diye evi aburcubur doldurdum onun için yaptığım yemeklerde bana göre değil iştahım tamamen kesildi
Benimde moralim bozuluyor hedefime ulasamadim mesela, ama bu demek degilki yolumdan doncem, bu hatalardan ders cikarmak knrmli
Yemeklerle sorun yaşıyorum ya başka sıkıntı yok çok şükürIyi misin.moralin bozuk keyfinde yok gibi mesajlarin
Yok ya psikolojik bi kaç gün önce üst üste karbonhidratli ve cizli ıkı gün geçirdim vicdan azabı gibi çöktü üstüme arada oluyo bana bünyeyle ilgili evde kız kardeşim var o seviyo diye evi aburcubur doldurdum onun için yaptığım yemeklerde bana göre değil iştahım tamamen kesildi
Kesinlikle ev yapimi yogurdun tadi baska birseyde yok.alisinda disardakilerin tadini begenmiyorsun ve daha saglikli canim.cok iyi yapmissin evde kendin yapmakla
13-19Nisan | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| izinli | izinli | izinli | izinli | izinli | izinli | izinli |
G gokce41 | + | + | |||||
| + | ||||||
| + | ||||||
E Ezgi osman | - | + | |||||
| + | + | |||||
| + | + | |||||
| + | + | |||||
| + | + | |||||
G guziss35 | - | ||||||
| + | ||||||
| + | ||||||
@bluedolphin | + | + | |||||
Vatana millete hatırlı evlat olur inşallahHosgeldin, yeni yaşi kutlu olsun. Allah uzun saglikli basarili yaşlar nasip etsin canim.
Aksam olana kadar iyiydı iyi dedıgım yemek faln yedıremıyorum sdece tarhana corbası oda bı kaç kaşık .aksam atesı cıktı yuzunu yıkayım dedım aglamaya bi başladı oksure oksure kustu.biraz gecnce ats dusurucu verdım onuda kustu .uyuynca içirdım mecbur ondada uyandı agladı ama kusmadı şükür suan uyuyo bende bez koyuyorum yuzune atesının dsmesını beklıyorum başında
İnşallah canımmm.
Yavru iyi dimii?
Hoşgeldinnnn. Güzel geçmesine çok sevindimmm.❤❤❤
Benim de misafirlerim gitti şimdi kayınvalideme iniyorum; ablam gelmiş kahve timee.
Canım kaçamakta olsa yazabilirsin bnm menülerimden daha kötü olamaz ya
anım balgaö varsa ya yutuyor yada kusuyorlar bizim kızda öyle geceleri bir başlıyor o kusana kadar öksürüyor atıyor ama kustugu balğam oluyor birde ateş düşürücüler açılınca en fazla iki ay kullanabilirsin sonra etki etmiyor carpol felan dikkat et üzerine not düşüyorum ben mesela Allah şifa versin tez zamanda iletir ılık ıhlamur papatya çayı içir belki daha önce öneren vardır ben daha geçmişi okumadım canım çok şok geçmiş olsunAksam olana kadar iyiydı iyi dedıgım yemek faln yedıremıyorum sdece tarhana corbası oda bı kaç kaşık .aksam atesı cıktı yuzunu yıkayım dedım aglamaya bi başladı oksure oksure kustu.biraz gecnce ats dusurucu verdım onuda kustu .uyuynca içirdım mecbur ondada uyandı agladı ama kusmadı şükür suan uyuyo bende bez koyuyorum yuzune atesının dsmesını beklıyorum başında
Aksam olana kadar iyiydı iyi dedıgım yemek faln yedıremıyorum sdece tarhana corbası oda bı kaç kaşık .aksam atesı cıktı yuzunu yıkayım dedım aglamaya bi başladı oksure oksure kustu.biraz gecnce ats dusurucu verdım onuda kustu .uyuynca içirdım mecbur ondada uyandı agladı ama kusmadı şükür suan uyuyo bende bez koyuyorum yuzune atesının dsmesını beklıyorum başında
Bizim Doğum günü olduğu için yazmayayım ben bir hafta nazar boncuğu v etmez bana üstat vallaCanım kaçamakta olsa yazabilirsin bnm menülerimden daha kötü olamaz ya
İnsanın en rahat ettiği yer kendi evi valla yatağını özlüyorum ben öyle uzağa gidinceAyy kv ler illa 15-20 gün kal diyor ama kurtlu bir insanım duramam şimdiden daraldımEvimi şehrimi özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?