Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kesinlikle ev yapimi yogurdun tadi baska birseyde yok.alisinda disardakilerin tadini begenmiyorsun ve daha saglikli canim.cok iyi yapmissin evde kendin yapmakla

Iyi misin.moralin bozuk keyfinde yok gibi mesajlarin

hee depresif enfeksiyon.
e o var diye yapiyosun diye yemek zorunda degilsin.
ya da sağlıklı seyler yapabilirsin

İnşallah canımmm.
Yavru iyi dimii?

Hoşgeldinnnn. Güzel geçmesine çok sevindimmm.❤❤❤

Benim de misafirlerim gitti şimdi kayınvalideme iniyorum; ablam gelmiş kahve timee.
Aksam olana kadar iyiydı iyi dedıgım yemek faln yedıremıyorum sdece tarhana corbası oda bı kaç kaşık .aksam atesı cıktı yuzunu yıkayım dedım aglamaya bi başladı oksure oksure kustu.biraz gecnce ats dusurucu verdım onuda kustu .uyuynca içirdım mecbur ondada uyandı agladı ama kusmadı şükür suan uyuyo bende bez koyuyorum yuzune atesının dsmesını beklıyorum başında

anım balgaö varsa ya yutuyor yada kusuyorlar bizim kızda öyle geceleri bir başlıyor o kusana kadar öksürüyor atıyor ama kustugu balğam oluyor birde ateş düşürücüler açılınca en fazla iki ay kullanabilirsin sonra etki etmiyor carpol felan dikkat et üzerine not düşüyorum ben mesela Allah şifa versin tez zamanda iletir ılık ıhlamur papatya çayı içir belki daha önce öneren vardır ben daha geçmişi okumadım canım çok şok geçmiş olsun

Allah Allah yaa noldu bu çocuğa
Soğuk mu aldı naptı.

Ayy kv ler illa 15-20 gün kal diyor ama kurtlu bir insanım duramam şimdiden daraldım Evimi şehrimi özledim
İnsanın en rahat ettiği yer kendi evi valla yatağını özlüyorum ben öyle uzağa gidince spor felan yapabiliyor Musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…