Mutlu, neşe dolu bir gün diliyorum. Kız arkadaşı yakın arkadaşınızın teklifini kabul etsin ve güzel bir akşam geçirin birlikte inşallah.Günaydınnn. Mutlu pazarlar.
Bugün çok yoğun geçecek ve sanırım cızzlı olacak.
Bi arkadaşımız evlenme teklifi edecek, ona yardım edeceğiz. Sonrasında kız teklifi kabul ederse Kumkapıya eğlenmeye gideceğiz. O kadar insanın arasında çok farklılaşamam.1-2 şeyi eşime itelerim de hepsini iteleyemem. İnşallah insan gibi şeyler yerler de beni de zor durumda bırakmazlar.
Olmadı pazartesi salı deli gibi yürürüm.
Mutlu, neşe dolu bir gün diliyorum. Kız arkadaşı yakın arkadaşınızın teklifini kabul etsin ve güzel bir akşam geçirin birlikte inşallah.
Teşekkür ederim canım
Tamamdır ablacım.
Ne heyecanlıGünaydınnn. Mutlu pazarlar.
Bi arkadaşımız evlenme teklifi edecek, ona yardım edeceğiz. Sonrasında kız teklifi kabul ederse Kumkapıya eğlenmeye gideceğiz. O kadar insanın arasında çok farklılaşamam.1-2 şeyi eşime itelerim de hepsini iteleyemem. İnşallah insan gibi şeyler yerler de beni de zor durumda bırakmazlar.
Böyle güzel ve ince bir teklifi kabul etmeli bence
Mutlu günler ablacım. ❤❤
İnşallah kabul eder.
Gunaydinnnn tontislerrrr.
Sabah tartilayim dedim durmadan farkli rakam cikti basim sagolsun tartimda fazla dayanamadi bana :))))))))))))
Tesekkur ederım inşallah iyilesşr.aynen bıtkın kucagmdan ınmek ıstemıo bide sarılıokı kurtar benı şu illtten der gıbıAteş yormuştur onu da, bitkin bırakmıştır canım benim. dilerim bugün iyileşir, sağlığına kavuşur tekrardan. Sevgilerimle.
11 mayısmı
Ben haziran okudum onu hemen düzeltme yapalım. Bundan sonraki hedefim aylık 3 kilo
Nasıl uçmuşum yine
miyaww__ onu 68 yapalım
Hayırlı sonuç ne ise iki taraf içinde o olur inşaallah iyi eğlencelerr
Mutlu günler ablacım. ❤❤
İnşallah kabul eder.
İnşallah karşılıksız değildir ve hepiniz sevinirsiniz Bol eğlenceli bir gece olsun ki yediğini gitsinGünaydınnn. Mutlu pazarlar.
canım dişlerine felan baktığın mı kabarmış mı 3 gün düşmeyen ateş varsa dr götür mikrop felan olabilirAynı atesı gecmwdı halsız aglıo herseye
ben korkudan tartınmadımverebilirsin bence oyle kalsin yimee yimeeeee :)
ben istikrarliyim mesela suan cumadan +300. gerçekten hedef 70 sanirimyarin en azindan cuma gibi olmam lazim ooof of
günaydn canlarım
net sorunu dün akşam halloldu nihayet
gerçi cebimin neti vardı ama fırsat olmadı girmeye
akşam çok fena kabızlık sorunu yaşadım, öldüm öldüm dirildim resmen
acile gitmeye ramak kalmıştı
geçmişi okuyayım, benim minnak eşderyalayım neler yapmış
ne güzelllAaay temizlik yap yap yap yoruldumm.
Kahve molası verdim şimdi. Sonra yeniden devam.
Gelen de 21 yıllık arkadaşım. Nişanlısı da eşimin üniversiteden oda arkadaşı. Baş göz ettimiz çift, haftaya düğünleri var çok mutluyum.❤❤❤❤
nice mutlu, sağlıklı yılları olsunMerhaba kızlar
Ancak geldik şükür güzel geçti Doğum günü ben ufaktan geçmişi okumakta başlıyım ancak okurum baya birikmiş
Dıslerı yenı yenı cıkmıs 2 tane .agzna baktrmıokı aglarken grdum onlarıdaİnşallah karşılıksız değildir ve hepiniz sevinirsiniz Bol eğlenceli bir gece olsun ki yediğini gitsin
canım dişlerine felan baktığın mı kabarmış mı 3 gün düşmeyen ateş varsa dr götür mikrop felan olabilir
Geçmiş olsun ablagünaydn canlarım
net sorunu dün akşam halloldu nihayet
gerçi cebimin neti vardı ama fırsat olmadı girmeye
akşam çok fena kabızlık sorunu yaşadım, öldüm öldüm dirildim resmen
acile gitmeye ramak kalmıştı
geçmişi okuyayım, benim minnak eşderyalayım neler yapmış
kuzum kızlarda uyarmışlar zaten, bu şekilde beslenemessin dicem ama hiçbir şey yememişsin zatenSa
Bir litre su olsun 6 kayısı var bide başkada yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?