ah bu bebişler, diş çıkarmaları çok büyük sıkıntıAksam olana kadar iyiydı iyi dedıgım yemek faln yedıremıyorum sdece tarhana corbası oda bı kaç kaşık .aksam atesı cıktı yuzunu yıkayım dedım aglamaya bi başladı oksure oksure kustu.biraz gecnce ats dusurucu verdım onuda kustu .uyuynca içirdım mecbur ondada uyandı agladı ama kusmadı şükür suan uyuyo bende bez koyuyorum yuzune atesının dsmesını beklıyorum başında
Ay nasil eglenceli olur hareket edersn cizzlar erirGünaydınnn. Mutlu pazarlar.
Bugün çok yoğun geçecek ve sanırım cızzlı olacak.
Bi arkadaşımız evlenme teklifi edecek, ona yardım edeceğiz. Sonrasında kız teklifi kabul ederse Kumkapıya eğlenmeye gideceğiz. O kadar insanın arasında çok farklılaşamam.1-2 şeyi eşime itelerim de hepsini iteleyemem. İnşallah insan gibi şeyler yerler de beni de zor durumda bırakmazlar.
Olmadı pazartesi salı deli gibi yürürüm.
canım sıkma canını, rabbim bir kapıyı kaparken daha hayırlısını açar inşallahAmiiinnn bide bugun bi kötü haber aldık eşim işini kaybedebılır zaten esnaflıktı tek gelır kaynagımz onada engel çıkıyor bakalım ne olacak esımınde canı skkın zaten ccukda hasta benımde canım iyice sıkıldı off off bundada vardr bı hayr bakalım
olur tatlım öyle yapalım bir aylık sabit olsunkaptanım takımlar bir aylık hedeflere kadar sabit kalsa olmaz mı mesela herkes karşı takımı denetler kendi takımınıda birde haftalık değişince kişiler karışıyor
moni kaptanım inşallah nettin hemencecik hallolur hasret çekeyiz
Ammiinn abla çok sagol sorma valla kzım zaten zayıf hasta oldu iyice kötüledı Allah kımseye hastalığın ağırınıda hafıfınıde gostermesınah bu bebişler, diş çıkarmaları çok büyük sıkıntı
acil şifalar diliyorum kuzum
bizimkide 2 hafta önce hastalandı neler çekti yavrum şimdi iyi çok şükür
Ablacim bende emziriken ilk zamanlar cok yasadim.yulaf ezmesi kayisi hosafi bolbol su ve bol hareket iyi geliryor.birde bir surup vardi dupluac mu ismi neydi unuttum direk bagirsaga iniyormus hemen etkisini gosteriyor.cok onemsememistim kabizligi fissur oldum 3 ay cektim.saaakiiiin ihmal etme ablacimgünaydn canlarım
net sorunu dün akşam halloldu nihayet
gerçi cebimin neti vardı ama fırsat olmadı girmeye
akşam çok fena kabızlık sorunu yaşadım, öldüm öldüm dirildim resmen
acile gitmeye ramak kalmıştı
geçmişi okuyayım, benim minnak eşderyalayım neler yapmış
İster istemez skılıo ınsanın canı valla .memelekete gdecez ona bıle heves sıtek kalmadıcanım sıkma canını, rabbim bir kapıyı kaparken daha hayırlısını açar inşallah
iyi eğlenceler tatlımGünaydınnn. Mutlu pazarlar.
Bi arkadaşımız evlenme teklifi edecek, ona yardım edeceğiz. Sonrasında kız teklifi kabul ederse Kumkapıya eğlenmeye gideceğiz. O kadar insanın arasında çok farklılaşamam.1-2 şeyi eşime itelerim de hepsini iteleyemem. İnşallah insan gibi şeyler yerler de beni de zor durumda bırakmazlar.
sağol bitanemgecmis olsun moni kaptan ablam :)
kefir mi icsen
Ne heyecanlı
Allah hayırlısını nasip etsin
Sen ne yiyeceğini bilirsin miyaww im
Böyle güzel ve ince bir teklifi kabul etmeli bence, ne güzel siz de dostları olarak yanındasınız arkadaşınızın. Bu desteğiniz çok anlamlı.
Hayırlı sonuç ne ise iki taraf içinde o olur inşaallah iyi eğlencelerr
İnşallah karşılıksız değildir ve hepiniz sevinirsiniz Bol eğlenceli bir gece olsun ki yediğini gitsin
canım dişlerine felan baktığın mı kabarmış mı 3 gün düşmeyen ateş varsa dr götür mikrop felan olabilir
günaydn canlarım
ne güzelll
Ay nasil eglenceli olur hareket edersn cizzlar erir
O degilde kabul eder heraldr diii mii
kuzucum benim, iyi şeyler düşün iyi olsun.İster istemez skılıo ınsanın canı valla .memelekete gdecez ona bıle heves sıtek kalmadı
iyi eğlenceler tatlım
Ne yapican buda hayatin icinde var olan şeyler bazen insan mecbur kaliyor.abartmadiktan sonra motivasyonunu bozmadiktan sonra sorun yok benceGünaydınnn. Mutlu pazarlar.
Günaydın canımGünaydın mutlu pazarlar herkese
Sinemaki cayi içebilirsin canim.gecmis olsunsağol bitanem
ay evet bugün alıp içeyim
Geçmiş olsun abla
alıp deniyeyimAblacim bende emziriken ilk zamanlar cok yasadim.yulaf ezmesi kayisi hosafi bolbol su ve bol hareket iyi geliryor.birde bir surup vardi dupluac mu ismi neydi unuttum direk bagirsaga iniyormus hemen etkisini gosteriyor.cok onemsememistim kabizligi fissur oldum 3 ay cektim.saaakiiiin ihmal etme ablacim
Hoşgeldin ablam geçmiş olsun. ❤
❤❤Etmeme ihtimali de çok yüksek.Çok gerginiz.. 2 sene sevgili oldular şuan ayrılar. Çok seviyolar ama inatları boylarından büyük inşallah bugün de inat ağır basmaz.
Sinemaki cayi içebilirsin canim.gecmis olsun
aaa neden oldu ki acaba stresten mi etkilendin abla çok geçmiş olsungünaydn canlarım
Ne yapican buda hayatin icinde var olan şeyler bazen insan mecbur kaliyor.abartmadiktan sonra motivasyonunu bozmadiktan sonra sorun yok bence
Yazık yavrum yaaTesekkur ederım inşallah iyilesşr.aynen bıtkın kucagmdan ınmek ıstemıo bide sarılıokı kurtar benı şu illtten der gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?