Yaa çok geçmiş olsun canım allah şifa versin kulum perişan olduKeşke keşke ama malesef tam tersı arttı offf canım gdıyo o agladıkca elımden bısey de gelmıo eczanede calışan bılgılı bırıyle telde konustuk da yapacak bısey yok dıo en az 1 hafta cekecek dıo
Canım yok yok geldim o yorgunluğun üzerine bebeğime sarılıp uyumuşum on iki de bir yattık saat altıya kadar herkes aramış ulaşamamış korkmuşlar, elim kolum kalkmıyordu , izinli olmayım evdeyim zatenbugün sabah 7*19,30 arası mesaj sayınız
@miyaww__ 15 mesaj
G gokyuzundekiturna kuzum hala yoksun, demekki izinli kalacaksın
E Ezgi osman 4 mesaj
hayal114 bugün takıma uğranılmamış
@gokce41 bugün takıma uğranılmamış
@EFfatmagul 11mesaj
@Dino1isi 6 mesaj, yoğunluğunu bildirmişti
@gezegenfeza 8 mesaj
@guziss35 1 mesaj
Alemin delisi 4 mesaj
Zre_ 16 mesaj
zezeozge 4 mesaj
@bluedolphin 9 mesaj
En son cümle bence çok başarılı tespitpüsküüt'ümden
'Hepimiz kendimizce yöntemler uyguluyor, bilgilerimizi paylaşarak, birbirimize destek olup, kilolarımızdan kurtulmaya ve/ya form tutmaya çalışıyoruz.
Bizler bu mücadele içindeyken, kötü beslenme alışkanlıklarımız sık sık kapımızı çalıyor. Bazılarımız "Kim o?" diyerek, kapımızı açıp, gelen misafiri konuk ediyoruz. Bazılarımız çok daha azimli, kapısının zilini söktürmüş, geleni bile duymuyor.
Kendi adıma, düşmek üzere olduğum bir tuzak gördüğümde tekrarladığım diyaloglar var. Bu forumda çene patlatırken, bunların geliştiğini itiraf etmeliyim. Yer yer, farklı mesajlar altında yazdığım mesajları toplamak adına bu topici açmayı uygun gördüm.
Midem ve Ben :
- Kes sesini! Madem o kadar açsın depoya git güzelim. Depolarda sana bir yıl yetecek malzeme var.
- Sen ne yaptın da bugün yemek istiyon benden? Ne yaptın yani? Yük mü taşıdın? Dünyayı mı kurtardın? Utanmadan gurulduyosun?
- Yüzün olsa sesin çıkmazdı di mi? Utancından konuşamazdın. Saklandın içime, bar bar bağırıyon. Sıkıysa karşıma çık!
Ben ve Ben :
- Ne açlık hissetmeliyim, ne de tokluk. Ancak o zaman, miktar açısından doğru hareket ettiğimi anlamış olurum.''
Zayıflama Diyalogları
Okadar işe ragmen baya yazmısım
Kilo ayni canim 81,8 disardaydim uğrayamadimPAZARTESİ TARTISI 16 NİSAN
CUMA/P.TESİ
gokce41 >>58,5>>
EFfatmagul >> 56,3>>56,8
Alemin delisi >> 65>> 64,9
Ezgi osman >>76,8>76,5
gezegenfeza >>70,9>>71.200
miyaww__ >>86,6>> 86,8
Zhre_ >> 100,5>>100.5
Dino1isi >>68,1>> 68,4
hayal114 >>81,8>>
Sekerportakalimm >>65,1>>65.1
guziss35 >> 75,5>>
bluedolphin >>85,5>> 85,6
@gokce41
hayal114
@guziss35
kızlar pazartesi tartı kilolarınızı nerede
paylaşıma devam edebilirsin kuzum, bu hafta kilo bildirmediğin için izinli yazdımCanım yok yok geldim o yorgunluğun üzerine bebeğime sarılıp uyumuşum on iki de bir yattık saat altıya kadar herkes aramış ulaşamamış korkmuşlar, elim kolum kalkmıyordu , izinli olmayım evdeyim zaten
paylaşıma devam edebilirsin kuzum, bu hafta kilo bildirmediğin için izinli yazdım
listeye girebilmek için tekrar şartları yerine getirmen gerekiyor yeni üye gibi
tatlım kilo bildirme gününü ve sorumluluğunu alışkanlık haline getirmeliyiz. mesela bugün cuma olsaydı ve sen bu saatte kilo bildirmiş olsaydım takımı çok zor duruma düşürmüş olacaktın ve de çok geç kalmış olacaktın.Kilo ayni canim 81,8 disardaydim uğrayamadim
Vallah bir haftadır kız kardeşimin düğün çeyiz işleriyle uğraşıyorum Yeni Bugün gitti burdayım vallah buradayimbugün sabah 7*19,30 arası mesaj sayınız
@miyaww__ 15 mesaj
G gokyuzundekiturna kuzum hala yoksun, demekki izinli kalacaksın
E Ezgi osman 4 mesaj
hayal114 bugün takıma uğranılmamış
@gokce41 bugün takıma uğranılmamış
@EFfatmagul 11mesaj
@Dino1isi 6 mesaj, yoğunluğunu bildirmişti
@gezegenfeza 8 mesaj
@guziss35 1 mesaj
Alemin delisi 4 mesaj
Zre_ 16 mesaj
zezeozge 4 mesaj
@bluedolphin 9 mesaj
maalesef canım büyük bi sorumluluk ve ciddi bir yarışmaAnam ne zormuş
tamamdırVallah bir haftadır kız kardeşimin düğün çeyiz işleriyle uğraşıyorum Yeni Bugün gitti burdayım vallah buradayim
Bi elimde tığ bir elimde telefon hem ben bugün 900 kalorilik yürüyüş yaptimmmmmmtamamdır
maalesef canım büyük bi sorumluluk ve ciddi bir yarışma
en az 2 hafta daha listeye kurallar gereği giremiyorsun. ve sonrası paylaşımına bağlı kuzumYok canım bir daha atlamam ne olursa olsun beş dakikada kilo Mu ölçer paylassirim ne zaman bitecek peki benim iznim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?