Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

püsküüt'ümden
'Hepimiz kendimizce yöntemler uyguluyor, bilgilerimizi paylaşarak, birbirimize destek olup, kilolarımızdan kurtulmaya ve/ya form tutmaya çalışıyoruz.

Bizler bu mücadele içindeyken, kötü beslenme alışkanlıklarımız sık sık kapımızı çalıyor. Bazılarımız "Kim o?" diyerek, kapımızı açıp, gelen misafiri konuk ediyoruz. Bazılarımız çok daha azimli, kapısının zilini söktürmüş, geleni bile duymuyor.
Kendi adıma, düşmek üzere olduğum bir tuzak gördüğümde tekrarladığım diyaloglar var. Bu forumda çene patlatırken, bunların geliştiğini itiraf etmeliyim. Yer yer, farklı mesajlar altında yazdığım mesajları toplamak adına bu topici açmayı uygun gördüm.
Midem ve Ben :
- Kes sesini! Madem o kadar açsın depoya git güzelim. Depolarda sana bir yıl yetecek malzeme var.
- Sen ne yaptın da bugün yemek istiyon benden? Ne yaptın yani? Yük mü taşıdın? Dünyayı mı kurtardın? Utanmadan gurulduyosun?
- Yüzün olsa sesin çıkmazdı di mi? Utancından konuşamazdın. Saklandın içime, bar bar bağırıyon. Sıkıysa karşıma çık!
Ben ve Ben :
- Ne açlık hissetmeliyim, ne de tokluk. Ancak o zaman, miktar açısından doğru hareket ettiğimi anlamış olurum.''

Yaa çok geçmiş olsun canım allah şifa versin kulum perişan oldu

Canım yok yok geldim o yorgunluğun üzerine bebeğime sarılıp uyumuşum on iki de bir yattık saat altıya kadar herkes aramış ulaşamamış korkmuşlar, elim kolum kalkmıyordu , izinli olmayım evdeyim zaten

En son cümle bence çok başarılı tespit

Bugünkü menümü paylaşayım hemen üç litre suya devam
Sabah : Bir dilim peynir haşlanmış yumurta domates salatalık 5 zeytin az yeşillik
Öğlen üç tane köfte yeşil salata ayran
Akşam yeşil sebzeler yanında iki kaşık yağsız ton balık domates salatalık

Yeşil çay ve türk kahvesi

Kilo ayni canim 81,8 disardaydim uğrayamadim

paylaşıma devam edebilirsin kuzum, bu hafta kilo bildirmediğin için izinli yazdım
listeye girebilmek için tekrar şartları yerine getirmen gerekiyor yeni üye gibi

Kilo ayni canim 81,8 disardaydim uğrayamadim
tatlım kilo bildirme gününü ve sorumluluğunu alışkanlık haline getirmeliyiz. mesela bugün cuma olsaydı ve sen bu saatte kilo bildirmiş olsaydım takımı çok zor duruma düşürmüş olacaktın ve de çok geç kalmış olacaktın.
o sebeple pazartesi ve cuma günleri kilo bildirimleri en geç saat 12 ye kadar bitsin.

Vallah bir haftadır kız kardeşimin düğün çeyiz işleriyle uğraşıyorum Yeni Bugün gitti burdayım vallah buradayim

''iş arkadaşları= ya sen kilo verdin dimi..
ben= yoo ben bişi vermedim, ziyarete gelmişlerdi oturmaktan sıkılmışlar gidiolar artık.. ben zaten zayıfım yoksam..

------------------

beynim= canın güzel bişiler yemek istemiyomu, hadi biras gürültü yapta sana bişiler atsınlar..
midem= yerim dar anam yerim.. öğlen attıklarını koyucak yeri zor buldum.. benim burası iyi iş yapıyo bu ara hiç boş kalmıyo..
beynim= e daha fazla gelsinler işte..
midem= yok ben aza tamah ederim, sürümden kazanıom böle ''

Zayıflama Diyalogları

''eskiden
mantığım: yemesen iyi olcak bak bin ton oldun bunlar çok kilo yapan şeyler bırak sen bunları
beynim: ye boşver nolcak sanki zaten bin ton oldun geri dönüşün mü var verilirmi 50 kilo ye boşver hem bak tabakta kalanlar çöpe mi gitsin şimdi israf günah bunu bulamayan da var
midem dünden razı zaten beynimi fitliyo hep

şimdi
mantığım: veriliyomuş bak gördün mü 35 i gitti bile ne kaldı hepsi hepsi 7 ay daha çok mu değil hem çatlasın kıskananlar ohh bak çekemiyolar seni ne yapcaklarını şaşırdılar sen kilo verdikçe gördünmü onlara güldürme kendini
beynim:verilebiliyomuş hakkaten bak tadına bakasım bile gelmiyo hiçbişeyin çatlasın onlarda dertlerine yansınlar ohh olsun
midem: zaman doldu had artık geç kalıyosun ye ara öyününü o bana yeter''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…