Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aynen ablacıgim bugün yoğun geçti.. oglende bakiyordum mutlaka fırsatım olmadı.

şöyle bir sey oldu bugun bide. menumu paylasmadan yaziyim. karnibahar almaya gittim salatasini yapcaktim . bulamadim yoktu. ( sacma sapan bi yerde yasadigimi soylemistim) ben de dondurulmus kokorec buldum. ikisi de k yle basliyor falan ya ne biliyim.
neyse bu hafta iyi bir firca var.. zaten dusemeyince dusemiyorum yine takili kalcam galiba hatta arti 300 de var bugun.. bilmiyorum nolcak

PAZARTESİ TARTISI 16 NİSAN
CUMA/P.TESİ

gokce41 >>58,5>>
EFfatmagul >> 56,3>>56,8
Alemin delisi >> 65>> 64,9
Ezgi osman >>76,8>76,5
gezegenfeza >>70,9>>71.200
miyaww__ >>86,6>> 86,8
Zhre_ >> 100,5>>100.5
Dino1isi >>68,1>> 68,4
hayal114 >>81,8>>
Sekerportakalimm >>65,1>>65.1
guziss35 >> 75,5>>
bluedolphin >>85,5>> 85,6

G gokce41
hayal114
G guziss35

kızlar pazartesi tartı kilolarınızı nerede

Bugün erkenden dışarı çıktık bebekle olunca bence çarpı iki olmalı kalori hesabı resmen sırtından bazen ter akıyor
Yurt dışından misafirim gelecekti yürüyüşten sonra havalananına git onu al felan birde çoçukla giremedim o yüzden abla

300 e takılma bi anda gidebiliyor, yanıltıcı yani
ikiside k ile başlıyo hımm lydznp ayşeeeee

Menüm
G gokce41
Sabah
2 yk lo
1 haşlanmış yumurta
1 dilin ekmek
Domates yeşillik
Ara
sade Türk kahvesi
Öğlen
Yarım simit
Ara
2 kuru incir
Akşam
Sebze çorbası bir kepçe
Sakarca (ot) 6 kaşık
Kaldirik diblesi 3 kaşık
Ara
Cay
3 ceviz
2.5 lt içtim 3 tamamlarım
6500 adım atmışım
Zre_

İkisinde k ile başlıyor muhteşem bahane

300 e takılma bi anda gidebiliyor, yanıltıcı yani
ikiside k ile başlıyo hımm lydznp ayşeeeee

yaaaa niyeee cagirdinnn niyee niyee niyeeee

bu hafta umudum yok kendimden psikolojik olarak da bi salma egilimindeyim. istahim bikac gundur fena. bu tarihlerde normal bi insan olsam regl olmam lazimdi. belki olurum ondandir, belki hamileyimdir fmdkkdmdldldkofm. ki umarim degildir belki de regl olmam ödemdir,ondandir. ( yalniz, her gerekce istahimin açılmasıni hakli hale getiriyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…