hedefleri hatırlayalım
20 NİSAN
HAFTALIK HEDEFLER
cuma>hedef>bugün
Effatmagul(56,3>> 55,3) 56,8
Alemin Delisi( 65>> 64 )64,9
ezgi osman ( 76,8>> 75,8 )76,5
gezegenfeza( 70,9 >> 69,9 )71,2
miyaww_( 86,6>> 85 ) 86,8
zhre_( 100,5 >> 99,5 )100,5
dino1isi( 68,1 >> 66,9 )68,4
Sekerportakalimm ( 65,1>> 64 )65,1
bluedolphin (85,5>>84,5 )85,6
guziss35 ( 75,5 >>74,5 )pazartesi kilosu yok
gokce41( 58,5>> 57,5)pazartesi kilosu yok
hayal114 ( 81,8 >> 80,8 )pazartesi kilosu yok
gelsin bi el atsın yoksa yoldan çıkıyosunyaaaa niyeee cagirdinnn niyee niyee niyeeee
bu hafta umudum yok kendimden psikolojik olarak da bi salma egilimindeyim. istahim bikac gundur fena. bu tarihlerde normal bi insan olsam regl olmam lazimdi.belki olurum ondandir, belki hamileyimdir fmdkkdmdldldkofm. ki umarim degildir belki de regl olmam ödemdir,ondandir. ( yalniz, her gerekce istahimin açılmasıni hakli hale getiriyor :))
sakınn aç kalarak zyıflanmazzzzcumaya kadar hicbir sey yemesem mide boslugundan belki duserim o kiloya dicem ama ozaman da ictigim suyu yağa cevirebilcek kadar kıtlığa duyarlı; kıtlık sendromuna gircek, akli kıt midem var
( ne cumleydi beee)
gelsin bi el atsın yoksa yoldan çıkıyosundöve döve yola getiriyo
başka kime emanet edebilirim kuzumm
kedidir kedi
ah işte atıvericedin cacığın içine :)))))cacığın icine ataydim kokoreci anlasabilirdik kendisiyle
hep sonradan gelir aklim başıma, hep sonradan sonradan...
yahu dun cok yediğimi hissediyordum, begendi menumu.
ama hafta ici begenmez artik sabahları kahvalti yok yarim poaca var. niye? cunku dino sabah 5 dakka bile fazla uyumak icin her seyini verebilir( tamam okadar da değil. ) ay sabahtan beri konuşmuyorum ya pek. susmadim
yaaaa niyeee cagirdinnn niyee niyee niyeeee
bu hafta umudum yok kendimden psikolojik olarak da bi salma egilimindeyim. istahim bikac gundur fena. bu tarihlerde normal bi insan olsam regl olmam lazimdi.belki olurum ondandir, belki hamileyimdir fmdkkdmdldldkofm. ki umarim degildir belki de regl olmam ödemdir,ondandir. ( yalniz, her gerekce istahimin açılmasıni hakli hale getiriyor :))
Hababam sonraki mesajlara bayıldımcumaya kadar hicbir sey yemesem mide boslugundan belki duserim o kiloya dicem ama ozaman da ictigim suyu yağa cevirebilcek kadar kıtlığa duyarlı; kıtlık sendromuna gircek, akli kıt midem var
( ne cumleydi beee)
iyi akşamlar tatlımİyi akşamlar kızlar gününüz nasıl geçti
şöyle bir sey oldu bugun bide. menumu paylasmadan yaziyim. karnibahar almaya gittim salatasini yapcaktim . bulamadim yoktu. ( sacma sapan bi yerde yasadigimi soylemistim) ben de dondurulmus kokorec buldum. ikisi de k yle basliyor falan ya ne biliyim.
neyse bu hafta iyi bir firca var.. zaten dusemeyince dusemiyorum yine takili kalcam galiba hatta arti 300 de var bugun.. bilmiyorum nolcak
miyaww__ tatili hangi villamda yapacagima karar veremedim yardimci olsana
bu haftaki kafamda gidersem gobegimle yapacagim kesin de :))
hedefleri hatırlayalım
20 NİSAN
HAFTALIK HEDEFLER
cuma>hedef>bugün
Effatmagul(56,3>> 55,3) 56,8
Alemin Delisi( 65>> 64 )64,9
ezgi osman ( 76,8>> 75,8 )76,5
gezegenfeza( 70,9 >> 69,9 )71,2
miyaww_( 86,6>> 85 ) 86,8
zhre_( 100,5 >> 99,5 )100,5
dino1isi( 68,1 >> 66,9 )68,4
Sekerportakalimm ( 65,1>> 64 )65,1
bluedolphin (85,5>>84,5 )85,6
guziss35 ( 75,5 >>74,5 )pazartesi kilosu yok
gokce41( 58,5>> 57,5)pazartesi kilosu yok
hayal114 ( 81,8 >> 80,8 )pazartesi kilosu yok
İyi akşamlar kızlar gününüz nasıl geçti
Okadar işe ragmen baya yazmısımbugün sabah 7*19,30 arası mesaj sayınız
miyaww__ 15 mesaj
@gokyuzundekiturna kuzum hala yoksun, demekki izinli kalacaksın
@Ezgi osman 4 mesaj
@hayal114 bugün takıma uğranılmamış
G gokce41 bugün takıma uğranılmamış
Candysisters 11mesaj
Dino1isi 6 mesaj, yoğunluğunu bildirmişti
@gezegenfeza 8 mesaj
@guziss35 1 mesaj
Alemin delisi 4 mesaj
Zre_ 16 mesaj
zezeozge 4 mesaj
@bluedolphin 9 mesaj
Ne güzel yürüyüş mevsimi ne sıcak ne soguk çok iyi yapmışsınıziyi akşamlar tatlım
benim biraz ev işi sonrasında yürüyüşe çıktık güzeldi
Çok iyiydi sevdiğim misafirlerim geldi Perşembe’ye kadar burdalar onlarla olmak çok iyi geliyor ruhuma
Bu hafta benimde nanay.
Kilomuzda çok mesajımız da.
Hemmmeeenn sana yardım ediyorum beybisi.1 -2 tanesinde deneme sürüşü yapabilir miyim birer hafta sonu sadece sna daha doğru fikir verebilmek için yoksa başka amaçla değil yani
Oooyyyyy.
İyi akşamlar canım iyiyiz senin nasıl geçti günün?
Keşke keşke ama malesef tam tersı arttı offf canım gdıyo o agladıkca elımden bısey de gelmıo eczanede calışan bılgılı bırıyle telde konustuk da yapacak bısey yok dıo en az 1 hafta cekecek dıoBugün daha iyidir umarın yâralar söndümü canım
İyi akşamlar tatlımİyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?