Kızlar regl oldum yaa inşallah artı çıkmam yarın
eksilerdeydim yarın belli olacak
Harikasın:):):)Süpersin canımm
Ben bombaca gibiyim,yarına hazırım.....Kimse yogmiiiiiiiiiii
Yarin buyuk gunnnnn, telliogullari ne durumdasinizz bakim
Diger takim uyeleri sizden naberr...
Yarin icin yorumlari aliyim, ne dusunuyorsunuz
Canım geçmiş olsun,bilirim o ağrıyı,elmacık kemiklerimde göz çukurlarımda şimşekler cakardiKizlar başım cok ağrıyo migrenim tuttu kafamışöyle vurasim geliyor.
2 saatde,iş biterdi...ay ne güzel olurdu, hergün birimizin evini temizlerdik
Hergun toz al,sil,süpür.......asla bitmiyor,bir gün yapma aman ALLAH'ımOffg hiç sorma valla yapıorum 1 gun gecıor sankı yapmamaısım gbı dagılıo oartalık temız oluo ama dagnık
Yürüyüşü erken saatlerde yapıp bol su icersen sabaha bişey kalmaz+30 mesaj
10 Saat yürüyüş
moni
Bu hafta hergün 30 dk kardio yapıcam yürüyüş bana bu hafta kilo verdirmedi ben haftada 3 kere kas çalışarak çok güzel kilo veriyodum en azından 300 gram 500 gram gidiyordu 10 Saat saatim gitmiş ama gram gitmemiş çok uzuldum
Çok sevındım canım adınaBuarada kizlar buraya ilk zamanlarda cok bayilarak aldigim en buyuk beden blazer ceketim vardi ya hani kollari dar dugmelerin patladi patliyacagi, icinde robot gibi gezdigimm yazmistim
Simdi onblazeri denedim ve ustume oluyorrrrrrrr dugmeleride kapaliyor hatta bolnon tarafi, kollari azcik sık ama giyilmeyecek kadar degil. Yarin kuzenimin nisanina giyincemm
Cok mutluyummmmmm
Valla yalan yok ben bayadr yapmıyordum temzlık yapacam dıe hemde kızım hastalannca ugrasamadım zaten dıp köşe yapacam dedım ve yaptım ohh missHergun toz al,sil,süpür.......asla bitmiyor,bir gün yapma aman ALLAH'ım
Ins Yarın tartıda güzel şeyler görürümYürüyüşü erken saatlerde yapıp bol su icersen sabaha bişey kalmaz
Olsun canım sen iyi yolda gittiğinin ayak sesleri bunlar tam gaz devamBende bugun iltifat aldım gercı korsede gıymıştım ama o göbüş içineskı komsum bayadar gorusmuyorduk ay fatma ne kadar guzel olmussun zayflamssn aman kılo alma bıdaha falan fılan gecmışe hakaret de oluo bı tarftan amaa neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?