Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@zhre % 49
@bluedolphin % 1.63
Cıktı doğru hesapladıysam
Kızlar birde siz bakın

Takım ortalamasını % 5.81 çıkardım
Merhaba canım gezegenfeza
Şimdi tekrardan hesapladım da,
1,4 *100/85,5=1,6374... oluyor. Ben yuvarlamış 1,64 yapmışım. Eğer yüzdenin ilk iki hanesi alınıyorsa %1,63 yapalım, haklısın canım. Teşekkürler.

Merhabalar kaptanım moni ,
Yüzdemi %1,63 olarak güncelledim.
Hesaplama sonucunda sonuç 1,6374 çıkmıştı ben de 1,64'e yuvarlandığını düşünerek ilk başta bildirimde %1,64 yazmıştım.
(
1,4*100/85,5=1,6374....)

Tablonun durumu bu şekilde oluyor.
Hastanede olduğum için daha evvel mesajları görme ve cevaplama şansım olmadı.

10. Takım Ortalaması : % 0,515

10.takım liste dışı üyeler

guziss35 (75,5/75.3/0.2%0.26 )
gokyuzundekiturna (86,3/// % )geçen etap kilo bildirmedi.izinli.
Nurciloji (63,8///%) İzinli.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi yolculuklar diliyorum canım. Düğününüz güzel geçer inşallah. Evlenecek çifte mutluluklar dilerim.

Kolay gelsin canım. Eline, emeğine sağlık.

Kendi adıma fazla fazla giden zamanlar yavaşladı.
Ama bu kadarda beklemiyordum.
Hareket desen çok zamanım olmamasına rağmen birşeyler yaptım.
Bu hafta çok az oldu insallah haftaya fazla gider
Bazen vücûd kendini savunuyor galiba
yorucu olur şimdi düğünde bolbol döktür canım

Hoşgeldin grubun çiçeği :)

77 kiloyum kilo alınınca nasıl hesap yapiliyo bilmiyorum

Yaaaa bi su 2 li rakamlara inemiyorumm ya sinirlerim bozuldu aglicam yaa 99.9a bile raziydim
Bana inat sanki tam 100 kg ciktim yaa.

Birazdan hesaplayip yazcam cok yogun bi sabah
Az sabır canım, bak göreceksin aynı şekilde kaçamaksız devam edersen ikili kilolar gelecek tartıda.
2017 Mayıs'ında diyete ilk başladığımda 110 kg'dım. Aynı şeyleri yaşadım 90'lı kilolara inene kadar.
Çok şükür, 84,1 kg'ı gördüm bugün. Diyetisyenim artık 70'li kiloları görelim diyor.
Listemi bayağı bir sıkı yaptı. Bu hafta ona uydum. Bu hafta çok fazla egzersiz yapamamama rağmen, diyet işe yaradı sanırım, kilo vermişim.
Dilerim hepimiz sabırla ve sağlıkla ideal kilolarımıza ulaşırız.

Kizlar başım cok ağrıyo migrenim tuttu kafamı şöyle vurasim geliyor.
Çok geçmiş olsun canım. Bugün daha iyi olduğunu yazmışsın diğer mesajında çok sevindim. Yakın zamanlarda benim de migrenim tuttu, berbat bir şey gerçekten. Eczaneden aldığımız iki küçük buz torbasını enseme ve başıma koydu Annem, o biraz rahatlattı. Bir de karanlıkta yatmak iyi geliyor. Işık çok rahatsızlık veriyor o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…