Merhaba canım@zhre % 49
@bluedolphin % 1.63
Cıktı doğru hesapladıysam
Kızlar birde siz bakın
Takım ortalamasını % 5.81 çıkardım
gezegenfeza dedi: ↑
@zhre % 49
@bluedolphin % 1.63
Cıktı doğru hesapladıysam
Kızlar birde siz bakın
Takım ortalamasını % 5.81 çıkardım
***10.Takım 566.ETAP ***
gokce41 (58,5/58,2/0,3/%0,51
Effatmagul (56.3/56/0.3/%0.53 )
Alemin Delisi (65,0/64.1/0.9/%1.38)
Ezgi Osman (76,8/77,1/-0,3/%-0,39)
gezegenfeza (70,9/70,7/0,2/%0,28)
miyaww_ (86,6/86,0/0,6/%0,69)
zhre_ (100,5/100,0/0,5/%0,50)
dino1isi (68,1/67,9,0/0,2/%0,29)
hayal114 (81,8/81,6/0,2/% 0,24)
Sekerportakalimm (65.1/65,0/0,1/%0,15 )
bluedolphin (85,5 /84,1/1,4/%1,63)
İyi yolculuklar diliyorum canım. Düğününüz güzel geçer inşallah. Evlenecek çifte mutluluklar dilerim.moni ben bu hafata salı memelekete gdıyorum 1hftalıgına dugunmz var izin şartları nelerdı ızıne ayrılmak en dgrusu dıe dusunuyorum çunku telımde net yok paylaşmda bulunamam hemde hergun yogun zaten oyuzden izin en dgrusu dıe dusundum
Hadi öyle olsun
Ne öğretmeniydin dino branşın ne
Bide matematikten sınıfta kalmayım
Oh yırttımmatematik degil rahat ol :)
Oh yırttım
Şu hesabı bide sen yapsaydın örtmenim
Çok teşekkür ederim canım. Yarının haftasonu olduğuna seviniyorum. İnşallah biraz dinlenebilirsem daha iyi olacağım.Geçmiş olsun yaa aman dıkkat et bıan önce atlatrsın inşallah
Kolay gelsin canım. Eline, emeğine sağlık.Eveett nasılsınız kızlar
Valla bu hafta ki menüleri kaçırdım toplamak epey zor olacak evde olmayınca kv lerde de net yok tabi telden de bir yere kadar idare edebildim kusuruma bakmayın yeni haftaya bismillah diyelim bugün
Bazen vücûd kendini savunuyor galibaKendi adıma fazla fazla giden zamanlar yavaşladı.
Ama bu kadarda beklemiyordum.
Hareket desen çok zamanım olmamasına rağmen birşeyler yaptım.
Bu hafta çok az oldu insallah haftaya fazla gider
yorucu olur şimdi düğünde bolbol döktür canımmoni ben bu hafata salı memelekete gdıyorum 1hftalıgına dugunmz var izin şartları nelerdı ızıne ayrılmak en dgrusu dıe dusunuyorum çunku telımde net yok paylaşmda bulunamam hemde hergun yogun zaten oyuzden izin en dgrusu dıe dusundum
Hoşgeldin grubun çiçeği :)Eveett nasılsınız kızlar
Valla bu hafta ki menüleri kaçırdım toplamak epey zor olacak evde olmayınca kv lerde de net yok tabi telden de bir yere kadar idare edebildim kusuruma bakmayın yeni haftaya bismillah diyelim bugün
77 kiloyum kilo alınınca nasıl hesap yapiliyo bilmiyorum***10.Takım 566.ETAP ***
gokce41 (58,5///%)
Effatmagul (56,3///% )
Alemin Delisi (65,0///%)
Ezgi Osman (76,8///%)
gezegenfeza (70,9///%)
miyaww_ (86,6///%)
zhre_ (100,5///%)
dino1isi (68,1///%)
hayal114 (81,8///% )
Sekerportakalimm (65.1///% )
bluedolphin (85,5 ///%)
10. Takım Ortalaması : %
10.takım liste dışı üyeler
guziss35 (75,5//% )
gokyuzundekiturna (86,3/// % )geçen etap kilo bildirmedi.izinli.
Nurciloji (63,8///%) İzinli.
Ya canımm çok teşekkür ederim çok mutlu oldum vallaHoşgeldin grubun çiçeği :)
Az sabır canım, bak göreceksin aynı şekilde kaçamaksız devam edersen ikili kilolar gelecek tartıda.Yaaaabi su 2 li rakamlara inemiyorumm ya sinirlerim bozuldu aglicam yaa 99.9a bile raziydim
Bana inat sanki tam 100 kg ciktim yaa.
Birazdan hesaplayip yazcam cok yogun bi sabah
Çok geçmiş olsun canım. Bugün daha iyi olduğunu yazmışsın diğer mesajında çok sevindim. Yakın zamanlarda benim de migrenim tuttu, berbat bir şey gerçekten. Eczaneden aldığımız iki küçük buz torbasını enseme ve başıma koydu Annem, o biraz rahatlattı. Bir de karanlıkta yatmak iyi geliyor. Işık çok rahatsızlık veriyor o zaman.Kizlar başım cok ağrıyo migrenim tuttu kafamışöyle vurasim geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?