Çok teşekkür ederim canım. Sağolasın.Sanada gecmis olsun canim gercekten berbat bir sey agri kesiciler zaten bir ise yaramıyor tek iyi gelen sey dedigin gibi kafani karanlik köşelere gömüp uyumak.kafamin tek tarafinda oluyor genelde agri sol tarafim cok iyiykem sağ tarafim agriyor.ikisinin arasindaki bu dengesizlik de büyük mucize olsa gerek.
Çok sagol bakalım inşallah eglencelı olurİyiyim canım çok şükür ben de :) Bol eğlenceler şimdiden sana da :))
Tamam abla tekrar katılabılmem ıçin 2 cuma gecmesı lazım demı bıde kılo alırsam gelemıyormuyumtamam kuzum seni izne ayırdım
ÜYE İZİN HAKLARI
1) Her üyenin yılda 3 kez izin kullanma hakkı vardır.
İzin kotasına dahil edilmeyen ekstrem durumlar:
2) Üyenin izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
- Sağlık sorunları
- Hamilelik
Yani; üye izne ayrıldığı etabı takip eden en az 2 etap boyunca listeye dahil olamaz.
(1.etap izinli yazıldı .2. etap liste dışı izinli.3. etap liste dışı izinli.4. etap listeye dönebilir.)
Sonuçlar ne zaman açıklanacak acaba
Merak var yani bu hafta grupta bir ağırlık vardı benim hisettiğimsanki sonuclar iyi de liste mi bekliyoruz heycanla :)
Başınız sağolsun yerleri hiç bir zaman doldurulmuyor Allah başımızdan eksik etmesin onları herşey Allahtan canımİyi akşamlar canlar,bugün çok yoğundum,ve üzgün tüm gün kafam allak bullak dolaştım.Sevdiğim bir dostumun babası vefat etti onu teselli etmeye çalıştım ama başarılı olamadım....benimde, babamın acısı hala içimde....
evet tatlımTamam abla tekrar katılabılmem ıçin 2 cuma gecmesı lazım demı bıde kılo alırsam gelemıyormuyum
***10.Takım 566.ETAP *** sekizincisiSonuçlar ne zaman açıklanacak acaba
başınız sağolsun kuzumİyi akşamlar canlar,bugün çok yoğundum,ve üzgün tüm gün kafam allak bullak dolaştım.Sevdiğim bir dostumun babası vefat etti onu teselli etmeye çalıştım ama başarılı olamadım....benimde, babamın acısı hala içimde....
İyi akşamlar canlar,bugün çok yoğundum,ve üzgün tüm gün kafam allak bullak dolaştım.Sevdiğim bir dostumun babası vefat etti onu teselli etmeye çalıştım ama başarılı olamadım....benimde, babamın acısı hala içimde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?