- 25 Şubat 2016
- 7.759
- 12.968
- 248
- 31
Tesekkur ederımmİyi yolculuklar diliyorum canım. Düğününüz güzel geçer inşallah. Evlenecek çifte mutluluklar dilerim.
Aynen bende öyle dsnuorum şimdıden oynamaya basladımBazen vücûd kendini savunuyor galiba
yorucu olur şimdi düğünde bolbol döktür canım
Çok şükür iyi diyelim ıyı olalım sen nasılsınEveett nasılsınız kızlar
Valla bu hafta ki menüleri kaçırdım toplamak epey zor olacak evde olmayınca kv lerde de net yok tabi telden de bir yere kadar idare edebildim kusuruma bakmayın yeni haftaya bismillah diyelim bugün
Anam Ramazan öncesi herkes evleniyor galibaKizlar aksam kuzenimin nisani var yogunum arada bakmaya calisiyorum
Aynen bende öyle dsnuorum şimdıden oynamaya basladım[/QUOgitsin kaloriler
Sanada gecmis olsun canim gercekten berbat bir sey agri kesiciler zaten bir ise yaramıyor tek iyi gelen sey dedigin gibi kafani karanlik köşelere gömüp uyumak.kafamin tek tarafinda oluyor genelde agri sol tarafim cok iyiykem sağ tarafim agriyor.ikisinin arasindaki bu dengesizlik de büyük mucize olsa gerek.Çok geçmiş olsun canım. Bugün daha iyi olduğunu yazmışsın diğer mesajında çok sevindim. Yakın zamanlarda benim de migrenim tuttu, berbat bir şey gerçekten. Eczaneden aldığımız iki küçük buz torbasını enseme ve başıma koydu Annem, o biraz rahatlattı. Bir de karanlıkta yatmak iyi geliyor. Işık çok rahatsızlık veriyor o zaman.
30gr bitter çikolata 2porsiyon meyve yerine yenebilir.2 lokma çikolata gözüm döndü resmen kendimi durdurma fırsatım bile olmadan hoop mideye
tamam kuzum seni izne ayırdımmoni ben bu hafata salı memelekete gdıyorum 1hftalıgına dugunmz var izin şartları nelerdı ızıne ayrılmak en dgrusu dıe dusunuyorum çunku telımde net yok paylaşmda bulunamam hemde hergun yogun zaten oyuzden izin en dgrusu dıe dusundum
kuzum, bu hafta bitti zaten hiç uğraşma listeyle, yeni listemize başlarsınEveett nasılsınız kızlar
Valla bu hafta ki menüleri kaçırdım toplamak epey zor olacak evde olmayınca kv lerde de net yok tabi telden de bir yere kadar idare edebildim kusuruma bakmayın yeni haftaya bismillah diyelim bugün
gülüm ora da cami mi aş evi mi belli değilSabah camide 12 kilodan lahmacun yaptık
Geldim evin işi
Birazdan bohçaya gidecem
Akşam kına var
Bu yoğunluğa ben yazıyorum
Kızlar nerdesiniz
Benimki 30 gr etmemiştir30gr bitter çikolata 2porsiyon meyve yerine yenebilir.30 gr bitter = 1 küçük paket
Burdaki camilerde faaliyet çok oluyorgülüm ora da cami mi aş evi mi belli değil
Allah kolaylık versin canımA
Burdaki camilerde faaliyet çok oluyor
Her cuma lahmacun yapıyoruz
Mayis bari kermesimiz var
Salı günleri etli mantı yapıyoruz
Geçen çarşamba ıçli köfte yapıldı
Haftaya lavaş yapılacak
Çocuk eğitimleri var
Hanımlar için sohbet ve kahvaltı var haftada 1 gün
Erkek çocuklar için gençlik odası var
Bunlar aklıma gelenler
Çok güzel bu şekilde insanlar sosyal olarak iletişimde kurmuş oluyor ellerinize sağlıkA
Burdaki camilerde faaliyet çok oluyor
Her cuma lahmacun yapıyoruz
Mayis bari kermesimiz var
Salı günleri etli mantı yapıyoruz
Geçen çarşamba ıçli köfte yapıldı
Haftaya lavaş yapılacak
Çocuk eğitimleri var
Hanımlar için sohbet ve kahvaltı var haftada 1 gün
Erkek çocuklar için gençlik odası var
Bunlar aklıma gelenler
İyiyim canım çok şükür ben de :) Bol eğlenceler şimdiden sana da :))Çok şükür iyi diyelim ıyı olalım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?