Kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum kızımla öptüm sizi
Böyle yazmışsın ya gece uykulu anlamadım sabah kafasıyla anladım
İyiyim Zöhre yıldızım bebekle uğraş dur
Aynı şey bende de oluyor canım. Regl dönemim çok yoğun geçiyor ve halsiz, yorgun hissediyorum kendimi. Vallahi itiraf edeyim bu dönemde canım en çok fındık kreması istiyor.Bazı dönemlerde kendimi durduramıyorum,durdurmak için cabada gösteremiyorum.malesef 2 gündür böyleyim.insallah en az zararla atlatırım
Arabam arızalıydı, sanayide tamirdeydimNapiyonuz kizlar ne bu sessizlik yaaa
gezegenfeza
@bleudolphin
@ezgiosman
Dino1isi
moni
@hayal114
@EFfatmagul
zezeozge
@miyaww_ miyawimmmm don geri noolursunnnmuge anliya cikacam :)
Ne güzel. İyi yürüyüşler canım.Kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum kızımla öptüm sizi
Sınavlarında başarılar canım. Allah zihin açıklığı versin.Canımmoni 'şim ve kızlar.
Bir süre aranız da olamayacağım. Sınavım var ve hazırlamam gerek. Artık. Servisde sabah akşam ders çalışmam gerekiyor. Çünkü başka vaktim yok
Hepiniz nasıl beslenmeniz gerektiğini biliyorsunuzdur diye düşünüyorum. Bol sebze
Dino1isi herşeyi cacikla yersen bu iş tamamdır
Aç kalarak kilo verilemeyecegini @Ezgi osman göstermiştir
Düşük kalorili beslenme hayatınızın 1 parçası olmasın. Kısa sürede kilo verdirir ama uzun vade de metabolizmanızı bozar. Takıldığınız dönemlerde en fazla 3 günlük düşük kalorili diyet yapın. Mümkünse ayda 1i geçmesin.
Şimdilik hoşçakalın. Sağlıklı beslenen.
Sınavlardan sonra görüşürüz
Demekki bizimkiler utanmazTartida bir gram oynama yok.utanmasa yükselise geçecek terbiyesizcok pis hirs gostercem ona gününü
Bizim doktorda tam tersine adet döneminde demir hapının bırakılmasını söyledi.Aynı şey bende de oluyor canım. Regl dönemim çok yoğun geçiyor ve halsiz, yorgun hissediyorum kendimi. Vallahi itiraf edeyim bu dönemde canım en çok fındık kreması istiyor.
Aile hekimime danışmıştım, regl döneminde demir hapı alabilirsin demişti. Bundan sonra öyle yapacağım. Pelte gibi oluyorum resmen.
Kansızlığım olduğu için dönem dönem haricen demir takviyesi yapmam gerekiyor. Uzun süre Oligofer Fol kullandım. Hem Demir, hem Folik Asit içeriyor ve çok faydasını gördüm.
Aile hekimleri artık tam kan tahlillerinde tiroid değerlerine de bakabiliyorlar. Tavsiye ederim en az 1 kere bu değerlerinize baktırın. Demir, tiroid hormonları, kolestrol,
İnşallah tatlı yeme isteğini kontrol edersin. Ya da yesen de az bir miktar yersin ki, kilo verme çabalarını olumsuz etkilemesin. Daha çok egzersiz yaparak daha çok kalori harca mesela o gün ve ertesi gün, denge olması açısından.
Valla koşturuyorum ama fırsat buldukça girip yazıyorumhoşbuldum, buralar sessiz olunca hissettiğimi hissedin diye pek gelmiyorum.
Arabam arızalıydı, sanayide tamirdeydimZre_
Sonra da sağlıkla ilgili bir işim vardı. Yoğundum.
Şimdi oturup dinlenebiliyorum.
Nasılsın, iyi misin?
Tam senlik eniştesanayii bayilirim :)
Tam senlik enişte
Bizim doktorda tam tersine adet döneminde demir hapının bırakılmasını söyledi.
Troidim zaten var 6 ayda bir kan vermek zorundayım. Bütün değerlere bakılıyor, herşey yolunda fakat az derece kansızlık var.
Bakalım artık 3 günüm var toparlarım insallah
Teşekkürler teyzesiİyi yürüyüşler.
işe başlayınca özleyeceğim bu anları diyorum.bolbol park geziyoruzNe güzel. İyi yürüyüşler canım.
Sağol canımgeçmis olsun cimbiz.
ben de gecende doktora gittim de diyete alerjim varmis sakin yapma dedi napsam bilemedim
Nerde çalışıyorsun canım
Teşekkürler teyzesi
işe başlayınca özleyeceğim bu anları diyorum.bolbol park geziyoruz
Sağol canım
Sen diyeti bırak beraberinde kolayida bırak
Cız bırak, ekmek bırak, gerisi gelir zaten
Sağol canım
Sağol canım
Sağol canım
Iski de çalışıyorum istanbulda biliyor musun tada duydun muNerde çalışıyorsun canım
Benim için mahsuru yoknefes almayi da birak de tam olsun :)
Iski de çalışıyorum istanbulda biliyor musun tada duydun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?