Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bazı dönemlerde kendimi durduramıyorum,durdurmak için cabada gösteremiyorum.malesef 2 gündür böyleyim.insallah en az zararla atlatırım
Aynı şey bende de oluyor canım. Regl dönemim çok yoğun geçiyor ve halsiz, yorgun hissediyorum kendimi. Vallahi itiraf edeyim bu dönemde canım en çok fındık kreması istiyor.
Aile hekimime danışmıştım, regl döneminde demir hapı alabilirsin demişti. Bundan sonra öyle yapacağım. Pelte gibi oluyorum resmen.
Kansızlığım olduğu için dönem dönem haricen demir takviyesi yapmam gerekiyor. Uzun süre Oligofer Fol kullandım. Hem Demir, hem Folik Asit içeriyor ve çok faydasını gördüm.
Aile hekimleri artık tam kan tahlillerinde tiroid değerlerine de bakabiliyorlar. Tavsiye ederim en az 1 kere bu değerlerinize baktırın. Demir, tiroid hormonları, kolestrol,
İnşallah tatlı yeme isteğini kontrol edersin. Ya da yesen de az bir miktar yersin ki, kilo verme çabalarını olumsuz etkilemesin. Daha çok egzersiz yaparak daha çok kalori harca mesela o gün ve ertesi gün, denge olması açısından.

Sınavlarında başarılar canım. Allah zihin açıklığı versin.
Görüşmek üzere.

Bizim doktorda tam tersine adet döneminde demir hapının bırakılmasını söyledi.
Troidim zaten var 6 ayda bir kan vermek zorundayım. Bütün değerlere bakılıyor, herşey yolunda fakat az derece kansızlık var.
Bakalım artık 3 günüm var toparlarım insallah

geçmis olsun cimbiz.
ben de gecende doktora gittim de diyete alerjim varmis sakin yapma dedi napsam bilemedim

Sağol canım
Sen diyeti bırak beraberinde kolayida bırak
Cız bırak, ekmek bırak, gerisi gelir zaten
Sağol canım
Sağol canım
Sağol canım

nefes almayi da birak de tam olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…