Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ordan heryere gidersiniz metro ile hangi günler burdasınız salı Kadıköy’de var Çarşamba yeşillöyde Cumartesi Bakırköy’de var pazar ve güzel şeyler var benim bildiğim :))

Günaydın Arkadaşlar,
Gününüz sağlıklı, mutlu, neşe dolu geçsin.
Yeni telefon aldım. Dün akşam bir AVM'de, servis sağlayıcı firmamın yetkilisi sim kart değişimimi ve bilgilerimin yeni telefona aktarımını yaptı. Onun için Salı günü menümü akşam yazamadım kaptanım moni ve menü ve spor sorumlusu takım arkadaşlarım G gokce41
Zre_
Düne ait menümü şimdi yazayım:

24 NİSAN 2018, SALI MENÜM
G gokce41
SABAH:
1 galeta
1 dilim kaşar peyniri
3 kayısı
10 badem
ÖĞLEN:
ızgara köfte
3 y.k. pirinç pilavı
Salata
ARA ÖĞÜN:
1 fincan Türk kahvesi
AKŞAM:
2 dilim ekmek
Izgara köfte
Salata
ARA ÖĞÜN:
1 fincan Türk kahvesi

Su: 2 lt
Spor: 30 dak. yürüyüş Zre_

Günaydın amin amin

farkindayim sesimi çıkarmıyorum kadın haklı niye yoksun diyememki..

Aynen canım.
Ki şak diye de gitmedi kadın kaç kere uyardı. En sonunda baktı hala aynı durum, öyle gitti. Dön demeye yüzümüz yok çünkü hala bıraktığı gibi.

Arkadaşlar lütfen toparlanalım. Eski neşemize aktifliğimize kavuşalım nolur.
Tam yaz geliyor en çok kilo vermemiz en çok aktif olmamız gereken zamandayız böyle olmasın.

Kızlar ablama gidiyorum akşamda misafirliğe gidicez emeğe allahtan yemekte balık var çok giremeyebilirim ufaklıkla metrobüs zor oluyor geri kalan kısımları yürürüm diye düşünüyorum

Evet aynen dogru haklisin!!
Can sıkıci bir durumdayiz suan.

ordan heryere gidersiniz metro ile hangi günler burdasınız salı Kadıköy’de var Çarşamba yeşillöyde Cumartesi Bakırköy’de var pazar ve güzel şeyler var benim bildiğim :))
carsamba,persembe ce cuma ordayiz galiba
bilete bakamiyorum esim uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…