- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
dikkat et sakin hastalanmadonuyorumm ve çok uykum var her an uyuyabilirim herkese iyi geceler
ordan heryere gidersiniz metro ile hangi günler burdasınız salı Kadıköy’de var Çarşamba yeşillöyde Cumartesi Bakırköy’de var pazar ve güzel şeyler var benim bildiğim :))2 sefer istanbula gittik
Topkapı sarayı
Yerebatan sarnıcı
Akvaryum gezdik
Alışveriş için eminönüne gittik
Ben daha çok sosyete pazarı istiyorum
Öyle pahalı yerler deyil
Uygun yerler
Ve daha gezip görebileceğim yerler varsa iyi olur
Otelimiz Sultanahmet yakınlarında
Günaydın amin aminGünaydın Arkadaşlar,
Gününüz sağlıklı, mutlu, neşe dolu geçsin.
Yeni telefon aldım. Dün akşam bir AVM'de, servis sağlayıcı firmamın yetkilisi sim kart değişimimi ve bilgilerimin yeni telefona aktarımını yaptı. Onun için Salı günü menümü akşam yazamadım kaptanımmoni ve menü ve spor sorumlusu takım arkadaşlarım G gokce41
Zre_
Düne ait menümü şimdi yazayım:
24 NİSAN 2018, SALI MENÜM
G gokce41
SABAH:
1 galeta
1 dilim kaşar peyniri
3 kayısı
10 badem
ÖĞLEN:
ızgara köfte
3 y.k. pirinç pilavı
Salata
ARA ÖĞÜN:
1 fincan Türk kahvesi
AKŞAM:
2 dilim ekmek
Izgara köfte
Salata
ARA ÖĞÜN:
1 fincan Türk kahvesi
Su: 2 lt
Spor: 30 dak. yürüyüşZre_
ordan heryere gidersiniz metro ile hangi günler burdasınız salı Kadıköy’de var Çarşamba yeşillöyde Cumartesi Bakırköy’de var pazar ve güzel şeyler var benim bildiğim :))
günaydın hanimlar bu gruptaki kayiplar nerde? artik sinirim bozulmaya basladi. kimse yok kimse yok.
miyav, gezegen, zhre, sekerportakalim. bunlari goruyorum bol bol. digerleri??
Moni abla gitti.Kimse yok diye o da gelmiyor artık.
farkindayim sesimi çıkarmıyorum kadın haklı niye yoksun diyememki..
Günü uygunsa canım kesinlikle ama erken saatlerde gitmek gerek yoksaBakırköy pazarııı 4everr!!
Evet aynen dogru haklisin!!
Aynen canım.
Ki şak diye de gitmedi kadın kaç kere uyardı. En sonunda baktı hala aynı durum, öyle gitti. Dön demeye yüzümüz yok çünkü hala bıraktığı gibi.
Arkadaşlar lütfen toparlanalım. Eski neşemize aktifliğimize kavuşalım nolur.
Tam yaz geliyor en çok kilo vermemiz en çok aktif olmamız gereken zamandayız böyle olmasın.
carsamba,persembe ce cuma ordayiz galibaordan heryere gidersiniz metro ile hangi günler burdasınız salı Kadıköy’de var Çarşamba yeşillöyde Cumartesi Bakırköy’de var pazar ve güzel şeyler var benim bildiğim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?