Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

25.04.2018, Çarşamba günü için menümü erken yazayım G gokce41
Bugün sabah evden çıkarken kahvaltı yapamamıştım.
İşte öğlene kadar süren bir toplantımız vardı, kahvaltı yapamadım.
Öğle yemeğinde Subway'in 15 cm'lik sağlıklı sandviçlerinden yedim ve 1 bardak ayran içtim.
Ara öğünde 1 fincan Türk kahvesi içtim.
Akşam bir arkadaşımla buluşacağız.
Salata yemeyi planlıyorum.
Yanında yine ayran içerim.
Sonra da Türk kahvesi.
Bugün meyve yiyemedim maalesef.
Su: 2 lt'yi tamamlarım. (Bugün biraz az tükettim.)
Spor: Öğlen 30 dak. yürüyüş.
Zre_

Sevgiler herkese.

sanayii bayilirim :)
Ben de çok seviyorum. Ustalarımız Babamın eskiden tanıdığı çok iyi ustalar. Biraz erken gitmiştim oraya, kahvaltı yapıyordu ustam, ben de masalarına oturdum. Çaylarını içtim. Yanımda diyetime uygun kahvaltılığım vardı. Ben de açıp onları yedim. Bir de oraya gittiğim zaman harika ızgara köfte yapan bir yer var, tüm esnafın bildiği sevdiği bir yer, öğlen oraya muhakkak uğruyorum.
Sevgilerimle canım. Günün güzel geçsin.

Bayiliyorum bende normal uzum sevmem ama uzumlu ekmek harika ustunede yag surdunmu tamamdir tabi ben yagsiz yedim
Ayyy şimdi canım üzümlü ekmek çektik Daha evvel üzümlüsünü hiç yemedim; ama eminim çok lezzetlidir. Üzüm olunca.
Zeytinli ekmek hoşuma gitmişti. Bir de ayçekirdekli olanı. Kek gibi lezzetli oluyorlar ılıkken.

Ayrıca bir mesajımda haftabaşındaki kilo bildirimimi 84,1 kg olarak yazmıştım; ama bu mesajınızı atlamışım moni
Buraya da eklemek istedim. 23.04.2018 tartı sonucum: 84,1 kg

PAZARTESİ TARTISI 23 NİSAN
CUMA/P.TESİ

gokce41 >>58,2>>
Alemin delisi >> 64,1>>64
Ezgi osman >>77,1>76,4
gezegenfeza >>70,7>>71,4
miyaww__ >>86>> banned
Zhre_ >> 100>> 100,6
Dino1isi >>67,9>>69,2
hayal114 >>81,6>>
Sekerportakalimm >>65>>64,9
guziss35 >> 75,2>>
bluedolphin >>84,1>>84,1

Ay yakin olsakta getirsem sana
Ayy kesin lezzetlidir zeytinlide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…