Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum ki gün içinde işin olunca bildiriyorum. Ne kadar burdan uzak kalırsam o kadar salıyor insan.
Burası bir takım hep birlikte zayıflatacağız. Yoksa sadece menü yazıp gideyim olayı değil burası bence ve yazdıklarına katılıyorum

bu ara aktifsin dikkat ettim :))

Aynen katiliyorum ,bende toparlamaya calisiyorum artidayim cunku, oyle bi duruma girdimki nasil yapcam bilemiyorumda oysa haftalardr guzel gidiyirdu.

bi salinca is benden gecti psikolojisine giriyor insan. halbuki yemeye devam edersek tum.emek gitcek ama kaldigimiz yerden devam edersek en fazla 1 haftaya artilardan kurtulup devam etcez eksilerle. oyuzden kötü geçen gunleri unutup diyete devam etmemiz gerekiyo

Ben birazdan ise gidiyorum kizlar aksamciyim.
Menumu paylasim.
Sabah 1 kucuk dilim uzumlu ekmek
Kahve

Ara
Su
Kahve

Oglen
2 kepekli ekmek
1 kk peynir
3 siyah zeytin
2 bardak siyah cay

Ara
Su biraz meyve

Aksam ise goturdugumse
Etli turlu toplam 200 gr ( patatesi sebzesi eti icinde)
Bol kara lahanali salata

Son ara:
1 kase yogurt yicem

Toplam su insallah 2 bucuk lt olur
Spora gidemedim yogunluktan toplam adimimi yazarim, temizlik felan spor olarak yazarsam 15 dkk.

Üzümlü ekmek bayılırım
Hastanede yatarken nutellalı yerdim
Ne severdim
Eve çıkınca da aldim ama aynı lezzeti vermedi

Üzümlü ekmek bayılırım
Hastanede yatarken nutellalı yerdim
Ne severdim
Eve çıkınca da aldim ama aynı lezzeti vermedi
Bayiliyorum bende normal uzum sevmem ama uzumlu ekmek harika ustunede yag surdunmu tamamdir tabi ben yagsiz yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…