Ben elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum ki gün içinde işin olunca bildiriyorum. Ne kadar burdan uzak kalırsam o kadar salıyor insan.TAKIM ARKADASLARIMA SESLENMEK ISTIYORUMM..
herkesin bildigi uzre in cin top oynuyoe takimda, belliki kaptanimizi da küstürdük ki en cok buna üzülürüm..
kopma sebebiniz ne bilmiyorum. ama diyetten kopup kilo aldiysaniz olabilcek seyler bunlar. gelip kaldiginiz yerden devam edebilirsiniz en fazla bikac hafta dipte olur ortalamamiz sonra zaten duzenli devam edince istedigimiz yerlere ulasiyirz. mesela cumadan 1 kg fazlayim suan.. ama pazartesiden eksiğim.. bir seyler oldu ve diyetten koptum. bugün kendimi toparlamaya basladigimi hissediyorum.. boyle bir durumunuz varsa gelin ve birbirimize destek olup devam edelim..
ama boyle bir sey değil de artik zayiflamak istemiyorsaniz takimda olmak istemiyorsaniz bildirin bunu kalanlarla devam ederiz..
benimde arada sağ sakağımda tutuyor resmen kafa tasım çatlıyor sanki zaten kadınlarda daha fazla görülüyorÇok sağol canım genelde asabi olurum bazen baş ağrısı yapar Regli olucam Şii her tarafım
Ben elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum ki gün içinde işin olunca bildiriyorum. Ne kadar burdan uzak kalırsam o kadar salıyor insan.
Burası bir takım hep birlikte zayıflatacağız. Yoksa sadece menü yazıp gideyim olayı değil burası bence ve yazdıklarına katılıyorum
Aynen katiliyorum ,bende toparlamaya calisiyorum artidayim cunku, oyle bi duruma girdimki nasil yapcam bilemiyorumda oysa haftalardr guzel gidiyirdu.
Toparlanmaya başlıyor muyuz ne.
Benimde canım tatlı şeyler istiyo tabiki yemiycem kendime sütlü kahve yapıp meyve yıcem bi şekilde bastırır en azından
bu ara aktifsin dikkat ettim :))
Yoğurt ye canımama yine deli acıktim
Üzümlü ekmek bayılırımBen birazdan ise gidiyorum kizlar aksamciyim.
Menumu paylasim.
Sabah 1 kucuk dilim uzumlu ekmek
Kahve
Ara
Su
Kahve
Oglen
2 kepekli ekmek
1 kk peynir
3 siyah zeytin
2 bardak siyah cay
Ara
Su biraz meyve
Aksam ise goturdugumse
Etli turlu toplam 200 gr ( patatesi sebzesi eti icinde)
Bol kara lahanali salata
Son ara:
1 kase yogurt yicem
Toplam su insallah 2 bucuk lt olur
Spora gidemedim yogunluktan toplam adimimi yazarim, temizlik felan spor olarak yazarsam 15 dkk.
Helal kız dinosum zehramdüstuysek kalkarız daha ölmedik ya :)
Günaydın amin amin
Bayiliyorum bende normal uzum sevmem ama uzumlu ekmek harika ustunede yag surdunmu tamamdir tabi ben yagsiz yedimÜzümlü ekmek bayılırım
Hastanede yatarken nutellalı yerdim
Ne severdim
Eve çıkınca da aldim ama aynı lezzeti vermedi
Aynen takim 10 eninde sonunda 1ci yapicazzzzzzzzzzHelal kız dinosum zehram
Evvel Allah kalkmasınıda biliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?