Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Nasılsınız kızlar gecmisi okuyamiyorum dün yine migrenim tuttu. Bugün de biraz gozlerimde agri var.dunku menünumu yazayim.
Sabah 1haslanmis yumurta peynir zeytin salatalik .1dilim kepek ekmegi
Ogle yarim kase domates corbasi yogurt
Aksam:iki biber dolmasi yogurt salata

erken gitmek sorun deyilde insallah gunu uyuyordur
sanki ben o pazara daha öncede gitmistim
arka tarafinda minibüs duragi vardi
birde kafeterya gibi biyer vardi
Evet olabilir canım Çarşamba ise Yeşilköy pazarına gidebilirsiniz o zaman Bakırköy’ün çarşısında uygun dükkanlar var caddede aklında olsun

TAKIM ARKADASLARIMA SESLENMEK ISTIYORUMM..

herkesin bildigi uzre in cin top oynuyoe takimda, belliki kaptanimizi da küstürdük ki en cok buna üzülürüm..
kopma sebebiniz ne bilmiyorum. ama diyetten kopup kilo aldiysaniz olabilcek seyler bunlar. gelip kaldiginiz yerden devam edebilirsiniz en fazla bikac hafta dipte olur ortalamamiz sonra zaten duzenli devam edince istedigimiz yerlere ulasiyirz. mesela cumadan 1 kg fazlayim suan.. ama pazartesiden eksiğim.. bir seyler oldu ve diyetten koptum. bugün kendimi toparlamaya basladigimi hissediyorum.. boyle bir durumunuz varsa gelin ve birbirimize destek olup devam edelim..
ama boyle bir sey değil de artik zayiflamak istemiyorsaniz takimda olmak istemiyorsaniz bildirin bunu kalanlarla devam ederiz..

sanada gecmis olsun canim

aynen cagriya katiliyorum
dünya kadar isim var ama ben oturdum hem okuyorum hem yaziyorum

Kesinlikle katılıyorum buna bende dahilim çok aktif değilim zaten takımada değilim ama burayı bıraktığımda ipin ucu daha da kaçıyor

Aynen katiliyorum ,bende toparlamaya calisiyorum artidayim cunku, oyle bi duruma girdimki nasil yapcam bilemiyorumda oysa haftalardr guzel gidiyirdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…