- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
gecmis olsun canimGünaydın kızlar 2 gündür başım çok kötü ağrıyo ilaç içiyorum hiç faydası yok Regli olucam onun etkisi heralde
erken gitmek sorun deyilde insallah gunu uyuyordurGünü uygunsa canım kesinlikle ama erken saatlerde gitmek gerek yoksa
Sağol canımgecmis olsun canim
Günaydın canımGunaydin guzellerrrr
Evet olabilir canım Çarşamba ise Yeşilköy pazarına gidebilirsiniz o zaman Bakırköy’ün çarşısında uygun dükkanlar var caddede aklında olsunerken gitmek sorun deyilde insallah gunu uyuyordur
sanki ben o pazara daha öncede gitmistim
arka tarafinda minibüs duragi vardi
birde kafeterya gibi biyer vardi
Nurciloji ve gokyuzundekiturnada yok izinliydi ama yanlis hatirlamiyorsam paylasim yapabilirlerdi degilmi
Nurciloji ve gokyuzundekiturnada yok izinliydi ama yanlis hatirlamiyorsam paylasim yapabilirlerdi degilmi
sanada gecmis olsun canimNasılsınız kızlar gecmisi okuyamiyorum dün yine migrenim tuttu. Bugün de biraz gozlerimde agri var.dunku menünumu yazayim.
Sabah 1haslanmis yumurta peynir zeytin salatalik .1dilim kepek ekmegi
Ogle yarim kase domates corbasi yogurt
Aksam:iki biber dolmasi yogurt salata
tesekker ederimEvet olabilir canım Çarşamba ise Yeşilköy pazarına gidebilirsiniz o zaman Bakırköy’ün çarşısında uygun dükkanlar var caddede aklında olsun
aynen cagriya katiliyorumTAKIM ARKADASLARIMA SESLENMEK ISTIYORUMM..
herkesin bildigi uzre in cin top oynuyoe takimda, belliki kaptanimizi da küstürdük ki en cok buna üzülürüm..
kopma sebebiniz ne bilmiyorum. ama diyetten kopup kilo aldiysaniz olabilcek seyler bunlar. gelip kaldiginiz yerden devam edebilirsiniz en fazla bikac hafta dipte olur ortalamamiz sonra zaten duzenli devam edince istedigimiz yerlere ulasiyirz. mesela cumadan 1 kg fazlayim suan.. ama pazartesiden eksiğim.. bir seyler oldu ve diyetten koptum. bugün kendimi toparlamaya basladigimi hissediyorum.. boyle bir durumunuz varsa gelin ve birbirimize destek olup devam edelim..
ama boyle bir sey değil de artik zayiflamak istemiyorsaniz takimda olmak istemiyorsaniz bildirin bunu kalanlarla devam ederiz..
Çok sağol canım genelde asabi olurum bazen baş ağrısı yapar Regli olucam Şii her tarafım
Kesinlikle katılıyorum buna bende dahilim çok aktif değilim zaten takımada değilim ama burayı bıraktığımda ipin ucu daha da kaçıyorTAKIM ARKADASLARIMA SESLENMEK ISTIYORUMM..
herkesin bildigi uzre in cin top oynuyoe takimda, belliki kaptanimizi da küstürdük ki en cok buna üzülürüm..
kopma sebebiniz ne bilmiyorum. ama diyetten kopup kilo aldiysaniz olabilcek seyler bunlar. gelip kaldiginiz yerden devam edebilirsiniz en fazla bikac hafta dipte olur ortalamamiz sonra zaten duzenli devam edince istedigimiz yerlere ulasiyirz. mesela cumadan 1 kg fazlayim suan.. ama pazartesiden eksiğim.. bir seyler oldu ve diyetten koptum. bugün kendimi toparlamaya basladigimi hissediyorum.. boyle bir durumunuz varsa gelin ve birbirimize destek olup devam edelim..
ama boyle bir sey değil de artik zayiflamak istemiyorsaniz takimda olmak istemiyorsaniz bildirin bunu kalanlarla devam ederiz..
Aynen katiliyorum ,bende toparlamaya calisiyorum artidayim cunku, oyle bi duruma girdimki nasil yapcam bilemiyorumda oysa haftalardr guzel gidiyirdu.TAKIM ARKADASLARIMA SESLENMEK ISTIYORUMM..
Aynen abla, ben işe gittimmi yogun olmama ragmen bakiyorum kim ne yazmis diye.aynen cagriya katiliyorum
dünya kadar isim var ama ben oturdum hem okuyorum hem yaziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?