- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
HarikasınBen bu sefer çok kilo vermişim ılk defaaa
Canim yaa seviyor musunKolay gelsin abla benim icinde minnak minnak bük mantilari :)))))))))
2 kişiyi sanırım mecburen izine ayırıcam, gökçe ve alem. çünkü bayadır yoklar ve büyük ihtimal kilo da bildirmeyecekler. haliyle de takım yüzdesi etkilenecek çünkü % 0 olarak geçecekler listede. aynı durumun haftaya da olup diğer kızların emeğinin heba olmasına göz yumamam.Herkes izinli olursa ortalamamız düşmezmi
Cuma günleri benim ödem günün onun için yarın tartilmayacagim için çöm seviniyorumliste bulup alinti yapma ve kilo verme azmini cuma günleri de bekliyorum
Adamın azminaslında güzel ama tam şey edemedim belki izlerim sonra sen bitir bakalım tavsiye edersenbuna ragmen sarmadi mi ben tam tersini yaptin sandım ben breaking bad de de severdim o karakteri ya. " suçu degil, sucluyu savunurum. " benim tarzim :)
nasıl yarın tartılmayacaksın, öyle bi dünya yok kuzum.Cuma günleri benim ödem günün onun için yarın tartilmayacagim için çöm seviniyorum
G gokyuzundekiturna Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunG gokyuzundekiturna başınız sağolsun kuzum, Allah rahmet eylesin.
ayşemmmMerhaba kızlar;
İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Kusura bakmayın alıntılamayı unuttum
@Ezgi osman kilo almamış olmana sevindim
Odemin gunumu var canimCuma günleri benim ödem günün onun için yarın tartilmayacagim için çöm seviniyorum
liste bulup alinti yapma ve kilo verme azmini cuma günleri de bekliyorum
Cuma günleri benim ödem günün onun için yarın tartilmayacagim için çöm seviniyorum
miyaww__ ben işten yemek yapamadım akşama 6 tane sarma bekliyorum
kız üç kişiyiz biz üçüncüsü bir yaşında bir tane yer yemez ama sağol bebeğim yarında yirikkkk :))
Aynennn bende bekliyorumm.
Nasıl yaa.
26 tane yolluyorum ailecek yiyin.
G gokyuzundekiturna başın sağolsun
Ama ama yüzde istemişsin hatta ben bugünkü kilomu yazdım hesapladım bende sen yarın izinlisin bugünden istiyosun sandimnasıl yarın tartılmayacaksın, öyle bi dünya yok kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?