- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Şans işte tartilacagim güne denk geliyo ben o gün tartiliyorum ve cumartesi odemden kurtulmuş olarak uyanıyorumOdemin gunumu var canim
Yok yok yanlış anlama ben her cuma bu odemle uğraşıyorum tamamen tesadüf espri yani öyle bi gün yok:)
Aynennn bende bekliyorumm.
Nasıl yaa.
26 tane yolluyorum ailecek yiyin.
@gokyuzundekiturna başın sağolsun
kız üç kişiyiz biz üçüncüsü bir yaşında bir tane yer yemez ama sağol bebeğim yarında yirikkkk :))
Persembe aksamlari yaptigin biseylermi var spor gibi cok hareketler odem oluy9 cuma. Hani ilk defa duyuyorum belirli fu n her hafta odem olmasiŞans işte tartilacagim güne denk geliyo ben o gün tartiliyorum ve cumartesi odemden kurtulmuş olarak uyanıyorum
Bi hafta diyetten sonra persembelri azitiyorum ondanda olabilir şu anda yaptığım gibi mesela :)Persembe aksamlari yaptigin biseylermi var spor gibi cok hareketler odem oluy9 cuma. Hani ilk defa duyuyorum belirli fu n her hafta odem olmasi
Yarın tartı günü ve sen şu an azıtıyosun öyle mi?Bi hafta diyetten sonra persembelri azitiyorum ondanda olabilir şu anda yaptığım gibi mesela :)
Kızma Abla nolur bi börek yedim çokta azitmadim şimdi yürüyüşe cikiyorumYarın tartı günü ve sen şu an azıtıyosun öyle mi?
Kızma Abla nolur bi börek yedim çokta azitmadim şimdi yürüyüşe cikiyorum
Zaten ben moni ablanın paylaştığı şeyi görünce Bugün tartiliyoz zannettim. Ama çokta yemedim 75 i gördüm ya. Artık hevesim arttı daha fazlakız yarın yemen gerekiyordu
Erit çabuk
Insallah dahada çabuk giderde daha bi heveslenirsinZaten ben moni ablanın paylaştığı şeyi görünce Bugün tartiliyoz zannettim. Ama çokta yemedim 75 i gördüm ya. Artık hevesim arttı daha fazla
Oh ne güzelYürüşe çıkıyorum kızlar o kadar sıcak ki Anlatamam
Bozulur malesef canım ama sabretmek gerekiyorKizlar spora basliyorum yarin spor salonuna gidicem.bendeki duraklama canimi sıkmaya başladı.kilo veremeyince moralimi bozuluyor bozmak istemesemde bozuluyo ister istemez
Inşallah,birakmak istemiyorum 7 kilo verdim bir 7 daha vermek icin sabrediyorum.bide bu bas agrilari beni daha çok etkiliyor.migren atagi geleduen once cikolataya acaip zaafim oluyor.normalde ye diyip yalvarsalar yemem,tatli sevmem ,zaten cayi kahveyi 10 yıldır sekersiz iciyorum.Bozulur malesef canım ama sabretmek gerekiyor
tatlım geriye dönük mesajları okumalısın, senle alakalı da mesajlarım oluyor fakat okumadığını görüyorum.Inşallah,birakmak istemiyorum 7 kilo verdim bir 7 daha vermek icin sabrediyorum.bide bu bas agrilari beni daha çok etkiliyor.migren atagi geleduen once cikolataya acaip zaafim oluyor.normalde ye diyip yalvarsalar yemem,tatli sevmem ,zaten cayi kahveyi 10 yıldır sekersiz iciyorum.
Bunun bir çaresi varmi?spor yürüyüş iyi gelir belki diye umit ediyorum
Kızma Abla nolur bi börek yedim çokta azitmadim şimdi yürüyüşe cikiyorum
Bende eskiden öyleydim şimdi yesem merdane gelir herhaldeKız ben tek başıma yerim 26 taneyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?