İyi akşamlarIyi aksamlar yani
Hoşgwldin evine ve grubaSlm kizlar evime gelebildim
Annemlerde bol bol yurudum ama diyete cok uyamadm.akraba davetleri falan ama kiloda almamisim ayniyim.bu haftada izinliyim sanirim.orda int arizali teldende girdim ama int bitiyordu girmemle cikmam bir oldu hep.okumaya calistm int yettigi kadar.evde oldugum icin artik daha aktif olacagim.hepiniz iyisinizdir ins
G gokyuzundekiturna basin sagolsn canim Allah rahmet eylesin
Kazanına girelim yanizezeozge ama sarmalar zeytinyağlı yeterince sağlıklı (kendimi kandırmaca )
bende bugün bir tuhafım yarım yamalak iş yaptım çocuk oluncaArkadaşlar selamm. Nasılsınız? Keyifler nasıll?
Ben yorgunum çok ama mutluyum yinede. ❤❤❤
App uygulaması var mıUygulamadan giremiyorum ben yaa.
İyi akşamlarkolay gelsin sana
Hoşgwldin evine ve gruba
Kazanına girelim yani
bende bugün bir tuhafım yarım yamalak iş yaptım çocuk oluncabitmedi işim
Sizin ellerimize sağlık canım
App uygulaması var mı
Tabiisi hedefe ulaşınca
Kazana girmek.. hmmm. Uygundur.
Kabul edilmiştir.
duraklama oldugunda yada arti ciktigimda sok yapiyorumInşallah,birakmak istemiyorum 7 kilo verdim bir 7 daha vermek icin sabrediyorum.bide bu bas agrilari beni daha çok etkiliyor.migren atagi geleduen once cikolataya acaip zaafim oluyor.normalde ye diyip yalvarsalar yemem,tatli sevmem ,zaten cayi kahveyi 10 yıldır sekersiz iciyorum.
Bunun bir çaresi varmi?spor yürüyüş iyi gelir belki diye umit ediyorum
Ben yokken cok konusmayin okuyamiyorum sonratatlım geriye dönük mesajları okumalısın, senle alakalı da mesajlarım oluyor fakat okumadığını görüyorum.
geçmiş olsun.
hosgeldin canimSlm kizlar evime gelebildim
Annemlerde bol bol yurudum ama diyete cok uyamadm.akraba davetleri falan ama kiloda almamisim ayniyim.bu haftada izinliyim sanirim.orda int arizali teldende girdim ama int bitiyordu girmemle cikmam bir oldu hep.okumaya calistm int yettigi kadar.evde oldugum icin artik daha aktif olacagim.hepiniz iyisinizdir ins
G gokyuzundekiturna basin sagolsn canim Allah rahmet eylesin
allah kabul etsin canimKizlar burda yarin caminin kermesi var pogaca kurabiye yapcam ama arada girip bakicam sevgilerr
sevindimArkadaşlar selamm. Nasılsınız? Keyifler nasıll?
Ben yorgunum çok ama mutluyum yinede. ❤❤❤
Ben o şok ramazanda olur diye umit ediyorumduraklama oldugunda yada arti ciktigimda sok yapiyorum
haftada 1 gün 36 saatlik aclikda olabilir ,ama henüz bi düzen tutturamadim
Ben yokken cok konusmayin okuyamiyorum sonra
niye olmasinBen o şok ramazanda olur diye umit ediyorumolmazmi ki
Ramazan’da şeker orucunda yapmayı düşünüyorum ben yoksa Ramazan çok tehlikeli olacakniye olmasin
gecen sene ramazanin ilk 2 haftasi 3kilo vermistim
hic ekmek ve tatli yememistim
sonra biraz cozuttum
bayramdada tam cozzuttum
ama bu sefer öyle olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?