- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Yiyip yiyip kilo almama durumuna hiç inanmamisimdir . Onların hep gizli diyet yaptığını düşünürdüm başıma gelince inandım. Ya ben ondan kiloluyum hiç yanında yürümek istemiyorum yakismadigimizi düşünüyorum . Ona kilo aldiramayacagimi anladım . Ve artık ve kilo verecegimkiz adami erkenden yollucanmi napiyonnnsaglikli seyler yedir
Yiyip yiyip kilo almama durumuna hiç inanmamisimdir . Onların hep gizli diyet yaptığını düşünürdüm başıma gelince inandım. Ya ben ondan kiloluyum hiç yanında yürümek istemiyorum yakismadigimizi düşünüyorum . Ona kilo aldiramayacagimi anladım . Ve artık ve kilo verecegim
Aynen ablaaEn güzeli kendin için yap z
Ödem olacazAllahim kendimi uykuya sartlandirdigim icin uyuyamiyorum
Ayy ezgiii adamcagiza yazik gii. Madem kilo almiyor diyorsun ozaman yesin saglikli yaptigin yemeklerden.Az yiyo minicik bi midesi var ya bende bari kalorli olsun diye kızartma pilav falan yapiyom maşallah çokta yarıyo 58 60 kilo hiç değişmiyor bende sürekli kahvaltılık veya yogurt bi tek sabah kahvaltısında sofraya oturup yiyorum benim saat 3 te yeme işi bitiyo esimede Saat 19.30 da yemek veriyorum. ama buna bi çözüm bulmam lazım böh geldi yani yumurta ve sütten
Şu odemi zaten bi yakalarsamÖdem olacaz
spor yapmalı Bence kardio falan tabiki bende bi ara ne güzel yapiyodumAyy ezgiii adamcagiza yazik gii. Madem kilo almiyor diyorsun ozaman yesin saglikli yaptigin yemeklerden.
Her şey saatinde yapilmayinca malesef Yan etkisi oluyo yatman gereken saatte uyanık olman . Uyanık olman gereken saatte de uyuman Bunlar hep kilo almaya yatkinlik sağlıyorŞu odemi zaten bi yakalarsam
Yatmiyoz odem spor yapiyoz odem su icmiyoz odem
Evet sporda onemli tabiide, yani demek istedigim madem yiyo yiyo kilo almiyor kizartmada yiyo almiyo sagliklida yiyo almiyor. Bari saglikli yemekler yap hem senin icin rahat olur durmadan yemek yapmassin( diyene bak, ben kizima ayri esim ogluma ayri bana ayri yapiyomspor yapmalı Bence kardio falan tabiki bende bi ara ne güzel yapiyodum
AynennnHer şey saatinde yapilmayinca malesef Yan etkisi oluyo yatman gereken saatte uyanık olman . Uyanık olman gereken saatte de uyuman Bunlar hep kilo almaya yatkinlik sağlıyor
Yaş kaç ben 30 yirmilerde felan Mısın :))Aynen ablaa
Gel gel uykuAllahim kendimi uykuya sartlandirdigim icin uyuyamiyorum
Sen 30musun 24 gosteriyonYaş kaç ben 30 yirmilerde felan Mısın :))
Gel gel uyku
Iyi anlamda yazdim buaradaSen 30musun 24 gosteriyon
Ayyy pardoonnn ben moni ablaya abla demek istemiştim en son ona yazdığım için şaşırdım aramızda fazla yaş farkı yok 26 yasindayimYaş kaç ben 30 yirmilerde felan Mısın :))
Gel gel uyku
Yani çok fark yok ki en güzel yaşlarındasın tadını çıkarAyyy pardoonnn ben moni ablaya abla demek istemiştim en son ona yazdığım için şaşırdım aramızda fazla yaş farkı yok 26 yasindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?