Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yok sen düşün moni anlar yazmana gerek yok. kaptan olmadan önce telepati egitimi almisti cok sanslisin
ezgi gece gece ayarimla oynama efendi efendi nerde hata ettiysen yaz suraya
Hahahahhahahahhahaha
Allahimm iyi ki bi yatmadan son defa bakim dedim ya

yok sen düşün moni anlar yazmana gerek yok. kaptan olmadan önce telepati egitimi almisti cok sanslisin
ezgi gece gece ayarimla oynama efendi efendi nerde hata ettiysen yaz suraya
Moni abla bize çok kızdı. Şirinlik yapmak istedim . Benim hatam kocama yemek yapıp kendim için yemek yapmaya üşenmem kocam diyet yemekleri yap ben sana uyarım diyo ama zaten zayıf ve gucsuz onun için onu bu diyete hiç katmak istemiyorum hep aynı şeyleri yyiyorum . Yada yemek yemiyorum

iyi de diyet yemekleri saglikli oluyor zaten. kendine extra yapmana gerek yokki yavrum . sen 1 tabak yiyosan kocan 2 tabak yicek sen yarim dilim ekmek yiyosan o 2 dilim yicek.. bu sekilde cozebilirsiniz.

iyi de diyet yemekleri saglikli oluyor zaten. kendine extra yapmana gerek yokki yavrum . sen 1 tabak yiyosan kocan 2 tabak yicek sen yarim dilim ekmek yiyosan o 2 dilim yicek.. bu sekilde cozebilirsiniz.
Az yiyo minicik bi midesi var ya bende bari kalorli olsun diye kızartma pilav falan yapiyom maşallah çokta yarıyo 58 60 kilo hiç değişmiyor bende sürekli kahvaltılık veya yogurt bi tek sabah kahvaltısında sofraya oturup yiyorum benim saat 3 te yeme işi bitiyo esimede Saat 19.30 da yemek veriyorum. ama buna bi çözüm bulmam lazım böh geldi yani yumurta ve sütten

boyu kac? ama az duruyo 58 60 kg.

sen zayiflayana kadar biraz daha zayif kalsin ozman bisey olmaz

kiz adami erkenden yollucanmi napiyonnnsaglikli seyler yedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…