Cok dogrubardak cok kabataslak bi ölçü senin icin. gram lazim gram :)
Hahahahhahahahhahahayok sen düşün moni anlar yazmana gerek yok. kaptan olmadan önce telepati egitimi almisti cok sanslisin
ezgi gece gece ayarimla oynama efendi efendi nerde hata ettiysen yaz suraya
Geçmiş olsun canımEnfeksiyon vardı zaten bide yediğim birşey dokunmuş galiba . Bide kadın doğuma gitmem gerekiyo adet olmayı bekleyecem 10 gün kaldı
Sağol canım benimAllah kolaylik versin abla
Moni abla bize çok kızdı. Şirinlik yapmak istedimyok sen düşün moni anlar yazmana gerek yok. kaptan olmadan önce telepati egitimi almisti cok sanslisin
Enfeksiyon çok kötü birşey ilaçsız geçmiyor. Geçtiğinde tekrarlıyo falanGeçmiş olsun canımdikkat et kendine
Moni abla bize çok kızdı. Şirinlik yapmak istedim. Benim hatam kocama yemek yapıp kendim için yemek yapmaya üşenmem kocam diyet yemekleri yap ben sana uyarım diyo ama zaten zayıf ve gucsuz onun için onu bu diyete hiç katmak istemiyorum hep aynı şeyleri yyiyorum . Yada yemek yemiyorum
Sağol canımAllah kolaylik versin abla
Iyı geceler tatlımIyi geceler kizlar. Bencantami hazirlayip bugun erkenden yatiyorum sabah caliscam cunku, saat cokmu erken diyeceksinizhaklisiniz anlatmaya gerek yok cok dogru burda saat 22.18 daha
Optummm iyi geceler
Az yiyo minicik bi midesi var ya bende bari kalorli olsun diye kızartma pilav falan yapiyom maşallah çokta yarıyo 58 60 kilo hiç değişmiyor bende sürekli kahvaltılık veya yogurt bi tek sabah kahvaltısında sofraya oturup yiyorum benim saat 3 te yeme işi bitiyo esimede Saat 19.30 da yemek veriyorum. ama buna bi çözüm bulmam lazım böh geldi yani yumurta ve sütteniyi de diyet yemekleri saglikli oluyor zaten. kendine extra yapmana gerek yokki yavrum . sen 1 tabak yiyosan kocan 2 tabak yicek sen yarim dilim ekmek yiyosan o 2 dilim yicek.. bu sekilde cozebilirsiniz.
Az yiyo minicik bi midesi var ya bende bari kalorli olsun diye kızartma pilav falan yapiyom maşallah çokta yarıyo 58 60 kilo hiç değişmiyor bende sürekli kahvaltılık veya yogurt bi tek sabah kahvaltısında sofraya oturup yiyorum benim saat 3 te yeme işi bitiyo esimede Saat 19.30 da yemek veriyorum. ama buna bi çözüm bulmam lazım böh geldi yani yumurta ve sütten
evet tatlim yazinNerde hata yaptığımızı içimizden düşünmeyelim yazalım buraya demi abla
yok sen düşün moni anlar yazmana gerek yok. kaptan olmadan önce telepati egitimi almisti cok sanslisin
Evet canım@Nurciloji E Ezgi osman geçmiş olsun ikinize de.
Zre_ kermes güzel geçmiş çok sevindim Allah kabul etsin canım. :)
zezeozge ablana mı gidiyorsun? :)
tatlı rüyalarHerkese iyi gecelerrrr. ❤❤❤
kiz adami erkenden yollucanmi napiyonnnAz yiyo minicik bi midesi var ya bende bari kalorli olsun diye kızartma pilav falan yapiyom maşallah çokta yarıyo 58 60 kilo hiç değişmiyor bende sürekli kahvaltılık veya yogurt bi tek sabah kahvaltısında sofraya oturup yiyorum benim saat 3 te yeme işi bitiyo esimede Saat 19.30 da yemek veriyorum. ama buna bi çözüm bulmam lazım böh geldi yani yumurta ve sütten
Moni abla bize çok kızdı. Şirinlik yapmak istedim. Benim hatam kocama yemek yapıp kendim için yemek yapmaya üşenmem kocam diyet yemekleri yap ben sana uyarım diyo ama zaten zayıf ve gucsuz onun için onu bu diyete hiç katmak istemiyorum hep aynı şeyleri yyiyorum . Yada yemek yemiyorum
1.73 boy ya ben onun yemeğini yaparken yanına bi sebze çorbası yapacam kendim için içinde pirinc şehriye ve un olmayan bi çorba tamamdırboyu kac? ama az duruyo 58 60 kg.
sen zayiflayana kadar biraz daha zayif kalsin ozman bisey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?