- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Biraz iyim vücudum çok kurudu bol bol sıvı kaybettimÇok geçmiş olsun canım. Birkaç gün gecikmeli olsa da yazmak istedim. Nasılsın? Şimdi daha iyi misin?
kızçelerim[/QUOTE
artık toparlanıp kilo vermeliyiz ki yaza hafif ve mutlu girelim.
bir karar aldım ve sadece gerçekten zayıflamak isteyenlerle devam etmek istiyorum.
bu hafta paylaşımlara ve şimdiye kadar kimler gerçekten zayıflamak istemiş ve emek vermiş ona bakıcam ve listeyi kimler hakediyor bir düzenleme yapıcam.
ve baya sıkı olacak.
bu kadar sıkıya gelemem liste dışı devam ederim diyenleri de bir gruba ayırıcam.
kimsenin takımdan ayrılması gerekmiyor sadece 2 takıma ayrılıcaz asıl listede olanlar ve takım içi liste olarak.
bakalım kimler gerçekten zayıflamak istiyor.
Baş üstüne kaptan
Napıyosunuz canlar?
Bütün baya yürüdüm ama menüm baya etliydi :)))Napıyosunuz canlar?
Moladayim yemek yiyorum sen noruyonnNapıyosunuz canlar?
Bu adet gunleri noluyor ya sisiyoz resmenKilom ayni malesef adet olucam ondan sanirim.kilo vermis gibi duruyorum ama ayniyim cumaya kadar olursam sislik iner kilomda farklı cikar diye umit ediyorum.
Demedim canım kaçırmadıngezegenfeza doktorda ne yapiyosun dedin de gozden mi kacirdim acaba ?
Ben alamadım yaaIse giderken aldim bende mazemeleerii yarin yapcam.
1 gece oncede kaynatsak olurmu
Eve girişecem canoNapıyosunuz canlar?
Acil şifalar diliyorum. Bu durum insanı halsiz de bırakıyor.Biraz iyim vücudum çok kurudu bol bol sıvı kaybettim
Dikkat et tehlikeli vucudun kurumasi.Biraz iyim vücudum çok kurudu bol bol sıvı kaybettim
Allah kabul etsin abla. Ben isteyim programa gidemedim eve gecince kuran okuycam inshaAllahEve girişecem cano
Aksamada kandil programı var
Camiye gitmeden kuran okusam çok iyi olacak
Moni ablanin verdigi oden atici tarifi uygula kesin faydasini gorursun tartiya kadar bende yapcam yarinBu adet gunleri noluyor ya sisiyoz resmen
Evet bol bol tüketmek laizmDikkat et tehlikeli vucudun kurumasi.
Sivi tuket bolbol.
Seninkinide Allah kabul etsin canımAllah kabul etsin abla. Ben isteyim programa gidemedim eve gecince kuran okuycam inshaAllah
Demedim canım kaçırmadın
Dizlerim ağrıyordu ve 4 ay önce yolda göderken tökezleyip düştüm.
Odur budur ayak başparmağım ağrıyordu.
Onun için gittim.
Ortopediye gönderdi.
Muhtemelen ramazanda giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?