Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızçelerim
artık toparlanıp kilo vermeliyiz ki yaza hafif ve mutlu girelim.
bir karar aldım ve sadece gerçekten zayıflamak isteyenlerle devam etmek istiyorum.
bu hafta paylaşımlara ve şimdiye kadar kimler gerçekten zayıflamak istemiş ve emek vermiş ona bakıcam ve listeyi kimler hakediyor bir düzenleme yapıcam.
ve baya sıkı olacak.
bu kadar sıkıya gelemem liste dışı devam ederim diyenleri de bir gruba ayırıcam.
kimsenin takımdan ayrılması gerekmiyor sadece 2 takıma ayrılıcaz asıl listede olanlar ve takım içi liste olarak.
bakalım kimler gerçekten zayıflamak istiyor.

Tamamdır abla. ❤

kızlar, ödem atıcı harika bir kür var yazıyorum ve bu hafta herkesin yapıp içmesini istiyorum.malzemeler artık her yerde bulunan şeyler ama oldu da bulamadınız toz olanlarından da ekler yine yapılır.
günlük taze de yapılabilir malzemeler 3 e bölünüp
buzdolabında bir hafta saklanabiliyor.
ÖDEM ATAN ZENCEFİLLİ KÜR

3 işaret parmağı uzunluğunda kesilmiş taze zencefil veya 5-6 adet kuru zencefil
3 yeşil elma
bir dal çubuk tarçın
1 yemek kaşığı karanfil
1 yemek kaşığı top karabiber
1 adet limon
3 litre su

elma ve limon dörde bölünüp, tüm malzeme suda kaynamaya başladıktan sonra, 5 dakika zaman tutulup ocak kapatılacak.
her gün olmak üzere, 3 su bardağı, yemek öncesi veya sonrası ılık yada sıcak içilecek.
şöyle ayarlanabilir, sabah kahvaltı sonrası 1 bardak
öğlen yemek sonrası 1 bardak
akşam yemek öncesi 1 bardak gibi.

ben limonun 4/1 ini kattım kaynarken c vitamini gitmesin diye içerken bardağıma sıkıyorum.
isterseniz içine yeşil çayda katabilirsiniz.

takımda domokrasi bitti, forever monarşi

Tamm abla cok iyi saglam kurallar
Yarin malzemeleri alip yapcam tarif icin cok sagoll

PAZARTESİ TARTISI 27 NİSAN
CUMA/ 30 NİSAN P.TESİ

Ezgi osman >>75,9>
gezegenfeza >>70,3>>71
miyaww__ >>85,9>> 86
Zhre_ >> 100>> 101
hayal114 >>81,6>>
Sekerportakalimm >>64,6>>65,1
guziss35 >> 75,6>>76,3
bluedolphin >>84>>

gokyuzundekiturna>> ? >>86

KIZLAR PAZARTESİ KİLOSUNU BİLDİRMEYENLER EKLESİN

86,1 cnm

Hayırlı kandiller bu arada unutmuşum kandil olduğunu

Bende ayça kayanın sayarak zayıflama program uygulamaya karar verdim kitabını almıştım daha önce uygılamıştımda
Hayırlı kandiller canım.
Ayça Kaya'nın o kitabını yeni aldım ben de. Biraz okudum ve çok hoşuma gitti.
Sayarak Zayıflama prensibi fazla kilolarımızı verdikten sonra kilo koruma evresinde de bu yöntem çok faydalı oluyormuş. Kitabında öyle yazmıştı, özellikle ilgimi çekti. Çoğu kişinin başarıyla kilo verdiğinden; ama diyeti sonlandırınca hızla kilo almaya başladığından bahsediyor. Sayarak zayıflama sitemini günlük hayatımızın bir parçası haline getirirsek hem sağlıklı beslenir, hem de fit kalırız.

Ben de Ayça Kaya'nın o kitabını yeni aldım canım. Biraz okudum ve çok hoşuma gitti.
Sayarak Zayıflama prensibi kilo koruma sürecinde de çok faydalı oluyormuş, öyle yazmıştı kitabında.
Bende cok istiyordum o kitapdan ama alamadım.kalori sayma gibi birseymi?

Bende cok istiyordum o kitapdan ama alamadım.kalori sayma gibi birseymi?
Kaynak: https://zayiflama.site/diyet-listeleri/ayca-kaya-sayarak-zayiflama-diyeti/
"Sayarak zayıflamada besin grupları tahıl, et, süt ve meyve olarak 4’e ayrılmaktadır. Yağ grubu bu sisteme dahil edilmese de Ayça Kaya her daim az yağlı beslenmeyi tavsiye etmektedir. Bu yüzden günlük yağ miktarı 3 birim ile sınırlandırılmaktadır. 5333 formülü olarak da bilinen sayarak zayıflama tekniğinde her gün 5 birim tahıl, 3 birim et, 3 birim süt ve 3 birim de meyve tüketilmesi gerekmektedir."

Basit olarak açıklamak gerekirse sistem bu şekilde

Evet canım katılıyorum sana daha önce uygılamıştımda gerçekten işe yarıyor her besin grubundan yıyebiliyosun

PAZARTESİ TARTISI 27 NİSAN
CUMA/ 30 NİSAN P.TESİ

Ezgi osman >>75,9>
gezegenfeza >>70,3>>71
miyaww__ >>85,9>> 86
Zhre_ >> 100>> 101
hayal114 >>81,6>>
Sekerportakalimm >>64,6>>65,1
guziss35 >> 75,6>>76,3
bluedolphin >>84>>

gokyuzundekiturna>> 86,1 >>86

KIZLAR PAZARTESİ KİLOSUNU BİLDİRMEYENLER EKLESİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…