Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende şimdiden eşimle plan yaptık ramazan sahurda bunları iftarda bu narı yeriz VS gibi
Normalde ramazandan korkarım en çok kiloyuda ramazanda alırım çünkü akşama kadar aç kalınca herşeyi yemeyi kendime hak görürdüm . Odullendirirdim kendimi sahura kadar ağzım boş durmazdı. Sahurda da bi ziyafet verirdim kendime

Ramazan da kabız oluyorum malesef o sıkıntı veriyo ama kiloda veriyorum

Iyi geceler kızlar
Bohcadan geldim, üstümü değişip camiye temizliğe gittim.12 ye geliyordu eve geldim.evi biraz toplayım dedim, baktım biyerde örümcek var. Süpürgeye çektirdiğim derken süpürgenin borusu ayak baş parmağa yakın yerdeki kemiğin üstüne düştü. Zaten ayağım ağrıyordu şimdi daha şiddetli ağrımaya başladı.
Yediklerime gelince
Hep lahmacun gözleme ve pasta yedim. Şu az ictim .biliyorum ayıp ettim. Sabahtan itibaren tam dikkat etmem lazım

moni ya derceye gırım ama sevınemıyorum telofonumun ekranı gıttı arkadsın pc nı aldım ordan yazıyorum yarın teleofonumu tamıre gıdecek ne kadar kalır ne olur bılemıyorum.cumaya kadar gelemezsem benı ızıne ayırabılırsın. cumayıda beklemeyebılırsın gorusmek uzere kızlar gıremesemde yazamasamda dıyete son hız devam. opuyorum hepınızi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…