Insallah çabuk dönersin canimmoni ya derceye gırım ama sevınemıyorumtelofonumun ekranı gıttı arkadsın pc nı aldım ordan yazıyorum yarın teleofonumu tamıre gıdecek ne kadar kalır ne olur bılemıyorum.cumaya kadar gelemezsem benı ızıne ayırabılırsın. cumayıda beklemeyebılırsın gorusmek uzere kızlar gıremesemde yazamasamda dıyete son hız devam. opuyorum hepınızi
Allah kabul etsin canım
Allah kabul etsin canımYa ben sadece bir öğün yiyorum o bir ogundede sadece bir çeşit yemek yediğim için menü paylaşmayı unutuyorum
Tebrikler darısı banaGunaydinnn62.4 ciktim
Evet çok doğruAy abla cok gecmis olsun, gorulmez kasa iste. Lahmacun saglikliymis canan karataya goresIkInti yok yani hehe. Ama kermes olunca oyle oluyor ne yazikki
Evet canım. Hadi hep birlikte görelim şu 70'li kiloları.canım biz aynı gidioz sanırım :)
Ben mangal yada piknik yapmayı sevmiyorum canım yaa, dediğin gibi ıllaki banyo şart oluyor zaten on hazırlık yoruyor birde sonrası var, o daha zor resmen eziyet gibi geliyor banaGunaydin kizlar, napiyorsunuz.
Ben o kadar yorulmusumki erkenden yattim dun. Temizlik iş dunde almanyadan esimin dayilari gelmisti mangaldi bulaşikti cocuklari banyo yaptir giydir yatir ben sonunda pertt. Dayanamadim erkenden yattim ama dinlenmisim.
Bu aksam yine caliscam ama sonrada 2 gun evdeyim. Yarinda kizimin kolu icin kontrole gidecegiz.
Sağol canım
Ablacım çok geçmiş olsunnn.
Sağol canımGeçmiş olsun canımm
Kedi kadar olamadik
Benimki belliydi canımMerhabalar Arkadaşlar,
2004 yılında * dalış sertifikamı almış ve dalışa gitmiştim. O zaman bize eğitim veren hocamız kendi dalış merkezini açtı daha sonra. Pazar günü de cafe'lerinde organize ettikleri Sağlıklı Brunch'a katıldım. Saat 14:30'e kadar oradaydım. Sonra akşam saatlerine kadar evime yakın bir AVM'deydim. Çantalarım vardı tamirde, onları aldım. Anneme telefon kılıfı baktım.
Hediyelik eşyalara baktım, yemek yedim, kahve içtim derken AVM'de akşam 21:00'i buldum.
Eve gelince evi toparladım. Sonra TV izlerken uyuyakaldım.
Cumartesi günü de Annemle birlikteydik. Evden pek dışarı çıkmadım. Sadece bir ara yürüyüp eve geri geldim.
Sizin haftasonunuz nasıldı? Güzel geçti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?