Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Insallah çabuk dönersin canim

Ay abla cok gecmis olsun, gorulmez kasa iste. Lahmacun saglikliymis canan karataya gore sIkInti yok yani hehe. Ama kermes olunca oyle oluyor ne yazikki
Evet çok doğru
Lahmacun yeyip kilo verdiğim oldu ama o zaman tam yapıyordum. Şu ve yeşil çay çok içemedim bu sefer

Ben mangal yada piknik yapmayı sevmiyorum canım yaa, dediğin gibi ıllaki banyo şart oluyor zaten on hazırlık yoruyor birde sonrası var, o daha zor resmen eziyet gibi geliyor bana

Merhabalar Arkadaşlar,
2004 yılında * dalış sertifikamı almış ve dalışa gitmiştim. O zaman bize eğitim veren hocamız kendi dalış merkezini açtı daha sonra. Pazar günü de cafe'lerinde organize ettikleri Sağlıklı Brunch'a katıldım. Saat 14:30'e kadar oradaydım. Sonra akşam saatlerine kadar evime yakın bir AVM'deydim. Çantalarım vardı tamirde, onları aldım. Anneme telefon kılıfı baktım.
Hediyelik eşyalara baktım, yemek yedim, kahve içtim derken AVM'de akşam 21:00'i buldum.
Eve gelince evi toparladım. Sonra TV izlerken uyuyakaldım.
Cumartesi günü de Annemle birlikteydik. Evden pek dışarı çıkmadım. Sadece bir ara yürüyüp eve geri geldim.
Sizin haftasonunuz nasıldı? Güzel geçti mi?

Benimki belliydi canım
Sayemde 10. grup da kermese katıldı

Bugün kilom fazla cıktı 71.200
Sabah kalktimki alnıma yastığın izi çıkmış ama resmen özene bezene yapmış gibi
Sürmem akmış göz çevrem kapkara
Zaten fazlasıyla şişmişim. Aynada başka bişey görmüş gibi oldum.
Neyse moni çok çok dikkat edip ödemide atıp cumaya ınsallah eksi gelecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…