Bugün gunn icinde tartil ve farkı gör ödem falan kalmayacak oruçlu olduğun için bide iftarda kontrollü ol Allah kabul etsjn
Allah kabul etsin canım
Allah kabul etsin canımYa ben sadece bir öğün yiyorum o bir ogundede sadece bir çeşit yemek yediğim için menü paylaşmayı unutuyorum
Ay abla cok gecmis olsun, gorulmez kasa iste. Lahmacun saglikliymis canan karataya goreIyi geceler kızlar
Bohcadan geldim, üstümü değişip camiye temizliğe gittim.12 ye geliyordu eve geldim.evi biraz toplayım dedim, baktım biyerde örümcek var. Süpürgeye çektirdiğim derken süpürgenin borusu ayak baş parmağa yakın yerdeki kemiğin üstüne düştü. Zaten ayağım ağrıyordu şimdi daha şiddetli ağrımaya başladı.
Yediklerime gelince
Hep lahmacun gözleme ve pasta yedim. Şu az ictim .biliyorum ayıp ettim. Sabahtan itibaren tam dikkat etmem lazım
Iyi geceler kızlar
Bohcadan geldim, üstümü değişip camiye temizliğe gittim.12 ye geliyordu eve geldim.evi biraz toplayım dedim, baktım biyerde örümcek var. Süpürgeye çektirdiğim derken süpürgenin borusu ayak baş parmağa yakın yerdeki kemiğin üstüne düştü. Zaten ayağım ağrıyordu şimdi daha şiddetli ağrımaya başladı.
Yediklerime gelince
Hep lahmacun gözleme ve pasta yedim. Şu az ictim .biliyorum ayıp ettim. Sabahtan itibaren tam dikkat etmem lazım
Geçmiş olsun canımmIyi geceler kızlar
Yediklerime gelince
Hayırlı tezkereler olsun canımm
Bayılmadımm.
Ama çocuğun yanında ağlamamak için kendimi sıkmaktan boğazlarım şişti.
Hayırlı tezkereler olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?