Isteyim isim bitti gececi arkadasi bekliyirum son 1 saat:)) sen napiunNapiyorsunuz bakıyım
Napiyorsunuz bakıyım
Ediyor zaten ama onu bahane edip tutmayanda çokAllah yardım eder
21:23 de bizimkiSimdi baktim imsakiyeye 21.29daymis
Aslında tel numaraları olsa özelden ulaşıp neden gelmedikleri sorulabilirdi
Aynen yaa gokce hic boyle yapmazdi ama
Acaba nedir nedirIcime bi suphe dustu aklimdaki olabilirmi ya yok canimmm
Hiç aklıma gelmemiştiikisi ayni kisi mi yoksaaaamm
yonetime soralim
Gececileri ise yolladım camları siliyorumIsteyim isim bitti gececi arkadasi bekliyirum son 1 saat:)) sen napiun
Biraz cam silip yatacam
Takılmaca..
Senn??
Evet aslinda olsaydi sorula bilirdi. Veya sadece kaptanimizda mesela olabilirAslında tel numaraları olsa özelden ulaşıp neden gelmedikleri sorulabilirdi
Cifte kadinlarkulubu vatandasligi :)Acaba nedir nedir
benim de gelmemişti benden oncekileri okuyunca huylandim :)Hiç aklıma gelmemişti
EVet canım gezmeye öyle dolaşmıştık :) bir kaç günAynen cok enterasan tuhaf bi ulke
Tatil icinmi geldin buraya
Cifte kadinlarkulubu vatandasligi :)
EVet canım gezmeye öyle dolaşmıştık :) bir kaç gün
Oruçluyken hareketli olmak önemli eğer yatarsan yaptıkça yarasın gelir aciktikca acıkırsın benim ilk günler öyleydi şimdi spor bile yapıyorum vücudumda biriken yağların faydasını şimdi goruyorumÇarşıya çıktım saklı var olan ne varsa bütün enerji bitti canım
daha zor yaa orda biz Hollanda’ya gidince saat on hala aydınlık böyle enteresan geliyordu bana
Oruçluyken hareketli olmak önemli eğer yatarsan yaptıkça yarasın gelir aciktikca acıkırsın benim ilk günler öyleydi şimdi spor bile yapıyorum vücudumda biriken yağların faydasını şimdi goruyorumÇarşıya çıktım saklı var olan ne varsa bütün enerji bitti canım
daha zor yaa orda biz Hollanda’ya gidince saat on hala aydınlık böyle enteresan geliyordu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?