- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Iyı yapmissin tatlım, zaten doğrusuda buBen catliyodum nerdeyse zatenn ama hayır çünkü doymustum kaç haftadır diyette olduğum için midem minicik oldu ama aç gözümü doyurmak için onu asla yiyemezdim
Benim midede minnaklassa cok sevincem cok inatciBen catliyodum nerdeyse zatenn ama hayır çünkü doymustum kaç haftadır diyette olduğum için midem minicik oldu ama aç gözümü doyurmak için onu asla yiyemezdim
Hani yatıyordun zehracimBenim midede minnaklassa cok sevincem cok inatci
Çoook aç kaldım ama kucultmek için o açlık sancisini çektim günlerce ara öğün de buna yardımcı oluyo bu grupta çok şey öğrendim hayatta tek başıma yapamazdım bu sayfaya rastlamasaydim kesinlikle 82 nin ustundeydim . Ama sende haksızlık etme kendine sende grubun en iyi kilo verenlerindensinBenim midede minnaklassa cok sevincem cok inatci
Evet yatcaktim nusret halayini gorunce paylasmak istedimHani yatıyordun zehracim
Öğlen bi video daha yollamıştın bakamadım geçmişte aramayım kolaydaysa yine yollarmısın
Birgün bende dans edecem .Evet yatcaktim nusret halayini gorunce paylasmak istedim
Bunu paylasmistim ilerde biz diye :)))
Evet canim iyiki buraya katilip sizleri tanimisim gercekten bende cok sey ogreniyorum.Çoook aç kaldım ama kucultmek için o açlık sancisini çektim günlerce ara öğün de buna yardımcı oluyo bu grupta çok şey öğrendim hayatta tek başıma yapamazdım bu sayfaya rastlamasaydim kesinlikle 82 nin ustundeydim . Ama sende haksızlık etme kendine sende grubun en iyi kilo verenlerindensin
Maşallah yaşlı teyzelereEvet yatcaktim nusret halayini gorunce paylasmak istedim
Bunu paylasmistim ilerde biz diye :)))
Bi ara bu zumbayi denedim bunun için para verip ders alan var . Arkadaş odun gibi bisiyim bi türlü yapamadimBenim hiç niyetim yok
selam kızlar sabah makineden çamaşır boşaltırken belim ağrıdı ve hala geçmedi resmen iki büklümüm.
ters bi hareket yapsam tutulcak gibiyim. akşamda üşüme tuttu giyindim sarındım sıcak bişiler içtim anca kendime geldim.
maşallah güzel sohbetler olmuş
sevindim görünce, mutlu oldum
Bugunki adimlarim: 8520
Yok valla dün beni ezdi geçti canım emzitince birde ruhum çekiliyordu resmenBünyen alışır ramazana kadar tutacakmisin benim iki tane kaldi
Aaa çok geçmiş olsun kaptanım dinlen biraz daha kötü olmasınselam kızlar sabah makineden çamaşır boşaltırken belim ağrıdı ve hala geçmedi resmen iki büklümüm.
ters bi hareket yapsam tutulcak gibiyim. akşamda üşüme tuttu giyindim sarındım sıcak bişiler içtim anca kendime geldim.
maşallah güzel sohbetler olmuş
sevindim görünce, mutlu oldum
valla çektik ama gezmek için güzeldi ben Roterdam çok beğendimO kadar yol birkaç gün için çekilir mi
Günaydın pisicik :)Herkese günaydınnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?