The good doctor ilk bölümünde belkide ben ağlar gözlüyümhangi bölüm anlamadim
of ufaklık perişan olmuşturYettimi tabiki hayır devam yürüdük. Benimki 10.000 adımı geçti. Yavrununki iki katı olmuştur
Hoş geldin nasıl kızının durumu iyidir inşallahEvimdeyim sukur, yol nasil yoruyorbinsani oyle yaa uff
Ne dediler canım
Hoş geldin nasıl kızının durumu iyidir inşallah
Çok şükür canım sevindimIyi cok sukur hemen hemen butun hareketleri gosterdi 4 ay sonra tekrar gidecegiz
The good doctor ilk bölümünde belkide ben ağlar gözlüyüm
of ufaklık perişan olmuştur
The good doctor ilk bölümünde belkide ben ağlar gözlüyüm
of ufaklık perişan olmuştur
Iyi cok sukur hemen hemen butun hareketleri gosterdi 4 ay sonra tekrar gidecegiz
Ben hep burdayım tabikimse yokmuuuu
Evet canim insaAllah son olur ozaman
4 ay sonra yine mi o yolu çekicen kuzu?
Kızlar bugün yavaşladık sanki
kimse yokmuuuu
Aynen en kisa yoldan yok edicektim nerdeyse odemleri yaglarikilo çok olunca onlarda bol bol olsun dedin heralde
Çok şükür canım sevindim
Harikasın tatlımBen hep burdayım tabi
zezeozge sahsiyet dizisini izledimm super degişik dizi. Ilk basta bi urperdim ama meraktayim nevrayi mesela nerden taniyor. Alzheimer ilerlemesini felan diziye nasil isliyecekler.
Kiz ise gitmeye korktum malum hastalarim demans Alzheimer cok var simdi aralarinda seri katil ariyom hahA
Ben severim bu tarz dizilimleri çekenin ellerine sağlık onlarda aramızda çocuğun savunması çok iyiydi orda ağladım zatenhee izledim demedinki :) duygusaldi duygusal.. benim icin bile :))
o hastane sahibi yasli gozluklu adamin savunmasi falan da iyiydi..
4 bolum izledim bu aksam izleyemicem maalesef. yarin devam ederim
ama ben bitmis dizi sanark basladim. 2. sezon icin onay almis ama cekilmeye baslanmamis. hic sevmedigim seydir bölüm beklemek
beğenmene sevindim bende merakla bekliyorum yazar zaten yeraltı kitapları yazıyordu senaryo muhteşem olmuş su anda en iyi Türk dizisi bencezezeozge sahsiyet dizisini izledimm super degişik dizi. Ilk basta bi urperdim ama meraktayim nevrayi mesela nerden taniyor. Alzheimer ilerlemesini felan diziye nasil isliyecekler.
Kiz ise gitmeye korktum malum hastalarim demans Alzheimer cok var simdi aralarinda seri katil ariyom hahA
Kalan camları siliyorumKimse yooogmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?