Ben temizliğe girişiyorum kızlar tatilden sonra hiç yapmadım dünde oruçluydum ev savaş alanı gibi
Kolay gelsin canımBen temizliğe girişiyorum kızlar tatilden sonra hiç yapmadım dünde oruçluydum ev savaş alanı gibi
Ayy gecmis olsun kaptanicemm dikkat et kendine
Iyi geceler kizlar bende yatiyorum
Of of geçmiş olsun
Yarına bişey kalmaz insallah
Yaaa.
Geçmiş olsun ablam.
Yok valla dün beni ezdi geçti canım emzitince birde ruhum çekiliyordu resmen
Aaa çok geçmiş olsun kaptanım dinlen biraz daha kötü olmasın
valla çektik ama gezmek için güzeldi ben Roterdam çok beğendim
Hepinize teşekkür ederim ve kocaman öpüyorum.moni güzel kaptanım geçmiş olsun dikkat et kendine
Kolay gelsin canımBen temizliğe girişiyorum kızlar tatilden sonra hiç yapmadım dünde oruçluydum ev savaş alanı gibi
Kolay gelsin cano. ❤
Kolay gelsin canım
Kolay gelsin canım
Gunaydinn sabah 61 i gordum mutluyum
Ilk sayfada verdigimz kilolara baktimda herkes 7 kilo kadar vermis amamiyaww__ sen napmissin
Bizde hollandanin diger ucuna kizim kontrolune gidiyoz. 2 saatlik yol, Gelsin ödemler
Iyi cok sukur canim, dogumda kolundaki sinir zedelendi ya. O yuzden 3 ayda bir universitr hastanesine goturuyoz oda cok uzakta
Kızçe iyidir inşallah.
geçmiş olsun kuzumIyi cok sukur canim, dogumda kolundaki sinir zedelendi ya. O yuzden 3 ayda bir universitr hastanesine goturuyoz oda cok uzakta
Allahtan Türkiye değil düşünsene Kars’tan Edirne’ye gidiyorsunBizde hollandanin diger ucuna kizim kontrolune gidiyoz. 2 saatlik yol, Gelsin ödemler
Ilk mezun ben olmiyacagim o kesin belki sondan ilk hahaKızçelerim
bu hafta toparlanma haftamız olsun
yedik içtik afiyetle.
Gezdik tozduk mutlulukla.
Şimdi düzene girme vakti, ödemlerimizi atmak için benim zencefilli kürden yapılsın yine bu hafta. bende bu akşam yapıp çarşamba perşembe içicem.
Öğünlerini hafif geçirmek isteyenler yoğurda kabak rendeleyip yiyebilirler, ben dün akşam o şekilde yaptım hem tok tuttu hem Sabah tartıda güzel sonuç verdi.
Kahvaltılarınız da mutlaka peynir yumurta olsun bol yeşillik ile
suyu gün içinde 3 litreye tamamlamaya gayret edelim.
ara öğün yapın mutlaka
yürüyüşler yapılsın, zumba olabilir ya da açın müziği kıvırtın
takım analizleri ve diğer tüm yarışma ile ilgili listelerde üst sıralarda olalım
bu aynı zamanda kilolarımızdan çarçabuk kurtulup mezun olmamız anlamına geliyor.
hadi bakalım 10. takım ilk mezunu kim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?